Connect with us

Uncategorized

Elevii riscă rezultate mai slabe dacă pun mediul înconjurător mai presus de educație

Publicat

pe

Aceștia solicită tehnologii sustenabile pentru a crește nivelul de performanță   

Unul dintre cei mai importanți piloni ai unei societăți, educația, trage acum un semnal de alarmă. Studiul de față demonstrează nevoia de echilibru dintre un sistem educațional actualizat și o practică sustenabilă pentru planeta noastră.

Realizat în condițiile în care lumea a cunoscut cel mai cald an înregistrat vreodată1 și în timp ce unele niveluri de performanță ale educației europene erau în scădere2, sondajul realizat în rândul a 3.400 de studenți dezvăluie o legătură între preocupările legate de climă și impactul potențial asupra notelor în rândul studenților cu vârsta egală și mai mare de 16 ani.

Trei sferturi (73%) dintre studenți au evitat să printeze un material educațional pentru studiu din cauza preocupărilor legate de mediu, potrivit unei noi cercetări realizate de Epson în Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Un procent aproape la fel de mare s-a observat și la noi în țară, unde 67% dintre respondenți au avut aceleași îngrijorări.

Cu toate acestea, marea majoritate a studenților (92%)  sunt de acord că materialele de studiu imprimate îi ajută să înțeleagă și să rețină informațiile mai bine decât materialele digitale, fapt ce confirmă mai mulți ani de cercetare3.

Gândul la mediul înconjurător rămâne, totuși, întrucât 83% dintre respondenți se simt în conflict cu privire la imprimarea materialelor de care au nevoie, deoarece doresc să protejeze cât mai mult mediul. În România se observă aceeași îngrijorare, în contextul în care 85% dintre studenții noștri recunosc că simt conflictul între nevoia de materiale și protejarea mediului.

În încercarea de a înțelege cum ar putea răspunde liderii, cercetarea a arătat, de asemenea, că 89% dintre elevi sunt de acord că rezultatele lor s-ar îmbunătăți dacă instituția de învățământ ar avea soluții de imprimare sustenabile, precum imprimantele cu jet de cerneală Heat-Free, care utilizează mai puțină energie și mai puține deșeuri decât imprimantele laser4. În România, studenții participanți la studiu susțin părerea colegilor lor din restul Europei, al Orientului Mijlociu și al Africii. 92% dintre acești spun că rezultatele lor ar crește dacă școala ar adopta soluții de imprimare sustenabilă.

James Osborne, de la Epson Europe, spune: „Studenții chestionați din fiecare țară nu numai că sunt îngrijorați cu privire la impactul pe care imprimarea îl poate avea asupra mediului, dar au acționat în numele acestei preocupări în detrimentul propriei educații.

„Acest lucru nu numai că ar putea limita realizările elevilor, dar pune presiune asupra sectorului educației, care are scopul de a îmbunătăți rezultatele și de a pregăti tinerii pentru ceea ce urmează. Instituțiile de învățământ trebuie să acționeze. Este nedrept să îi forțăm pe cursanți să aleagă între viitorul lor și cel al planetei. Imprimantele cu jet de cerneală Heat-Free pot oferi materialele imprimate de care studenții au nevoie, reducând, în același timp, consumul de energie și deșeurile.5

Întrucât imprimantele cu jet de cerneală Heat-Free Epson nu utilizează căldură în procesul de imprimare, consumă mai puțină energie decât imprimantele laser. În plus, majoritatea au, de asemenea, mai puține piese mobile și consumabile6.

Prin trecerea la tehnologia sustenabilă Epson și adoptarea imprimantelor cu jet de cerneală Heat-Free, profesorii ar putea contribui la creșterea performanțelor studenților, dar și la reducerea consumului de energie.

Despre studiu

Cercetarea a fost solicitată de către Epson și realizată online de către Coleman Parkes, o agenție independentă de cercetare de piață, în rândul a 3.400 de studenți înscriși în învățământul postliceal sau superior, cu vârsta de peste 16 ani, din 28 de țări și a avut loc în perioada iulie – noiembrie 2023.

Mai multe despre studiu aici:

https://neon.epson-europe.com/files/assets/source/a/r/r/o/a19450-infographic-lores-ro-ro-education_report.pdf?cid=sm:Instagram:VerticalEducation:0:

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informațiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenți, sisteme de detecție şi roboți industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovațiilor şi depășirii așteptărilor clienților în ceea ce privește imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, grupul Epson are peste 81.000 de angajați în 85 de companii din întreaga lume şi se mândrește cu contribuțiile aduse comunităților în care își desfășoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului. http://global.epson.com/

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.830 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2017 au fost de 1,7 miliarde de Euro. http://www.epson.ro

________________________________________________________________________________________

1 CNBC, „Ca ceva dintr-un film de la Hollywood”: Oamenii de știință spun că 2023 este probabil cel mai cald an înregistrat vreodată

2 Eurostat, Statistici privind educația și formarea la nivel regional. La nivelul UE, proporția persoanelor cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani care au obținut (cel mult) o diplomă de învățământ profesional secundar superior sau post-secundar non-terțiar a scăzut cu 3,5 puncte procentuale, de la 35,3% în 2014 la 31,8% în 2022

3 Intergraf, CITIREA MATERIALELOR IMPRIMATE GENEREAZĂ REZULTATE MAI BUNE ÎN CEEA CE PRIVEȘTE ALFABETIZAREA

4 Tehnologia heat-free | Epson Marea Britanie

5 Tehnologia Heat-Free | Epson Marea Britanie

6 Tehnologia Heat-Free | Epson Marea Britanie

Facebook Comments
Citeste in continuare
Publicitate

Comunicate de Presă

De la Idee la Succes: Rolul Digitalizării în Programele Startup Nation și Femeia Antreprenor

Publicat

pe

De

Transformarea ideilor inovatoare în afaceri de succes necesită nu doar inspirație, ci și implementarea tehnologiilor moderne. Startup Nation și Femeia Antreprenor pot beneficia enorm de pe urma unei prezențe online solide și a unor strategii digitale eficiente. La SecurMeNow, oferim suport personalizat și soluții eficiente pentru a ajuta antreprenorii să prospere în mediul online. De la dezvoltarea unui site web profesionist până la optimizarea pentru motoarele de căutare, suntem alături de tine la fiecare pas.

Creare de Site-uri Profesionale: Oferim servicii de dezvoltare a unor site-uri web atractive și funcționale, care reflectă identitatea unică a afacerii tale. Echipa noastră de designeri și dezvoltatori colaborează strâns cu tine pentru a înțelege nevoile și obiectivele afacerii tale. Ne asigurăm că site-ul tău nu doar arată bine, ci funcționează optim și este ușor de navigat pentru utilizatori.

Portofoliu Extins de Soluții Web: Portofoliul nostru de soluții cuprinde design personalizat, optimizare pentru experiența utilizatorului și integrare de funcționalități esențiale. Implementăm soluții diverse, incluzând comerț electronic, bloguri, sisteme de gestionare a conținutului și integrări cu rețele sociale, toate adaptate specific pentru a spori eficiența și a maximiza impactul afacerii tale.

Optimizare pentru Motoarele de Căutare (SEO): Vizibilitatea online este esențială pentru succesul oricărei afaceri. Implementăm strategii avansate de SEO pentru a îmbunătăți clasamentul site-ului tău în motoarele de căutare, atrăgând astfel un trafic mai mare și clienți noi.

Utilizarea Tehnologiilor Moderne: Adoptarea tehnologiilor de vârf, cum ar fi CRM și ERP, este esențială pentru eficientizarea operațiunilor și îmbunătățirea relațiilor cu clienții. Noi te ajutăm să implementezi aceste soluții pentru a-ți transforma afacerea și a-i crește competitivitatea.

Consultanță și Sprijin Continuu: Oferim suport complet în toate etapele dezvoltării afacerii tale, de la concept și planificare până la implementare și monitorizare. Te asistăm în accesarea fondurilor europene și dezvoltarea unor strategii sustenabile de creștere, asigurându-ne că beneficiezi de sprijinul necesar pentru succesul pe termen lung.

Parteneriate de Încredere: Colaborăm cu experți de renume pentru a asigura cele mai bune soluții de finanțare și suport continuu. Aceste parteneriate te ajută să eviți greșelile comune și să beneficiezi de expertiză de înaltă calitate, contribuind astfel la succesul afacerii tale.

Suntem dedicați să transformăm ideile tale în realitate, oferind soluții inovatoare și sprijin constant pentru a te ajuta să navighezi cu succes în era digitală. Programele Startup Nation și Femeia Antreprenor sunt concepute pentru a împuternici antreprenorii să își atingă obiectivele și să își dezvolte afacerile.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Cum reușește masajul erotic să întărească relația de cuplu

Publicat

pe

De

Libidou scăzut? Magnetism pierdut? Cu siguranță îți dorești să reaprinzi flacăra intimității și să cauți strategii pentru a-ți consolida relația. Ți-ar plăcea să te simți mai conectat și înțeles, nu-i așa? Ei bine, masajul erotic este o metodă inovatoare de a aduce un plus de pasiune și intimitate în relația ta.

Pe lângă faptul că este plăcut și incitant, are numeroase beneficii pentru relația de cuplu.

Iată avantajele masajului erotic și cum reușește acesta să întărească legătura dintre parteneri:

Beneficiile masajului erotic pentru cupluri

  • Relaxare profundă și reducerea stresului.Masajul erotic oferit de terapeuți specializați în București reprezintă o modalitate eficientă de a relaxa profund partenerii și de a reduce tensiunile din relație. Prin atingeri delicate și profesioniste, terapeuții pot ajuta la eliberarea tensionărilor acumulate în corp și la reducerea nivelului de stres al ambilor parteneri. Această relaxare profundă nu numai că contribuie la o stare generală de bine, dar poate și să deschidă calea către o comunicare mai fluidă și mai deschisă între cei doi parteneri.
  • Îmbunătățirea comunicării.Experiența comună a masajului erotic în București poate aduce multiple beneficii în ceea ce privește comunicarea în cuplu. Acest tip de masaj implică o comunicare non-verbală intensă între terapeut și client, care poate servi drept model pentru o comunicare mai bună și mai sensibilă între parteneri. În timpul ședințelor de masaj erotic, cei doi învață să fie mai atenți la semnalele și reacțiile reciproce, ceea ce poate îmbunătăți înțelegerea lor reciprocă și poate spori capacitatea lor de a comunica nevoile și dorințele într-un mod mai clar și mai empatic.

Masajul erotic crește intimitatea și conexiunea emoțională

Masajul erotic oferă oportunități valoroase pentru explorarea și consolidarea intimității într-o relație de cuplu. Prin intermediul acestui tip de masaj, partenerii sunt încurajați să descopere și să exploreze noi modalități de a fi conectați emoțional și fizic. Terapeuții specializați creează un mediu sigur și confortabil în care cei doi pot să își exprime deschis dorințele și să se bucure de o experiență intimă împreună. Acest proces de explorare a intimității poate ajuta la construirea unei încrederi mai profunde și la consolidarea legăturii afective dintre parteneri.

Actul de a oferi și a primi plăcere prin masajul erotic în București poate avea un impact semnificativ asupra conexiunii emoționale dintre cei doi parteneri. În timpul ședințelor de masaj erotic, partenerii pot învăța să fie mai receptivi la nevoile și dorințele celuilalt, să ofere sprijin emoțional și să trăiască împreună momente de intimitate profundă. Această experiență intimă împărtășită poate întări legătura emoțională prin stimularea unor hormoni ai fericirii și prin crearea unor amintiri plăcute și reconfortante pentru ambii parteneri.

Masajul erotic stimulează senzualitatea și reînnoirea pasiunii dintre parteneri

Erotic massage Bucharest, adicǎ masajul erotic din București este o modalitate eficientă de a stimula simțurile și de a revitaliza pasiunea în cuplu. Acest tip de masaj implică utilizarea mișcărilor delicate și a tehnicii corecte pentru a accentua senzațiile tactile și pentru a trezi răspunsuri senzuale profunde în ambele persoane implicate.

Terapeuții specializați sunt instruiți să folosească tehnici care nu numai că relaxează, dar și intensifică plăcerea fizică și emoțională, contribuind astfel la o experiență senzorială bogată și satisfăcătoare pentru ambii parteneri.

De asemenea, aceștia au abilitatea de a ghida partenerii într-o explorare profundă a senzualității și a plăcerii reciproce. Prin intermediul acestui tip de masaj, cei doi pot învăța să fie mai conștienți de corpul lor și să descopere noi moduri de a experimenta plăcerea împreună.

Așadar, masajul erotic se dovedește a fi o modalitate eficientă și plăcută pentru întărirea relației de cuplu. Experții încurajează cu căldură pe toți cei interesați să exploreze această opțiune pentru a aduce o nouă dimensiune de intimitate în relația lor. Într-o lume agitată, prioritizarea timpului dedicat partenerului și investirea în relația de cuplu prin astfel de experiențe poate întări legătura și poate aduce bucurie și echilibru.

Te gândești să experimentezi masajul erotic în București?

Dacă te gândești să experimentezi masajul erotic în București/ erotic massage în Bucharest, o opțiune excelentă este Erotic Massage Velvet. Aici, terapeuții specializați oferă o atmosferă intimă și profesionalism înalt pentru a te bucura alături de partenerul tău de o experiență de masaj erotic inedită.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Ghid de backup pentru site-urile WordPress de prezentare

Backup-ul regulat al site-ului dumneavoastră WordPress este esențial pentru a proteja informațiile valoroase și a asigura continuitatea afacerii. Pierderea datelor poate avea consecințe grave asupra reputației și funcționării site-ului. Prin implementarea unui plan de backup eficient, veți putea recupera rapid site-ul în caz de incidente. Un plan bine definit vă permite să minimizați timpul de nefuncționare și să asigurați accesul neîntrerupt pentru vizitatori. Colaborarea cu o agenție specializată în administrare site web poate garanta soluții profesionale și eficiente de backup.

Publicat

pe

Cuprins rapid pentru articol – Accesează ușor secțiunile importante


Asigurarea unui backup regulat este un pas crucial în managementul unui site WordPress de prezentare. Un backup eficient vă protejează împotriva atacurilor cibernetice și a erorilor tehnice. Prin menținerea unor copii de siguranță actualizate, puteți reveni rapid la o stare de funcționare normală. Investiți în soluții de backup automate pentru a economisi timp și a reduce riscul de pierdere a datelor. Colaborarea cu experți vă asigură că toate aspectele legate de backup sunt gestionate corect și eficient. Protejați-vă afacerea și asigurați-vă că informațiile dumneavoastră sunt întotdeauna în siguranță.

Importanța backup-ului regulat pentru protejarea datelor site-ului

Un backup regulat este esențial pentru protecția datelor site-ului dumneavoastră. Pierderea datelor poate duce la consecințe grave și ireparabile. Prin implementarea unui plan de backup, vă asigurați că toate informațiile importante sunt salvate. Backup-ul regulat vă protejează împotriva pierderilor cauzate de atacuri cibernetice și erori tehnice. Este esențial să stabiliți un program de backup care să se desfășoare automat și periodic. Protejați-vă afacerea prin menținerea unor copii de siguranță actualizate.

Backup-ul regulat ajută la recuperarea rapidă a site-ului în caz de incidente. Fără un backup adecvat, riscați să pierdeți date importante și să afectați negativ funcționarea site-ului. Un plan de backup bine pus la punct oferă siguranță și liniște, știind că datele sunt protejate. Backup-ul automatizat reduce riscul de erori umane și asigură actualizarea constantă a datelor. Prin protejarea datelor, vă asigurați că vizitatorii au întotdeauna acces la informațiile necesare. Colaborați cu profesioniști pentru a implementa soluții de backup eficiente și sigure.

Soluții de backup automatizate pentru o protecție continuă și fără efort

Soluțiile de backup automatizate sunt ideale pentru protecția continuă a site-ului dumneavoastră. Acestea asigură actualizarea constantă a copiilor de siguranță fără intervenție manuală. Backup-ul automatizat elimină riscul erorilor umane și economisește timp prețios. Implementarea acestor soluții garantează că datele sunt protejate permanent. Este important să alegeți soluții de backup care să se potrivească nevoilor specifice ale site-ului. Investiți în soluții de backup automatizate pentru a asigura protecția continuă a datelor.

Backup-ul automatizat oferă siguranță și eficiență, eliminând necesitatea intervenției manuale frecvente. Aceste soluții se asigură că datele sunt salvate regulat, fără întreruperi. Utilizarea soluțiilor de backup automatizate reduce riscul de pierdere a datelor și asigură recuperarea rapidă. Implementarea unor soluții de backup fiabile este esențială pentru protecția continuă a site-ului. Protejați-vă afacerea prin alegerea unor soluții de backup automatizate și eficiente. Colaborați cu profesioniști pentru a alege și implementa cele mai bune soluții de backup pentru site-ul dumneavoastră.

Avantajele stocării backup-urilor în cloud pentru accesibilitate și securitate sporită

Stocarea backup-urilor în cloud oferă multiple avantaje pentru site-ul dumneavoastră. Accesibilitatea și securitatea sporită sunt printre cele mai importante beneficii. Backup-urile stocate în cloud pot fi accesate de oriunde, oricând. Aceasta asigură o protecție suplimentară împotriva pierderilor locale de date. Cloud-ul oferă, de asemenea, soluții avansate de securitate pentru protecția datelor stocate. Investiți în soluții de backup în cloud pentru a beneficia de accesibilitate și securitate superioare.

Stocarea în cloud elimină riscul de pierdere a datelor din cauza defecțiunilor hardware locale. Aceasta asigură protecția continuă a datelor, indiferent de circumstanțe. Backup-urile în cloud sunt gestionate de furnizori de servicii profesioniști, asigurând un nivel ridicat de securitate. Accesibilitatea de la distanță permite recuperarea rapidă a datelor în caz de incidente. Colaborați cu furnizori de încredere pentru a implementa soluții de backup în cloud eficiente. Protejați-vă site-ul prin stocarea backup-urilor în cloud și beneficiați de securitate sporită.

Testarea regulată a backup-urilor pentru a asigura integritatea și funcționalitatea

Testarea regulată a backup-urilor este crucială pentru a asigura integritatea datelor. Fără testare, există riscul ca backup-urile să nu fie funcționale atunci când sunt necesare. Asigurați-vă că backup-urile sunt verificate periodic pentru a detecta eventualele probleme. Testarea regulată garantează că datele pot fi recuperate complet și corect. Este important să implementați un program de testare pentru a verifica integritatea backup-urilor. Investiți timp în testarea backup-urilor pentru a evita problemele în caz de incidente.

Testarea regulată a backup-urilor asigură recuperarea rapidă și corectă a datelor. Fără testare, backup-urile pot fi incomplete sau corupte, afectând funcționarea site-ului. Verificarea periodică a backup-urilor ajută la identificarea și corectarea problemelor înainte de a deveni critice. Implementarea unui program de testare asigură integritatea și funcționalitatea backup-urilor. Investiți timp și resurse în testarea backup-urilor pentru a asigura protecția continuă a datelor. Colaborați cu profesioniști pentru a stabili și implementa un program eficient de testare a backup-urilor.

Implementarea unui plan eficient de backup este esențială pentru protecția datelor site-ului dumneavoastră WordPress de prezentare

Implementarea unui plan eficient de backup este esențială pentru protecția datelor site-ului dumneavoastră WordPress de prezentare. Backup-ul regulat, soluțiile automatizate, stocarea în cloud și testarea periodică asigură integritatea și securitatea datelor. Colaborați cu experți în administrarea site-urilor web pentru a implementa și menține un plan de backup eficient.

Protejarea datelor dumneavoastră este crucială pentru continuitatea și succesul afacerii. Asigurați-vă că site-ul dumneavoastră este pregătit pentru orice situație neprevăzută. Investiți în soluții de backup fiabile și eficiente pentru a vă proteja afacerea. Colaborați cu profesioniști pentru a obține cele mai bune rezultate în protecția datelor. Nu lăsați nimic la voia întâmplării și asigurați-vă că site-ul dumneavoastră este întotdeauna protejat. Apelați la agenția noastră pentru servicii profesionale de administrare și backup pentru site-urile WordPress.

 

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Știri din Constanța

lampi solare lampi solare
Social2 săptămâni ago

Cum să selectezi iluminatul ideal pentru spațiului din jurul piscinei

Iluminatul adecvat al zonei din jurul piscinei nu este doar o chestiune de estetică, ci joacă un rol important în...

Social3 săptămâni ago

Trasee montane din Parcul Național Cozia, judeţul Vâlcea

Parcul Național Cozia, situat în inima Carpaților Meridionali, este o bijuterie naturală ce se întinde pe o suprafață de 17.100...

Informații utile3 săptămâni ago

Cum să demontezi și să cureți în siguranță laptopul tău

Demonatarea și curățarea regulată a laptopului poate prelungi durata de viață a acestuia și poate îmbunătăți performanțele. În acest articol,...

Informații utile3 săptămâni ago

Cum să repari camera telefonului care nu funcționează pe un smartphone Android

Camera unui smartphone este una dintre cele mai utilizate funcții, fie că este vorba de capturarea amintirilor, realizarea de selfie-uri...

Informații utile3 săptămâni ago

7 cele mai bune trucuri și sfaturi ascunse pentru telefonul Android

Telefoanele Android sunt pline de funcționalități și setări ascunse care pot îmbunătăți considerabil experiența de utilizare. În acest articol, vom...

Informații utile3 săptămâni ago

Dezmembrări Auto în România: Ghidul Complet pentru Piese Citroen Second Hand

Într-o lume în care mobilitatea este esențială, menținerea unui vehicul în stare perfectă poate fi atât costisitoare, cât și consumatoare...

Social1 lună ago

Cum să pregătești mașina pentru sezonul cald

Pregătiți-vă mașina pentru sezonul cald verificând sistemul de aer condiționat pentru nivelul de lichid de răcire și starea compresorului. Asigurați-vă...

Social1 lună ago

Anvelope de vară vs Anvelope all-season?

Atunci când alegi între anvelopele de vară și cele pentru toate anotimpurile, ia în considerare următoarele: anvelopele de vară exceleaza...

Zilele Orașului Călimănești Zilele Orașului Călimănești
Social2 luni ago

Zilele Orașului Călimănești – 636 de ani de la prima atestare documentară

An de an, Zilele Orașului Călimănești sunt cu adevărat un moment de conexiune pentru comunitatea locală. În această perioadă specială,...

Social3 luni ago

Ghid turistic al parcurilor naturale din judeţul Vâlcea

În inima României, departe de agitația orașelor și a vieții moderne, se află județul Vâlcea, o perlă a naturii încă...