Connect with us

Uncategorized

Minio Studio a consolidat comunicarea despre Snackologie în 2022 alături de TUC, Oreo, Milka și Philadelphia

Publicat

pe

Combinațiile unice de gusturi și texturi între delicioșii biscuiți TUC și Oreo și brânza cremoasă Philadelphia, reprezentând diverse rețete de gustări, au fost un succes memorabil în 2021, în cadrul campaniei Snackologie – Creează o gustare de top. Motiv pentru care Minio Studio și companiile Mondelēz România și Macromex au dus Snackologia la următorul nivel anul trecut.

Snackologia – știința snackului perfect a fost completată în 2022 prin două campanii distincte, cea de-a doua integrând și un alt brand foarte apreciat de iubitorii de dulce din țara noastră, Milka.

https://www.youtube.com/watch?v=U-77O9VR2hg

Cele două campanii de comunicare integrată „TOP SNACK 2.0” și „FII CHEF PESTE DESERT!” au fost amplificate in-store, în mediul digital, în audio-vizual, dar și prin intermediul activărilor de brand, acestea din urmă reprezentând întâlniri în care consumatorii au descoperit în mod direct rețetele special create.

„Campaniile „TOP SNACK 2.0” și „FII CHEF PESTE DESERT” au fost două proiecte complexe de comunicare cu un suport 360. În ciuda complexității, gestionarea lor a decurs fără obstacole, având în vedere experiența acumulată în anii anteriori. Personal, a fost al cincilea an în care am fost main account pe conturile Mondelēz și Macromex și al patrulea de comunicare în platforma gustaredetop.ro. Am reușit într-un timp destul de scurt să dezvoltăm sute de asset-uri pentru digital, să organizăm evenimente offline, să implicăm influenceri și totodată să fim prezenți în in-store. Acest lucru s-a datorat unui element esențial: coeziunea. În interiorul echipei Minio, între echipă și client, și între echipa Minio și partenerii care au fost implicați. Le mulțumesc tuturor”, declară Gabriel Băicoianu, Account Manager Minio Studio.

Proiectele au inclus sute de materiale creative, printre care vizualuri pentru toate mediile de comunicare alese: spoturi video, fotografii, texte și postări în Social Media.

TOP SNACK 2.0

Campania a continuat ideea creativă din anul precedent, făcând-o însă și mai atractivă pentru consumatori. În mediul digital a avut ca bază site-ul gustaredetop.ro. Acesta reprezintă o platformă digitală permanentă, lansată în urmă cu patru ani, pe care fiecare campanie din această serie o îmbogățește cu rețete și conținut de calitate.

Indiferent că au poftă de ceva dulce sau sărat, crocant sau pufos, cu brânză, fructe, carne sau chiar ceva exotic, consumatorii pot găsi pe site în acest moment nu mai puțin de 107 rețete ușor de preparat cu TUC, Oreo și Philadelphia.

Chef Dexter, principalul endorser al campaniei, i-a provocat pe pofticioși să creeze propriile rețete. Nouă dintre acestea au fost alese câștigătoare de un juriu din care alături de Chef Dexter au făcut parte reprezentați ai agenției Minio Studio și ai companiilor Mondelēz România (TUC, Oreo și Milka) și Macromex (Philadelphia).

Cele 9 rețete au fost reproduse de Chef Dexter în stilul lui caracteristic, contribuind la răspândirea digitală a mesajului campaniei.

https://www.youtube.com/watch?v=Th-cPZOYy3M

Toate cele 9 rețete au fost premiate și, ulterior, preparate în cadrul unei activări care a avut loc la ParkLake Shopping Center. Mii de consumatori au trecut timp de două zile pe la van-ul denumit TOPterie și au gustat preparatele realizate cu TUC, Oreo și Philadelphia.

Campania a inclus, de asemenea, un spot TV pentru brandul Philadelphia și o componentă in-store în cadrul căreia consumatorii au putut câștiga premii pe baza bonului fiscal obținut în urma achiziției oricăruia dintre cele trei produse.

FII CHEF PESTE DESERT!

A doua campanie care a promovat Snackologia în 2022 a fost îndulcită de prezența brandului Milka, alături de cele trei existente până acum.

https://www.youtube.com/watch?v=Cm718YMc0Ac

Chef Dexter a creat 10 rețete care au inspirat consumatorii să încerce și ei combinații inedite și gustoase.

Ela Crăciun și Ioana Puiu s-au alăturat și ele campaniei în calitate de influenceri. Cele două și-au provocat comunitățile să intre în joc, iar apoi câștigătorii au avut parte de câte un meet & greet cu Ela și Ioana într-un spațiu confortabil și prietenos, unde toată lumea s-a bucurat de un candy bar impresionant și o atmosferă foarte plăcută.

https://www.youtube.com/watch?v=Lci6CPjzBP4

Ca în cazul primei campanii a anului, „FII CHEF PESTE DESERT!” a beneficiat de o componentă in-store cu premii pentru cei care au ales să se bucure de Oreo, Milka și Philadelphia.

„Campaniile care promovează Snackologia ne dau oportunitatea să oferim clienților noștri ceea ce putem numi creativitate în formă continuată. În plus, în ultimul timp mi se pare evidentă nevoia industriei marcomm de a pune la dispoziția consumatorilor campanii de tip serial. Un astfel de conținut oferă memorabilitate și o mai mare implicare emoțională a consumatorului, care se atașează mai mult de poveste. Aceste campanii sunt o mare provocare din punct de vedere creativ, pentru că ele trebuie să aducă de fiecare dată ceva nou, pentru a nu apărea reversul medaliei, adică plictisirea consumatorului. E ca un serial pe o platformă de streaming de la care publicul așteaptă mai mult de la un sezon la celălalt. Noi vom continua Snackologia în 2023 pentru că mai avem multe de oferit. Vreau să le mulțumesc clienților pentru încredere și ajutorul dat, iar echipei Minio pentru gestionarea perfectă a acestui proiect de lungă durată”, spune Ioana Mucenic, CEO Minio Studio.

„Consistența în comunicare, dar și în colaborare, este rețeta care ne asigură succesul proiectelor de la un an la altul. În 2019, Mondelēz a lansat provocarea către consumatori: „TU Ce pui pe TUC?”, începând astfel construirea drumului către conceptul denumit: Snackologie. De atunci și până în prezent, Mondelēz împreună cu Macromex și Minio, alături de Chef Dexter, continuă să comunice și să elaboreze conceptul de Snackologie, arta și știința snackului potrivit pentru momentul potrivit. După 3 ani în care ne-am concentrat în a educa și a oferi consumatorilor soluții de snackuri simple și versatile, potrivite pentru diferite ocazii din viața de zi cu zi, în 2022 am lansat campania „Prepară gustarea ta de TOP” care a avut și componenta de concurs, prin care consumatorii au avut ocazia de a ne propune chiar ei rețete care să fie incluse în portofoliul campaniei. Astfel, 9 rețete câștigătoare au fost recreate și degustate cu ocazia activării implementată în ParkLake Shopping Center. Interacțiunea consumatorilor cu snackurile propuse prin platforma gustaredetop.ro a fost continuată în campania „Fii Chef peste Desert”, prin intermediul căreia ei au degustat live snackuri dulci alături de influencerii lor preferați. Obiectivul nostru este să continuăm să promovăm și să consolidăm conceptul inovator de Snackologie alături de colaboratorii și consumatorii noștri”, completează Ioana Pană, Marketing Manager Bakery Mondelēz România.   

„Platforma Snackologie, din care fac parte campaniile „TOP SNACK 2.0” și „FII CHEF PESTE DESERT”, a fost o provocare creativă pe care am îmbrățișat-o cu mare bucurie. Știam că trebuie să aducem ceva nou și inovator în piață, pentru a menține consumatorii noștri implicați! Și am reușit, campaniile au fost un real succes!

Cele 2 campanii din 2022 au fost o provocare pentru că a trebuit să aducem laolaltă dulce și sărat, biscuiți, cremă de brânză și ciocolată, dar și o experiență încântătoare. Mulțumesc echipei Minio pentru ideile creative și implicarea până la nivel de detaliu și echipei Mondelēz pentru deschidere și susținere. Sunt foarte încântată de fit-ul perfect dintre Philadelphia, Oreo, TUC și Milka, rezonează atât de puternic cu consumatorii noștri!

Abia așteptăm să surprindem consumatorii noștri și în 2023 cu campanii unice și inovatoare, marca Snackologie. Stay tuned!”, declară Monica Zeciu, Senior Category Manager Macromex.

DESPRE MINIO STUDIO

Minio Studio este o agenție de creație strategică. Lansată în 2016 de Ioana Mucenic și Paul Cotor, agenția are acum o echipă de 21 de profesioniști, completată de un amplu ecosistem de colaboratori cu expertiză specifică. În 2020, Minio Studio a fost cea mai premiată agenție locală independentă. În doar trei ani, agenția a acumulat peste 20 de premii și alte 24 de nominalizări la festivaluri de comunicare. Ca un punct de diferențiere, Minio Studio este și singura agenție din regiune care are propriul laborator de analize biometrice integrate, ceea ce îi permite să își evalueze creația din perspectiva consumatorilor.

DESPRE MONDELĒZ

Mondelēz International, Inc. (NASDAQ: MDLZ) sprijină oamenii să ia gustări în aproximativ 150 de țări din întreaga lume. Cu venituri de aproximativ 29 de miliarde de dolari în 2021, MDLZ conduce viitorul snacking-ului, cu branduri globale și locale de referință, precum biscuiții Oreo, belVita și LU; ciocolata Cadbury Dairy Milk, Milka și Toblerone; bomboanele Sour Patch și guma Trident. Compania Mondelēz International este mândră să fie membră în clasamentele Standard and Poor’s 500, Nasdaq 100 și Dow Jones Sustainability Index. Vizitați www.mondelezinternational.com sau urmăriți compania pe Twitter la adresa www.twitter.com/MDLZ.

DESPRE MACROMEX

Macromex este printre liderii industriei de produse alimentare din România în ultimii 30 de ani pe segmentul de produse congelate și refrigerate. În tot acest timp, schimbările pieței, profesionalismul echipei și dorința continuă de a inova au determinat o evoluție constantă și susținută a companiei. Macromex este un jucător de top atât în retail, cât și în HoReCa, iar printre brandurile comercializate se numără nume ca Philadelphia, Edenia, Corso, La Strada, Häagen-Dazs sau Snickers.

Cele 3 echipe implicate în proiecte:

Minio Studio

Gabriel Băicoianu – Account Manager

Răzvan Sarivan – Digital Account Manager

Mihai Bălan – Senior Art Director

Max Amza – Senior DTP

Ionuț Dumitrache – DTP

Roberta Mihai – Graphic Designer

Luna Ilaria Nica – Copywriter

Marius Marin – Reputation Manager

Cristiana Pană – Head of Strategy

Ioana Mucenic – CEO

Mondelēz România

Ksenija Popovic – Junior Brand Manager OREO RO

Oana Petrescu – Junior Brand Manager TUC RO

Ioana Pană – Marketing Manager Bakery RO

Macromex

Monica Zeciu – Senior Category Manager

Marius Popa – Junior Brand Manager

Facebook Comments
Citeste in continuare
Publicitate

Uncategorized

B.D.G. Import își extinde portofoliul prin parteneriatul cu William Grant & Sons

Publicat

pe

De

  • D.G. Import a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri de 365 milioane lei
  • Compania estimează că veniturile generate de portofoliul William Grant & Sons vor ajunge la 55 milioane lei în primele 12 luni
  • D.G. Import țintește dublarea volumelor generate de portofoliul William Grant & Sons în primii trei ani

București, 18 aprilie 2024 – B.D.G. Import, singura companie cu acționariat 100% românesc din top 3 importatori de băuturi spirtoase din țară, anunță adăugarea brandurilor William Grant & Sons în portofoliul său, începând din această lună.

Compania estimează o cifră de afaceri generată de portofoliul William Grant & Sons de până la 55 de milioane de lei în primele 12 luni. B.D.G. Import își propune să dubleze volumele generate de portofoliul William Grant & Sons în primii trei ani.

B.D.G. Import, deja la al 30-lea an de activitate în piață, a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri de 365 de milioane de lei.

William Grant & Sons este o distilerie independentă, de familie, cu sediul central în Marea Britanie, fondată de William Grant în 1887. Astăzi, compania continuă tradiția și moștenirea lăsată de William Grant de a distila, îmbutelia și distribui unele dintre cele mai renumite brand-uri premium de whisky scoțian, precum și alte brand-uri de băuturi alcoolice consacrate la nivel mondial.

Cu un portofoliu diversificat care include deja unele dintre cele mai cunoscute branduri din lume, echipa B.D.G. este mândră de performanțele obținute în decursul celor 30 de ani de existență. Având în vedere performanța, în termeni de volum si valoare, în creștere de-a lungul anilor și câștigând cote de piață în aproape toate categoriile de băuturi spirtoase, B.D.G. Import marchează o piatră de hotar importantă în călătoria sa prin parteneriatul cu William Grant & Sons, ce are ca rezultat adăugarea unei game diverse de whisky și gin premium în portofoliul său.

B.D.G. IMPORT va reprezenta exclusiv în România branduri renumite de whisky scoțian care includ Glenfiddich single malt, The Balvenie single malt, Monkey Shoulder blended malt și Grant’s blended whisky, alături de Hendrick’s super premium Gin și Tullamore D.E.W. Irish whiskey.

Prin asocierea cu o companie care promovează principii și valori similare, B.D.G. IMPORT are încredere că va continua să ofere clienților săi calitate și valoare, așa cum i-a obișnuit în cei 30 de ani de activitate. „Suntem încântați să primim prestigioasele branduri William Grant & Sons în portofoliul nostru”, a declarat Petru Berciu, Fondator & Managing Partner B.D.G. IMPORT. „Acest parteneriat reprezintă un angajament comun față de excelență și satisfacția clienților. Așteptăm cu nerăbdare să reintroducem aceste branduri excepționale pe piața românească și să continuăm să modelăm piața băuturilor spirtoase din România. Atât B.D.G. IMPORT, cât și William Grant & Sons împărtășesc valori esențiale de inovare și cultură de pionierat, iar această colaborare este o potrivire naturală.”

Doug Bagley, Chief Commercial Officer, William Grant & Sons a adăugat: „William Grant & Sons caută activ oportunități de dezvoltare în Europa de Est. Experiența și expertiza B.D.G. Import in dezvoltarea categoriilor de băuturi premium și super – premium, precum și entuziasmul acestei echipei se aliniază perfect cu devotamentul nostru pentru construirea de branduri puternice.”

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Samsung Electronics prezintă un stil de viață conectat și noua gamă de produse incorporabile la EuroCucina 2024

Publicat

pe

De

Concentrându-se pe interconectivitatea între electrocasnice și noi produse inovatoare, Samsung ilustrează îmbunătățirile pe care le aduce în stilul de viață al utilizatorilor inc

București, România – 17 aprilie 2024 – Samsung Electronics Co., Ltd. a prezentat astăzi noua sa gamă premium de bucătărie și stil de viață în cadrul EuroCucina 2024, într-o continuare a eforturilor pentru o viață conectată acasă. Evenimentul, organizat la Milano, este unul dintre cele mai mari evenimente internaționale și are loc în perioada 16-21 aprilie la Rho Fiera Milano. Samsung va folosi acest eveniment pentru a demonstra modul în care conectivitatea între multiple electrocasnice – precum și caracteristicile inovatoare ale noilor produse încorporate – pot schimba viața de zi cu zi a utilizatorilor.

Sunt entuziasmat să arăt participanților ce am creat la EuroCucina, după evenimentul global de lansare ‘Bine ați venit la BESPOKE AI’ de acum două săptămâni. Noi credem că conectivitatea între aparate va îmbunătăți viața consumatorilor. În plus, ne dorim ca utilizatorii să descopere specificațiile variate ale noilor produse încorporate. Sper ca vizitatorii de la stand să se bucure de aceste noutăți pe care Samsung le aduce la EuroCucina”, declară Moohyung Lee, Vicepreședinte Executiv și Head of the Customer Experience Team, Digital Appliances (DA) Business din cadrul Samsung Electronics.

Standul Samsung la EuroCucina îi invită pe vizitatori în două zone principale: Bespoke AI și Premium Built-in Kitchen. Samsung va dezvălui în zona premium Built-in Kitchen trei noi produse încorporate, adaptate stilurilor de viață europene și dotate cu caracteristici inovatoare.

Extinderea conectivității între electrocasnice

Experiența la standul Samsung începe cu zona Bespoke AI, care ilustrează extinderea conectivității. Aici se este evidențiată conectivitatea nu doar în bucătărie, ci și în restul casei, facilitând o viață mai simplă și mai intuitivă pentru utilizatori.

Samsung evidențiază experiența îmbunătățită și realizată prin intermediul mai multor ecrane. AI Family Hub™ și AI Home ― un ecran de 7 inci integrat în Bespoke AI Laundry Combo™ și Anyplace Induction ― sunt componente cheie ale acestei abordări. Prin intermediul acestor ecrane, utilizatorii pot obține informații utile despre dispozitiv sau pot primi apeluri direct pe Bespoke AI Laundry Combo™ în timp ce fac spală rufe. Dar cel mai important aspect este că ecranele permit electrocasnicelor să se conecteze și să controleze alte dispozitive, oferind utilizatorilor o mai mare comoditate prin intermediul ecosistemului SmartThings.

De exemplu, acestea includ funcția SmartThings 3D Map View, care oferă o perspectivă tridimensională a casei și localizează electrocasnicele Samsung conectate în toată locuința. Acest lucru simplifică operațiile precum oprirea dispozitivelor conectate și verificarea consumului lor de energie.

În zona respectivă sunt pregătite diverse scenarii pentru viața reală. Într-un mod specific, precum modul SmartThings Energy Away, SmartThings oprește automat electrocasnicele și dispozitivele selectate atunci când utilizatorii sunt plecați de acasă. Mai mult, sunt introduse și soluții de economisire a energiei bazate pe SmartThings Energy. Cu Optimal Charging, aspiratorul robot se încarcă doar până la 60% în orele de vârf, în timp ce Optimal Scheduling programează automat ciclul mașinii de spălat vase în orele cu consum redus.

Experiența permite utilizatorilor să facă mai puțin efort și să beneficieze de mai multe posibilități. Prin intermediul procesului Calm Onboarding, Samsung facilitează parcursul utilizatorilor către ecosistemul SmartThings încă de la început. Atunci când utilizatorii achiziționează produsul folosind contul Samsung, SmartThings urmărește automat livrarea și se conectează la dispozitiv fără intervenția utilizatorului la instalare. Cu sprijinul Samsung Knox, experiența de viață conectată este securizată în mod fiabil.

Produse incorporabile pentru stiluri de viață diverse

Pe piața europeană, Samsung și-a consolidat poziția prin lansarea modelelor încorporate, inclusiv frigidere, mașini de spălat vase, plite cu inducție și cuptoare, și prin introducerea de caracteristici inovatoare precum gătitul AI Pro. În zona Premium Built-in Kitchen, Samsung prezintă trei produse noi care îi vor consolida prezența pe piața produselor încorporate. Acestea includ capacități aplicate de inteligență artificială și funcționalități îmbunătățite, oferind consumatorilor o flexibilitate mare în configurarea bucătăriilor lor încorporate.

Combina frigorifica BRB6500D este primul model incorporabil cu o lățime mai mare decat cea standard. Utilizând compatibilitatea sa Wi-Fi, utilizatorii pot reduce consumul lor de energie cu până la 10% prin intermediul modului SmartThings AI Energy. De asemenea, utilizatorii pot monitoriza consumul lor de energie și pot estima facturile lunare de energie. În cazul în care aceste facturi depășesc țintele prestabilite, modul de economisire a energiei poate ajuta utilizatorii să economisească energie prin ajustarea vitezei compresorului și a frecvenței ciclului de dezghețare. În ceea ce privește menținerea alimentelor proaspete, sistemul Twin Cooling™ se asigură că acestea rămân mai proaspete pentru mai mult timp, schimbând temperatura și umiditatea în frigider și congelator cu ajutorul evaporatoarelor și ventilatoarelor independente.

Anyplace Induction, prezentată anterior la evenimentul global de lansare „Welcome to BESPOKE AI” permite utilizatorilor să gătească flexibil pe toată suprafața plitei. Această flexibilitate este posibilă datorită celor 22 de bobine rectangulare care acoperă extensiv plita, reducând zonele moarte și oferind o suprafață de gătit mai mare decât cea a unei plite de inducție Samsung convenționale cu 4 inele. Funcția de Detectare Inteligentă ajută utilizatorii să plaseze vasele de gătit unde doresc, iar inducția folosește 76 de senzori pentru recunoaște inteligent mărimea, capacitatea, forma vasului și pentru a afișa locațiile pe ecranul AI Home. Acest lucru le permite utilizatorilor să aleagă zonele de gătit și să seteze temperaturile în funcție de ceea ce gătesc. În plus, Anyplace Induction include și caracteristici precum sticla anti-zgârieturi, cu un rating superior de duritate Mohs de 8, făcând-o durabilă și ușor de întreținut. Produsul va fi disponibil în Europa începând cu a doua jumătate a anului 2024.

 

Noua mașină de spălat vase DW7700B Energy Efficient de la Samsung, expusă la EuroCucina 2024, este cel mai recent model care oferă eficiență superioară în spălarea vaselor. Echipată cu etichete energetice A/B, mașina de spălat vase dispune de sistemul WaterJet Clean™, care oferă curățare intensivă din fiecare unghi, îmbunătățind astfel eficiența energetică. Funcționează la un nivel de zgomot de doar 41 dB atunci când este utilizată programul Extra Silence. Prin conectivitatea SmartThings, utilizatorii pot economisi energie suplimentară. Modul SmartThings AI Energy monitorizează proactiv consumul de energie și prezice utilizarea sa în curs. Utilizatorii pot activa modul de economisire a energiei dacă factura lunară de electricitate pare să depășească ținta lor. Apoi, mașina de spălat folosește până la 23% mai puțină energie cu programul Pots & Pans, reducând temperatura spălării principale și a clătirii cu apă fierbinte, în timp ce prelungește durata ciclului. Ușa culisantă Kitchen Fit™ asigură integrarea armonioasă a lavalierului în bucătăriile moderne, permițând deschiderea completă a ușii fără a fi necesară tăierea plintei de dedesubt, astfel încât linia de jos a ușii să continue fără probleme la ușile cabinetelor din bucătărie.

Calitate și colaborare acum și în viitor

Samsung se străduiește să mențină calitatea produselor și să asigure rezultate superioare. În acest sens, a dezvoltat tehnologii care reflectă acest angajament în caracteristicile produselor, cum ar fi AI Ecobubble™, care reduce consumul de energie al mașinii de spălat, și filtrul și ciclul Less Microfiber™, care reduc emisiile de microplastice în apa evacuată din mașina de spălat.

În cadrul acțiunilor sale continue, Samsung își prezintă munca sa recentă vizitatorilor la EuroCucina 2024. Comania s-a concentrat pe colaborările care utilizează SmartThings Energy. Samsung a participat activ la proiecte care vizează crearea unei locuințe cu emisii nete zero. SmartThings Energy integrează aceste proiecte pentru a oferi un control și monitorizare consolidate a consumului de energie în gospodărie. De asemenea, poate sincroniza cu programe precum Răspunsul la Cerere (DR), ajustând automat modul de funcționare al electrocasnicelor conectate atunci când este declanșat un eveniment DR. Samsung își asumă angajamentul de a-și extinde colaborările la nivel global pentru a ajuta utilizatorii să aibă un stil de viață eficient din punct de vedere energetic.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

La East European Comic Con, viitorii artiști vizuali primesc feedback relevant de la ECHO School

Publicat

pe

De

București, 17 aprilie 2024 ECHO School, primul program de facultate în dezvoltarea jocurilor video din România, anunță participarea sa la ediția din acest an a East European Comic Con, desfășurat la Romexpo, între 19-21 aprilie 2024. La standul dedicat ECHO School, participanții vor avea ocazia să afle direct de la specialiștii din industrie ultimele noutăți în game development și detalii despre programele de licență, precum și sfaturi pentru îmbunătățirea portofoliului în artă și animație.

Prezent de peste 50 de ani pe 4 continente, Comic Con este cunoscut ca fiind un punct de întâlnire pentru pasionații de entertainment, jocuri video și benzi desenate. Ediția din București de anul acesta aduce împreună actori din seriale și filme de renume mondial, precum Harry Potter, Game of Thrones, The Originals și The Witcher.

Participarea ECHO School la Comic Con 2024 oferă ocazia pasionaților de jocuri video să exploreze oportunitățile educaționale și posibilitățile de carieră în domeniu. Sub îndrumarea experților din industrie, participanții vor avea ocazia să afle informații despre programele de facultate, admitere sau structura portofoliului în cadrul sesiunilor de Q&A de la standul școlii.

Activitățile pregătite de ECHO School includ:

  • Sesiuni de analiză aportofoliilor în artă și animație

Sâmbătă, 20 aprilie, între orele 14:00 și 16:00, respectiv duminică, 21 aprilie, între 12:00 și 14:00, ECHO School oferă artiștilor emergenți oportunitatea de a primi feedback constructiv pe lucrările lor. În cadrul acestor sesiuni, reprezentanți recunoscuți din industrie, precum George Munteanu, Game Art Director la  Gameloft și Adrian Cruceanu, Art Director în cadrul KillHouse Games și owner RavenBit Studio, vor fi prezenți pentru a analiza portofoliile și a oferi sfaturi valoroase și direcții pentru îmbunătățirea lucrărilor prezentate.

  • Artist in action

În a doua zi de eveniment, de la ora 11:00, vizitatorii vor avea șansa de a urmări un artist digital în acțiune, lucrând direct de la standul ECHO. Activitatea va fi proiectată pe un ecran, permițând tuturor participanților să urmărească procesul creativ și tehnica folosită în diverse programe de design.

ECHO School invită toți pasionații de jocuri video să viziteze standul la East European Comic Con 2024, pentru a descoperi oportunitățile pe care programul le oferă și pentru a face primii pași spre o carieră de succes în game development.

Pentru mai multe informații despre ECHO School și programele de studiu, vă rugăm să consultați website-ul https://echo-school.ro/ .

Despre ECHO School

ECHO School oferă primele programe de licență din România dedicate pregătirii viitoarei generații de creatori de jocuri video. În colaborare cu parteneri de top din domeniu, ECHO School oferă programe de studiu avansate în game development, combinate cu o abordare practică, pentru a forma specialiști competenți în designul și ingineria jocurilor. Cu o viziune inovatoare și o pasiune pentru excelență, ECHO School reprezintă viitorul educației în industria de dezvoltare de jocuri din România.

Contact de presă:

Teodora Moldovan

Teodora.moldovan@dbopeople.ro

+40748111054

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Știri din Constanța

Social2 săptămâni ago

10 moduri incredibile în care cupoanele de reducere vă pot ajuta să economisiți bani lunar

Economisește bani lunar folosind cupoane de reducere pentru a maximiza economiile la cumpărături, ieșiri la restaurant, modă, electronice și multe...

Staţiunile balneare Staţiunile balneare
Social3 săptămâni ago

Staţiunile balneare din Vâlcea – terapie pentru trup şi suflet

Vâlcea nu este cunoscută doar pentru zonele sale montane de excepţie, ci mai ales pentru staiunile balneare de care dispune. Acestea...

tamplarie pvc tamplarie pvc
Social3 săptămâni ago

Tipuri de tamplarie PVC pentru apartament vs. pentru casa

Atunci cand vine vorba de tamplarie PVC pentru apartament si pentru casa, exista diferite tipuri si stiluri disponibile pentru a...

cursuri engleza online copii cursuri engleza online copii
Social4 săptămâni ago

Cursuri de engleza online pentru copii: eficienta crescuta, economie de timp si energie

A invata limba engleza este esential pentru dezvoltarea copiilor intr-o lume globalizata, astfel incat sa reuseasca sa se bucure din...

ferestre PVC ferestre PVC
Social1 lună ago

Rolul usilor si ferestrelor din PVC in izolarea fonica

Intr-o lume in continua miscare, cautarea spatiilor linistite, unde zgomotul si forfota vietii cotidiene sunt filtrate, devine esentiala pentru binele...

hotelul perfect hotelul perfect
Social2 luni ago

Cum să îți alegi hotelul perfect pentru o vacanță ideală

Planificarea unei vacanțe poate fi o experiență entuziasmantă, dar și plină de provocări. Una dintre cele mai importante decizii este...

statuete personalizate dupa poza statuete personalizate dupa poza
Social2 luni ago

Cum să folosești o fotografie pentru a crea un cadou memorabil

Fotografiile sunt niște mici capsule care capturează momente prețioase din viața noastră. Ele sunt o modalitate minunată de a păstra...

ferestrele din PVC ferestrele din PVC
Social3 luni ago

Despre combaterea mucegaiului si umiditatii cu usile si ferestrele din PVC

Cand vine vorba de caminul nostru, confortul si sanatatea sunt doua aspecte esentiale pe care ne straduim sa le imbunatatim...

Vâlcea Vâlcea
Social3 luni ago

Locuri romantice din judeţul Vâlcea

Romantismul nu este rezervat doar orașelor mari sau destinațiilor exotice. Vâlcea, un colț pitoresc al României, ascunde locuri romantice care...

ferestrele din PVC ferestrele din PVC
Social3 luni ago

Economiseste energie si bani cu usi si ferestre PVC

In prezent, preocuparea pentru eficienta energetica in locuinte este din ce in ce mai prezenta. O solutie versatila si eficienta...