Connect with us

Uncategorized

5 pași prin care poți să îmbunătățești performanța computerului, să îi prelungești durata de viață și să economisești bani în același timp

Publicat

pe

 București, 29 noiembrie 2022 – În contextul unei preocupări tot mai mari legate de impactul fiecăruia dintre noi asupra mediului, oamenii devin mai conștienți de acțiunile lor și caută în mod activ să-și reducă amprenta de carbon. Având în vedere că mai puțin de 20% din deșeurile electronice sunt reciclate în fiecare an, orice efort individual pentru o utilizare mai îndelungată a electronicelor contează. De aceea, în loc să optați pentru schimbarea unui computer doar pentru că a început să ruleze mai lent, înlocuirea hard disk-ului cu un drive SSD poate fi o soluție mult mai practică și durabilă, iar procesul nu este deloc complicat. Veți avea nevoie doar de un dispozitiv adecvat și o șurubelniță de precizie. Prin această înlocuire veți prelungi durata de viață a computerului, veți fi mai grijulii cu mediul și, prin acest proces, care implică un efort redus, veți face economii semnificative.

Aflați mai departe cum puteți să economisiți bani serioși și să înlocuiți drive-ul computerului, păstrându-vă datele intacte.

VERIFICAȚI-VĂ ECHIPAMENTUL

În primul rând, trebuie să verificați ce drive folosiți în prezent. Știm deja că HDD-urile se descurcă binișor, dar uităm cât de dificil poate fi să lucrezi uneori cu acestea din cauza performanței scăzute, a ratei de eșec ridicate sau a încetinirii din cauza încărcării datelor, respectiv timpului îndelungat de lucru. Cu un drive SSD SATA, situația va arăta mult mai bine, iar, dacă optați pentru un drive NVMe, vorbim despre o schimbare semnificativă în calitatea muncii individuale. Dacă vă doriți performanțe extrem de ridicate, ar trebui să luați în considerare înlocuirea drive-ului existent cu unul care aderă la standardul SSD NVMe, precum Samsung 980 sau Samsung 980 PRO.

Performanța celui dintâi oferă viteze de până la 3500 MB/s la citire și până la 3000 MB/s la scriere, în timp ce versiunea PRO oferă până la 7000 MB/s la citire și până la 5100 MB/s la scriere. Dacă comparăm aceste valori cu performanța medie a HDD-urilor, putem observa că diferența de viteză este uriașă – 170 MB/s citire, 150 MB/s scriere. Comparația cu SSD-urile SATA obișnuite este de asemenea impresionantă – în cazul lor, viteza de citire este de până la 560 MB/s, iar cea de scriere este de până la 530 MB/s.

ROM_Samsung_dyski_wew_LP_linia_2_v10

DE CE SĂ SCHIMBAȚI DRIVE-UL?

De ce ar trebui să optați pentru un nou drive? Performanța drive-ului se simte imediat după deschiderea computerului, în viteza aplicațiilor, în eficiența programelor grafice, a instrumentelor de redare video, precum și în viteza de încărcare a jocurilor.

Așadar, este deosebit de important să înlocuiți drive-ul ineficient cu unul mai bun. Cu atât mai mult cu cât procesul de înlocuire este unul simplu. Nu numai că veți îmbunătăți performanța computerului, dar veți economisi și mulți bani cumpărând doar un drive nou în locul unui nou computer (caz în care economiile sunt de cel puțin câteva sute de euro). În plus, SSD-ul este mai rezistent la șocuri decât HDD-ul și funcționează și într-o manieră mai silențioasă.

O APLICAȚIE CARE VĂ PERMITE SĂ PĂSTRAȚI ȘI SĂ TRANSFERAȚI DATELE ÎN SIGURANȚĂ

Dacă optați pentru un nou drive Samsung, veți putea folosi gratuit și Samsung Data Migration Software. Acesta vă permite să transferați cu ușurință datele pe un dispozitiv nou, să optimizați drive-ul și să beneficiați de protecție ridicată datorită criptării.

Software-ul Samsung Data Migration este conceput pentru a ajuta utilizatorii să transfere rapid, ușor și în siguranță toate datele – inclusiv sistemul de operare actual, software-ul de aplicație și datele utilizatorului – de pe dispozitivul de stocare existent (de exemplu, HDD) pe noul SSD Samsung. Acesta vă va ajuta pe tot parcursul instalării și migrării datelor, cu doar câteva clicuri. Durata acestui proces depinde de cantitatea de date, bineînțeles, dar chiar și cu fișiere mari, totul funcționează fără probleme.

T7-Shield_All-colors-with-text-768x432

CARE ESTE CEL MAI BUN DRIVE PENTRU DISPOZITIVUL DVS.? 

Înainte de a alege un drive, este necesar să verificați dacă dispozitivul dvs. va putea folosi pe deplin potențialul acestuia, dacă este compatibil cu noul tip de drive și dacă are un slot adecvat pentru asta.

Nu trebuie neapărat să scăpați de vechiul drive, doar în cazul în care laptopul nu vă permite să instalați decât un singur dispozitiv sau dacă pur și simplu nu există suficient spațiu pentru ambele. În orice alt caz, vechiul drive poate fi folosit pentru a stoca date, cum ar fi fotografii sau videoclipuri. Nu uitați doar că este esențial ca sistemul de operare și programele cele mai des utilizate să fie instalate pe SSD.

DE CE FEL DE SSD AVEȚI NEVOIE?

Pe piață există destul de multe modele SSD: SATA de 2,5in sau M.2 NVMe. Pentru a vă ușura procesul de alegere, vă prezentăm aici câteva modele populare pe care le puteți găsi în prezent în magazine.

SSD-uri de 2,5in – SSD-urile de 2,5in au aceeași dimensiune ca HDD-urile de 2,5in – singura diferență fiind în grosime, dar această problemă poate fi rezolvată prin utilizarea șasiurilor de „îngroșare”. Drive-urile în acest format folosesc interfața SATA și au nevoie de un cablu de alimentare separat (tot în sistemul SATA) – deci sunt necesare două cabluri pentru conectarea acestuia sau, în cazul laptopurilor, un conector adecvat care să le combine funcțiile.

Cele enumerate mai sus sunt SSD-uri accesibile pentru toată lumea, au capacitate mare (pentru un SSD) și oferă o îmbunătățire semnificativă a performanței computerului în raport cu HDD-ul. Ca exemplu, modelele Samsung 870 QVO sunt disponibile în versiuni cu o capacitate de până la 8 TB.

M.2 SATA – acestea sunt SSD-uri în format M.2, dar folosesc interfața SATA. Au performanțe similare echivalentelor lor de 2,5in, însă avantajele acestora sunt dimensiunile reduse, faptul că nu necesită cablare și prețul atractiv. Cu toate acestea, nu fiecare port M.2 de pe placa de bază (sau laptop) acceptă standardul SATA. Acesta este o soluție foarte simplă din punctul de vedere al utilizatorilor, deși nu mai este atât de populară.

M.2 NVMe (PCIe) – un SSD care folosește intrarea PCI Express și este conectat la slotul M.2. Acestea au cucerit inimile multor utilizatori și acum sunt la mare căutare. Viteza lor depinde în mare măsură de versiunea standardului PCI Express pe care o folosește drive-ul. SSD-urile M.2 bazate pe PCIe 2.0 sunt cele mai lente, dar totuși de până la patru ori mai rapide decât unitățile SATA (în unele aplicații, cum ar fi transferul secvențial). SSD-urile M.2 PCIe 3.0 (de exemplu, Samsung SSD 970 EVO Plus) sunt în prezent cele mai populare datorită raportului excelent preț/performanță. Pe piață există și multe SSD-uri M.2 bazate pe PCIe 4.0 (de exemplu, Samsung SSD 980 PRO), iar avantajele acestor purtători de mare viteză vor fi apreciate în principal de profesioniștii care lucrează cu fișiere foarte mari (de exemplu, video în rezoluție 8K).

Amintiți-vă să acordați atenție versiunii standard PCI Express, care susține nu numai drive-ul, ci și placa de bază. Un SSD bazat pe PCI Express 4.0 va funcționa bine în slotul M.2 al standardului PCI Express 3.0, dar performanța acestuia poate fi una redusă.

Drive-urle M.2 au de obicei un radiator – acesta regăsindu-se în cele mai eficiente versiuni ale modelelor NVMe. Un exemplu de astfel de soluție este radiatorul drive-ului Samsung NVMe 980 PRO. Are o dispersie foarte bună a căldurii și va fi perfect nu numai pentru jocuri, dar poate fi folosit și pentru extinderea memoriei consolelor, precum PS5.

Acum că știți toate acestea, puteți să treceți mai departe și să alegeți SSD-ul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs., iar odată aflați în posesia noului drive, puteți să începeți procesul de schimbare. Mai jos vom repeta pașii pe care trebuie să îi parcurgeți în alegerea și montarea noului SSD.

Samsung T7 Touch

PATRU PAȘI SIMPLI:

  1. Descărcați software-ul „Samsung Data Migration” de pe site-ul Samsung, prin intermediul căruia veți putea transfera toate datele pe un nou drive.
  2. Începeți prin a verifica dimensiunea și conexiunile utilizate în prezent (de exemplu, PCI 4.0). Acest lucru vă va permite să alegeți drive-ul potrivit dispozitivului dvs.
  3. Explorați întreaga gamă de drive-uri Samsung și alegeți-l pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.
  4. Montați SSD-ul selectat pe dispozitivul dvs. Utilizați instrucțiunile pas cu pas de mai jos pentru a parcurge procesul corect.

T7-Shield_All-colors-768x432

INSTRUCȚUNI PAS CUPAS:

Dorim să vă oferim un ghid pas cu pas despre cum să schimbați drive-ul pe cont propriu și să vă ajutăm să vă ușurați munca de zi cu zi.

Mai jos regăsiți instrucțiunile detaliate despre cum să mutați datele și să instalați noul drive Samsung:

  1. Ați instalat cu succes Samsung Data Migration Software. Deschideți aplicația – după extinderea câmpului „select a drive”, veți vedea numele drive-ului pe dispozitiv. Vă recomandăm să contactați producătorul computerului dvs. pentru a confirma dacă unitatea are interfața SATA sau NVMe sau să căutați aceste informații pe internet.
  2. După verificarea interfeței, selectați drive-ul Samsung corespunzător, trecând prin ,,Consumer storage” – ,,internal” – ,,SSD” și alegeți ceea ce vi se potrivește cel mai bine.
  3. Utilizați adaptorul drive-ului cu conectorul corespunzător: SATA sau NVMe, în funcție de drive-ul pentru care ați optat. Unele adaptoare au un lacăt – asigurați-vă că este deblocat. (Un lacăt închis permite citirea datelor, dar împiedică suprascrierea datelor, un lacăt deschis permite atât citirea, cât și suprascrierea datelor).
  4. Conectați SSD-ul Samsung la adaptor și apoi conectați cablul la portul USB al dispozitivului.
  5. Deschideți aplicația „Data Migration Software” – acesta va detecta noua conexiune. În continuare, urmați instrucțiunile din aplicație.
  6. După finalizarea procesului de migrare a datelor de pe vechiul drive pe noul SSD Samsung, scoateți adaptatorul drive-ul și înlocuiți vechiul drive cu cel nou.
  7. Utilizați șurubelnițe de precizie pentru a dezasambla dispozitivul – vă recomandăm să citiți manualul de instrucțiuni al dispozitivului pentru a verifica cum să deschideți dispozitivul. Dacă nu mai aveți manualul, vă recomandăm să căutați instrucțiunile online, introducând numele modelului dvs. în motorul de căutare (numele modelului poate fi găsit pe spatele dispozitivului). După ce ați găsit tutorialul potrivit – desfaceți laptopul/PC-ul și începeți schimbul.
  8. Înlocuiți drive-ul și asamblați la loc dispozitivul.

Echipamentul necesar:

  • Adaptor SATA sau NVMe – în funcție de drive și standardul acestuia
  • Șurubelnițe de precizie – pentru a deschide capacul dispozitivului
  • Ustensile pentru deschiderea carcaselor

Întâmpinați probleme? Care sunt dificultățile cu care v-ați putea confrunta?

Laptop-ul/PC-ul/Software-ul de migrare a datelor nu detectează drive-ul Samsung proaspăt conectat. Acest lucru înseamnă că drive-ul nu este inițializat. Pentru inițiere, urmați acești pași:

– Accesați opțiunile Windows și tastați „create and format hard drive partitions”,

– Odată introdusă această opțiune, ar trebui să fie vizibile cel puțin 2 drive-uri.

– Dați clic dreapta pe unitatea „Unknown” și selectați „New Simple Volume”.

– Apăsați butonul „Next” și apoi urmați instrucțiunile.

– După ce procesul de inițializare este finalizat, unitatea ar trebui să fie vizibilă, putând să continuați cu migrarea datelor.

T7-Shield_main2_F

Facebook Comments
Citeste in continuare
Publicitate

Uncategorized

Asociația Credu dezvăluie noile tendințe în sănătate și longevitate în România

Publicat

pe

De

Studiul Alegeri Sănătoase și Îmbătrânire Activă: O Analiză În Profunzime desfășurată în perioada Noiembrie 2023 – Aprilie 2024, cu Participarea a 508 Respondenți

București, 25.04.2024 – În cadrul studiului „Alegeri Sănătoase – Îmbătrânire activă”, desfășurat în perioada noiembrie 2023 – aprilie 2024 și implicând 508 respondenți, Asociația Credu a analizat comportamentele și perspectivele românilor în ceea ce privește îmbătrânirea activă și stilul de viață sănătos. Rezultatele dezvăluie tendințe semnificative și preocupări comune în rândul populației.

Principalele constatări includ:

– Motivația pentru adoptarea obiceiurilor sănătoase: Peste două treimi (67.73%) dintre respondenți declară că adoptă obiceiuri sănătoase pentru a se simți mai bine și pentru a avea mai multă energie.

– Preocuparea față de îmbătrânire: Mai mult de jumătate (63.5%) dintre participanți se declară moderat îngrijorați de problemele de sănătate legate de înaintarea în vârstă.

– Obstacolele în menținerea unui stil de viață sănătos: Lipsa de timp (70.1%) și constrângerile financiare (52.2%) sunt principalele obstacole întâmpinate în menținerea unui stil de viață sănătos.

– Percepția asupra îmbătrânirii: Majoritatea covârșitoare a respondenților (78.1%) percep îmbătrânirea ca pe o parte naturală a vieții.

Aceste constatări subliniază importanța conștientizării și promovării îmbătrânirii active în rândul populației, precum și necesitatea de a elimina obstacolele care împiedică adoptarea unui stil de viață sănătos.

Oana Voicu, Președinta Asociației Credu: „În lumina cercetărilor extinse asupra longevității și îmbătrânirii active desfășurate la nivel global, este evident că interesul pentru adoptarea unui stil de viață sănătos și promovarea îmbătrânirii active este în creștere. Studiul nostru aduce o contribuție semnificativă în înțelegerea atitudinilor și comportamentelor legate de sănătate și longevitate, subliniind necesitatea unor alegeri sănătoase pentru extinderea anilor sănătoși în viața fiecăruia.”

Alte constatări relevante din studiu includ:

– Principalele preocupări legate de îmbătrânire:  scăderea generală a sănătății (65.8%), scăderea vitalității și energiei (60.3%) și problemele de mobilitate (46.6%) sunt printre cele mai semnalate aspecte de îngrijorare.

– Subiecte specifice de interes: terapii specifice, menținerea sănătății creierului și informații actualizate sunt printre domeniile prioritare de interes pentru respondenți.

Opinia specialiștilor este esențială în înțelegerea acestor constatări:

Dr. Ciprian Ene, Medic coordonator „QUANTUM THERAPY” București, a subliniat: „Anti-aging-ul reprezintă un concept global care vizează nu numai lupta împotriva fenomenului de îmbătrânire și susținerea longevității, ci și îmbunătățirea calității vieții. Medicina Integrativă permite abordarea unor patologii variate cu nivele diferite de gravitate, reușind să crească eficiența tratamentelor, fie ele preventive, curative sau paliative.”

Dr. Florin Ioan Bălănică, Medic Specializat în PsihoNutriție, Fondator #MetodaDrBalanica, a adăugat: „Prevenția efectelor îmbătrânirii este esențială pentru creșterea calității vieții. Atunci când discutăm despre îmbătrânire, este important să ne concentrăm atât pe aspectele externe, cât și pe cele interne, care pot preveni imbatranirea și pot crește durata și calitatea vieții.”

Dr. Cristalia Rusu-Doriza, Medic primar Dermatovenerolog, clinică Crystal Clinic, a subliniat: „Frumusețea înseamnă inovație. Procesul de îmbătrânire este un proces fiziologic, iar pielea, fiind diamantul frumuseții, trebuie îngrijită. Este important să înțelegem ce accelerează acest proces și cum putem preveni primele semne de îmbătrânire.”

Sorin Cantor, Longevity coach, trainer certificat pe inteligență emoțională și starea de bine: “Prezentarea este o scurtă incursiune în lumea emoțiilor. Se concentrează pe felul cum emoțiile pozitive și starea de bine influanțează durata și calitatea vieții. La sfârșit sunt arătate câteva din lucrurile pe care le putem face pentru a îmbunătăți starea de bine.”

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Cum sa-ti perfectionezi spaniola invatata la o scoala de limbi straine?

Publicat

pe

scoala de limbi straine

 

Daca tocmai ai absolvit un curs de spaniola la o scoala de limbi straine, probabil te intrebi cum ti-ai putea perfectiona, dar si pune la incercare, abilitatile de limba, nu?

Te ajutam noi! Din fericire, exista o multime de metode si resurse care pot ajuta vorbitorii de limba spaniola sa-si imbunatateasca capacitatile de vorbire, ascultare si citire. Iata cateva dintre ele!

  1. Urmareste fime si seriale fara subtitrari

Fara doar si poate, traim intr-o era in care lumea digitala este la putere. Acest lucru are si o multime de avantaje, inclusiv faptul ca avem acces la numeroase surse care ne pot ajuta sa crestem atat la nivel personal, cat si la nivel profesional. Asadar, noi iti recomandam sa deschizi Netflix-ul sau HBO si sa urmaresti toate serialele si filmele in limba spaniola, dar fara subtitrare! Astfel, vei combina utilul cu placutul!

Iti mai oferim un sfat – incepe cu un film sau serial pe care l-ai mai vazut. De exemplu, ai putea sa urmaresti Casa de Papel, pentru ca deja stii ce se intampla (daca l-ai mai vazut anterior, desigur) si-ti va fi mult mai usor sa intelegi ce vorbesc personajele.

Din fericire, nu ducem lipsa de productii spaniole, asa ca poti alege orice e pe gustul tau!

  1. Citeste carti in spaniola

Stim ca pare o provocare sa citesti o carte in spaniola daca ai absolvit un curs la o scoala de limbi straine pentru nivelul, sa zicem, A2 sau B1. Totusi, te sfatuim sa incerci – s-ar putea chiar sa-ti placa si vei invata o multime de cuvinte noi!

De ce sa nu incepi chiar cu Gabriel Garcia Marquez? Scriitura acestuia nu este extrem de complicata. Desi ar putea parea la inceput, iti vei da seama ca te obisnuiesti cu Marquez destul de rapid. Nici nu vei putea lasa cartea din mana!

Iti recomandam sa te echipezi cu un creion sau un pix si un jurnal in care sa-ti notezi cuvintele noi. Daca poti, citeste cu voce pentru a-ti antrena si pronuntia.

  1. Asculta podcasturi sau carti audio

Daca vrei sa-ti antrenezi abilitatile de ascultare, iti recomandam sa incerci podcasturi sau carti audio. In primul rand, poti sa alegi ceva fix pe gustul tau – fie un podcast despre nutritie sau un roman politist.

In al doilea rand, poti sa asculti podcastul sau cartea audio atunci cand esti in trafic, cand gatesti sau cand faci curatenie. In acest mod, nu trebuie sa-ti rezervezi timp in plus pentru a-ti perfectiona spaniola invatata la o scoala de limbi straine.

  1. Participa la evenimente culturale

Cauta un centru care se axeaza pe organizarea evenimentelor legate de tarile vorbitoare de limba spaniola. Poti chiar sa te inscrii ca voluntar la organizarea acestor evenimente. In acest fel, vei cunoaste o multime de oameni care te pot ajuta sa exersezi spaniola, astfel imbunatatindu-ti nivelul de limba obtinut la o scoala de limbi straine.

Pe langa asta, te vei distra pe cinste! Vei afla mai multe despre cultura tarilor in care se vorbeste spaniola si vei incerca numeroase preparate tipice acestor tari – daca se vor organiza evenimente gastronomice, desigur!

 

Daca vrei sa continui studiile de spaniola la o scoala de limbi straine, nu ezita sa contactezi echipa Bsmart! Nu e niciodata prea tarziu sa investesti in dezvoltarea ta!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Cand ai nevoie de masaj terapeutic: terapia trigger point

Publicat

pe

masaj terapeutic

 

Masajul este una dintre cele mai eficiente metode de a combate durerea musculara, stresul si diverse dureri cronice care iti afecteaza calitatea viatii. Trigger point este o tehnica speciala de masaj terapeutic care se concentreaza pe punctele specifice de tensiune din muschi si care te poate ajuta sa duci o viata mai buna.

Citeste in continuare pentru a afla ce este trigger point, cand trebuie sa il faci si ce beneficii are acest tip de masaj terapeutic intr-o clinica de kinetoterapie din Bucuresti!

 

Ce este masajul terapeutic?

Masajul terapeutic este o forma de masaj care are in vedere ameliorarea durerilor musculare, imbunatatirea circulatiei sangelui si reducerea stresului.

Acest tip de masaj este adesea recomandat de catre terapeuti ca parte a unui plan de tratament pentru diverse probleme musculoscheletale.

Terapia trigger point: ce este si ce presupune?

Terapia trigger point sau terapia punctelor de declansare se axeaza pe detectarea si manipularea punctelor de tensiune care se formeaza in muschi.

Aceste puncte sunt adesea sensibile la atingere si pot iradia durerea spre alte parti ale corpului. Aplicand presiune asupra acestor puncte, masajul terapeutic relaxeaza si elibereaza tensiunea acumulata.

Care sunt semnele ca ai nevoie de masaj terapeutic?

  • Daca simti o durere constanta sau recurenta in anumite zone ale corpului, masajul terapeutic poate fi solutia. Durerea care nu dispare dupa odihna si tratamente obisnuite poate avea la baza trigger points care au fost activate.
  • Daca simti o anumita dificultate in a-ti misca anumite parti ale corpului intr-un mod normal – acesta este un alt semn ca ar trebui sa consideri terapia Trigger Point la un centru de kinetoterapie. Masajul terapeutic va elimina tensiunea si va imbunatati flexibilitatea zonelor vizate.
  • Stresul cronic poate duce la incordarea musculara, care se manifesta adesea prin puncte de declansare. Masajul terapeutic relaxeaza musculatura si reduce impactul negativ al stresului asupra corpului tau.
  • Sportivii sau persoanele care fac activitati fizice intense pot experimenta oboseala musculara care nu se amelioreaza nici in urma perioadelor de repaus. Masajul terapeutic va facilita recuperarea mai rapida prin stimularea circulatiei si relaxarea muschilor.
  • Durerile de cap sau migrenele pot fi ameliorate prin masajul terapeutic, deoarece multe dintre acestea sunt legate de tensiunea din muschii gatului si a umerilor.

Beneficiile terapiei trigger point

  • Reducrea durerii: masajul terapeutic aplicat pe punctele de declansare poate reduce semnificativ durerea, fiind o solutie non-invaziva si naturala.
  • Imbunatatirea circulatiei: prin stimularea fluxului sanguin, terapia are rol si de detoxifiere, proces necesar pentru vindecarea mai rapida a tesuturilor.
  • Relaxare profunda: pe langa efectele fizice, masajul terapeutic are beneficii psihologice, deoarece in urma terapiei corpul ramane relaxat.

Cum functioneaza terapia trigger point?

Un specialist in masaj terapeutic va evalua mai intai starea ta de sanatate si va identifica zonele problematice. In timpul unei sesiuni, terapeutul va aplica presiune pe punctele de declansare, folosind tehnicile specifice de masaj terapeutic pentru a desface nodurile musculare.

Aceasta metoda poate fi usor dureroasa initial, dar majoritatea pacientilor simt o reducere semnificativa a disconfortului dupa doar cateva sesiuni de tratament.

 

Daca te confrunti cu dureri cronice, stres sau alte probleme musculare, masajul terapeutic, in special terapia Trigger Point, ar putea fi solutia ideala pentru tine. Vrei sa afli mai multe? E timpul sa intrebi profesionistii centrului de kinetoterapie Atletico Kinetic – acestia iti pot oferi ajutorul de care ai nevoie!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Știri din Constanța

Social4 săptămâni ago

10 moduri incredibile în care cupoanele de reducere vă pot ajuta să economisiți bani lunar

Economisește bani lunar folosind cupoane de reducere pentru a maximiza economiile la cumpărături, ieșiri la restaurant, modă, electronice și multe...

Staţiunile balneare Staţiunile balneare
Social1 lună ago

Staţiunile balneare din Vâlcea – terapie pentru trup şi suflet

Vâlcea nu este cunoscută doar pentru zonele sale montane de excepţie, ci mai ales pentru staiunile balneare de care dispune. Acestea...

tamplarie pvc tamplarie pvc
Social1 lună ago

Tipuri de tamplarie PVC pentru apartament vs. pentru casa

Atunci cand vine vorba de tamplarie PVC pentru apartament si pentru casa, exista diferite tipuri si stiluri disponibile pentru a...

cursuri engleza online copii cursuri engleza online copii
Social1 lună ago

Cursuri de engleza online pentru copii: eficienta crescuta, economie de timp si energie

A invata limba engleza este esential pentru dezvoltarea copiilor intr-o lume globalizata, astfel incat sa reuseasca sa se bucure din...

ferestre PVC ferestre PVC
Social1 lună ago

Rolul usilor si ferestrelor din PVC in izolarea fonica

Intr-o lume in continua miscare, cautarea spatiilor linistite, unde zgomotul si forfota vietii cotidiene sunt filtrate, devine esentiala pentru binele...

hotelul perfect hotelul perfect
Social2 luni ago

Cum să îți alegi hotelul perfect pentru o vacanță ideală

Planificarea unei vacanțe poate fi o experiență entuziasmantă, dar și plină de provocări. Una dintre cele mai importante decizii este...

statuete personalizate dupa poza statuete personalizate dupa poza
Social2 luni ago

Cum să folosești o fotografie pentru a crea un cadou memorabil

Fotografiile sunt niște mici capsule care capturează momente prețioase din viața noastră. Ele sunt o modalitate minunată de a păstra...

ferestrele din PVC ferestrele din PVC
Social3 luni ago

Despre combaterea mucegaiului si umiditatii cu usile si ferestrele din PVC

Cand vine vorba de caminul nostru, confortul si sanatatea sunt doua aspecte esentiale pe care ne straduim sa le imbunatatim...

Vâlcea Vâlcea
Social3 luni ago

Locuri romantice din judeţul Vâlcea

Romantismul nu este rezervat doar orașelor mari sau destinațiilor exotice. Vâlcea, un colț pitoresc al României, ascunde locuri romantice care...

ferestrele din PVC ferestrele din PVC
Social3 luni ago

Economiseste energie si bani cu usi si ferestre PVC

In prezent, preocuparea pentru eficienta energetica in locuinte este din ce in ce mai prezenta. O solutie versatila si eficienta...