Connect with us

Eveniment

Vaccinarea antigripală, în curând și în farmaciile din România

Constanta MEA

Publicat

peVaccinarea antigripală, în curând și în farmaciile din România | Realitatea de Constanța‘;
feedHtml += ”;
feedHtml += ”;
}

if(type == ‘small’){
feedHtml += ‘

‘;
feedHtml += ‘

‘;

feedHtml += ”;

feedHtml += ”;

feedHtml += ‘

‘;
feedHtml += ‘

‘;
}


if(((i+1) % 2) == 0){
feedHtml += ”;
}
if(i == (number – 1)){
return false;
}
});

feedHtml += ”;

// Insert HTML
$($el).append(feedHtml);

// Callback
if(callback) callback();

}
});
}

new getFeed(‘live_feed/cors.php?url=http://rss.realitatea.net/homepage.xml’,’.realtimefeed__realitatea’, 2, ‘large’, function(){
});

new getFeed(‘live_feed/cors.php?url=https://realitateafinanciara.net/feed/?cat=573′,’.realtimefeed__realitatea-fin’, 2, ‘large’, function() {
});


};

RTFEED();

});


Facebook Comments

Eveniment

HONOR anunță viitorul smartphone-urilor pliabile și tehnologiei centrate pe nevoile utilizatorului la Forumul Global Fortune 2023

Publicat

pe

De

Brandul global de tehnologie HONOR a participat la Forumul Global Fortune 2023 din Abu Dhabi pentru a discuta despre viitorul dispozitivelor inteligente. Dr. Ray Guo, CMO al HONOR Device Co. Ltd., s-a alăturat unor paneliști remarcabili, precum Ben Wood, Chief Analyst și CMO al CCS Insight, și Frank Holzmann, Global EVP al Serviciului Electric, TÜV Rheinland, în cadrul discuției „Un Nou Univers Inteligent: Ce Urmează pentru Dispozitivele Inteligente”.

Un Nou Univers Inteligent: Ce Urmează pentru Dispozitivele Inteligente

„Lumea business-ului intră într-o eră nouă și interesantă, iar tehnologia va juca un rol central. Noi credem că inovațiile centrate pe nevoile utilizatorului vor permite noi posibilități pentru următoarea generație de dispozitive inteligente. Telefoanele pliabile sunt pe punctul de a deveni mainstream, inteligența artificială la nivel de dispozitiv deschide calea către o eră transformatoare, iar tehnologiile axate pe dorințele utilizatorului, precum tehnologia pentru confortul ochilor, îmbunătățesc experiențele de interacțiune om-dispozitiv. Din perspectiva noastră, acestea sunt direcțiile viitoare pentru dispozitivele inteligente.” a declarat Dr. Ray Guo, CMO al HONOR Device Co. Ltd. ”

Dispozitivele pliabile vor ajunge mainstream

Datele recente arată că în China, peste 64% dintre utilizatorii de smartphone-uri high-end sunt deschiși să facă tranziția la smartphone-uri pliabile, sugerând că suntem pe punctul de a asista la adoptarea în masă a smartphone-urilor pliabile.

În trecut, unele aspecte fundamentale care cauzau disconfort utilizatorilor telefoanelor pliabile nu erau încă rezolvate – în special portabilitatea, durabilitatea și durata de viață a bateriei. Acum, dispozitive precum HONOR Magic V2 sunt la fel de subțiri și ușoare precum smartphone-urile flagship obișnuite, oferind în același timp toate avantajele unui ecran pliabil. HONOR Magic V2 a fost testat să reziste la cel puțin 400.000 de plieri, reprezentând o durabilitate remarcabilă, și include tehnologia de baterie cu silicon-carbon care asigură o durată de viață a bateriei pe parcursul întregii zile.

HONOR a atins recent un punct de referință important, producând 1 milion de telefoane pliabile în fabrica sa. Modelul Magic V2 este în prezent cel mai bine vândut telefon pliabil în piața din China, atingând o cotă de piață de 25% în cadrul pieței tot mai extinse de smartphone-uri pliabile, conform analizei Omdia. Creșterea producției demonstrează cum HONOR impulsionează lanțul de aprovizionare al industriei – și că industria se maturizează. Depășirea acestui prag de 1 milion de unități arată că lanțul de aprovizionare ajunge la o etapă de producție în masă în care procesul de fabricație este mai automatizat și eficient. Acest lucru va aduce beneficii întregii industrii, consolidând încrederea în lanțul de aprovizionare și încurajând alte branduri să inoveze în zona telefoanelor pliabile, ceea ce, la rândul său, va determina scăderea prețurilor și va face telefoanele pliabile și mai accesibile.

Laboratorul de Confort Vizual HONOR

Studiile arată că la nivel global, cel puțin 2,2 miliarde de oameni au probleme de vedere, iar pentru cel puțin 1 miliard dintre aceștia, acestea ar fi putut fi prevenite. Pe baza acestor cercetări, HONOR a acordat prioritate tehnologiei pentru confortul ochilor, ceea ce se reflectă în investiția companiei de peste 140 de milioane de dolari SUA (1 miliard de RMB) în cercetarea și dezvoltarea tehnologică, precum și în obținerea a peste 500 de brevete pentru afișaj. Recent, HONOR a inaugurat un nou laborator dedicat confortului vizual pentru a-și aprofunda expertiza în aceast domeniu. „Cu acest nou centru, sperăm să creăm o oază de confort vizual pentru problemele de vedere” – a menționat Dr. Ray Guo.

În concordanță cu investiția, HONOR a lansat o serie de caracteristici inovatoare pentru confortul vizual, precum tehnologia 3840Hz PWM dimming și Circadian Night Display, pentru a proteja mai bine ochii utilizatorilor, iar aceste inovații se extind treptat la nivelul întregii industrii. De exemplu, de când a introdus HONOR caracteristici de confort vizual cu PWM dimming la frecvențe ridicate, alte 12 branduri de smartphone-uri la nivel global au adoptat această tehnologie și acum, peste 90% dintre ecranele de smartphone-uri din China dispun de funcții care contribuie la confort vizual, precum atenuarea PWM la frecvențe ridicate.

Eliberearea potențialul AI la nivel de dispozitiv

În cadrul Summitului Qualcomm Snapdragon, HONOR a dezvăluit că următoarea lansare de smartphone, HONOR Magic6, va include On-device LLM, alimentat de platforma mobilă Snapdragon 8 Gen 3. HONOR adoptă un model hibrid de AI, folosind AI la nivel de dispozitiv pentru conținut și servicii personalizate, asigurând în același timp confidențialitatea utilizatorului, cu datele rămase pe dispozitiv.

Honor a înregistrat o creștere remarcabilă pe piața din Europa

Cu ocazia sărbătoririi a trei ani de existență la nivel global, prezența HONOR la Fortune Global Forum demonstrează cum HONOR a evoluat într-un brand premium global care este în fruntea inovației în domeniul telefoanelor pliabile și tehnologiei de confort vizual.

Conform datelor, această inovație a avut un impact semnificativ asupra rezultatelor. Brandul HONOR a înregistrat o creștere impresionantă a vânzărilor de aproape 200% pe piețele internaționale în acest an. În Europa, conform celui mai recent raport al Counterpoint Research, HONOR este singurul brand din top cinci care a înregistrat o creștere anuală în trimestrul trei. În China, HONOR ocupă poziția de lider atât în piața telefoanelor pliabile, cât și în cota de piață generală în trimestrul trei al anului 2023, conform unor importante firme de analiză din industrie, precum Counterpoint și IDC.

Despre HONOR

HONOR este un furnizor global de dispozitive inteligente. Este dedicat să devină un brand tehnologic iconic la nivel global și să creeze o nouă lume inteligentă prin intermediul produselor și serviciilor sale puternice. Cu o expertiză în domeniul cercetării și dezvoltării, se angajează să dezvolte tehnologii care să permită oamenilor din întreaga lume să meargă mai departe, oferindu-le libertatea de a realiza și de a face mai mult. Oferind o gamă de smartphone-uri, tablete, laptopuri și dispozitive portabile de înaltă calitate, potrivite pentru fiecare buget, portofoliul de produse inovatoare, premium și fiabile HONOR le permite oamenilor să devină o versiune mai bună a lor.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Comunicate de Presă

Anvelope Inteligente – Viitorul Mobilității și Siguranței Rutiere

Publicat

pe

Odată cu avansul tehnologic, conceptul de anvelope a evoluat semnificativ, depășind simpla noțiune de „cauciucuri pentru mașini”. Astăzi, într-o eră dominată de inovație și tehnologie, anvelopele devin elemente centrale în dinamica mobilității și siguranței rutiere. Acest articol explorează cum ultimele inovații transformă anvelopele în componente inteligente, esențiale pentru siguranța și eficiența vehiculelor moderne.

Tehnologia Senzorială – O Revoluție în Lumea Anvelopelor

În centrul inovației se află integrarea tehnologiei senzoriale în anvelope. Senzorii moderni măsoară parametri precum presiunea, temperatura și chiar gradul de uzură al anvelopelor. Aceste informații sunt vitale pentru menținerea performanței optime a vehiculului și pentru prevenirea accidentelor. Mai mult, acești senzori pot comunica cu sistemele autovehiculului, oferind șoferului alerte în timp real și contribuind la o experiență de condus mai sigură și mai confortabilă.

Sustenabilitate și Inovație în Fabricarea Anvelopelor

Un alt aspect important este sustenabilitatea. Producătorii de anvelope lucrează intens pentru a reduce amprenta de carbon prin dezvoltarea de anvelope ecologice, realizate din materiale sustenabile sau reciclate. Aceste eforturi nu doar că protejează mediul, dar adesea duc și la creșterea eficienței combustibilului datorită reducerii rezistenței la rulare.

Adaptabilitatea Anvelopelor la Condiții Diverse de Drum

Flexibilitatea și adaptabilitatea sunt caracteristici cheie ale anvelopelor moderne. Tehnologia avansată de profil și compoziții inovative ale materialului permit anvelopelor să se adapteze la diverse condiții de drum și climatice. De exemplu, anvelopele all-season oferă performanțe echilibrate atât în condiții de vară, cât și de iarnă, eliminând necesitatea schimbării sezoniere a anvelopelor.

Anvelopele și Vehiculele Autonome – Un Parteneriat Pentru Viitor

Pe măsură ce vehiculele autonome devin tot mai prezente pe drumurile noastre, rolul anvelopelor devine și mai crucial. Anvelopele pentru vehiculele autonome sunt proiectate să interacționeze cu sistemele avansate ale vehiculului, oferind feedback precis și fiabil despre starea drumului și performanța anvelopei. Această colaborare între anvelope și tehnologia vehiculului este vitală pentru siguranța și eficiența vehiculelor autonome.

Concluzie

În concluzie, anvelopele nu mai sunt doar un accesoriu al autovehiculelor, ci au devenit un element central în dinamica mobilității și siguranței rutiere. Cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră, ele se transformă în componente inteligente care contribuie la eficiența, siguranța și sustenabilitatea vehiculelor moderne. Astfel, pe măsură ce industria auto continuă să evolueze, anvelopele vor juca un rol tot mai important în modelarea viitorului mobilității.

Prin inovații constante și un accent pe dezvoltare durabilă, anvelopele moderne sunt mai mult decât un simplu echipament al autovehiculelor; ele sunt o cheie esențială către o lume a transportului mai sigură, mai eficientă și mai respectuoasă față de mediu. Într-o lume în continuă schimbare, anvelopele sunt mai pregătite ca niciodată să ne conducă pe drumul inovației și excelenței.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Roxana Cojocaru devine Director Executiv al Social Innovation Solutions

Publicat

pe

De

București, 13 octombrie

Social Innovation Solutions (SIS), organizaţie activă în sustenabilitate, impact social şi inovaţie, anunță numirea Roxanei Cojocaru în funcția de Director Executiv, începând cu 10 octombrie 2023. Membră a organizației încă din anul 2019, Roxana a ocupat anterior funcția de Director de Strategie al Social Innovation Solutions și a avut un rol important în creșterea ONG-ului, care   s-a extins de cinci ori într-un singur an, marcând astfel o performanță remarcabilă.

Experiența profesională a Roxanei este conturată de peste 10 ani de proiecte desfășurate pe patru continente, Roxana construind inițiative cu impact local și viziune globală în jurul educației și sustenabilității. A contribuit la înființarea departamentului Development Office în cadrul Technology Transfer, la Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară (CERN). Ulterior, a avut roluri în evenimente internaționale precum TEDxBucharest, TEDxCERN, IAA Global Conference și Festivalul AWAKE. De asemenea, a contribuit inițiativei de impact Investing Better World Initiatives, prin Golf4Nepal și Golf4Kenya.

A coordonat programele de incubare, evenimente și componenta de dezvoltare strategică și scalare în CEE. Un proiect de lungă durată din care Roxana a făcut parte de la bun început este conferința Climate Change Summit, cel mai mare eveniment din Europa Centrală și de Est dedicat schimbărilor climatice.

Roxana este, de asemenea, și Sustainability Manager pentru concertele Coldplay din România din 2024 și Global Shapers Bucharest Hub Alumna, inițiativă a World Economic Forum.

„Ambiția mea este de a construi o organizație care să ofere cât mai multor oameni un motiv în plus de a rămâne în România, așa cum a făcut-o în cazul meu. Să cultivăm încrederea că se poate – începând de la mediul de lucru și până la impactul proiectelor”, declară Roxana Cojocaru, Director Executiv al Social Innovation Solutions.

Roxana Cojocaru are alături o echipă formată din peste 15 profesioniști, iar împreună cu aceștia va continua organizarea și coordonarea inițiativelor organizației din domenii precum: antreprenoriat, sustenabilitate și social.

„Preluarea funcției de Director Executiv al SIS este un pas natural pentru Roxana: este parte a echipei noastre de aproape 5 ani, având în organizație diverse roluri care au ajutat-o să crească într-un profesionist de top, dar și prin care a ajutat SIS să devină o organizație relevantă pentru ecosistemul de soluții sustenabile în România. Capacitatea ei de leadership, viziunea și atenția la detalii ne dau încredere că ne putem îndeplini misiunea, atât în România, cât și internațional. Împreună cu echipa și SIS Advisory Board voi fi alături de ea și de partenerii noștri în continuare pentru a construi un viitor sustenabil în România și în CEE. Din poziția de Președinte voi continua dezvoltarea de parteneriate strategice și scalarea programelor noastre la nivel internațional, precum și construcția în următorii 10 ani, alături de Roxana, a celui mai important spațiu educațional despre viitor din regiune”, declară Ciprian Stănescu, Președinte al Social Innovation Solutions și CEO al Solutions.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Știri din Constanța

verificare-rovinieta-online verificare-rovinieta-online
AfaceriO săptămână ago

Cum să administrezi roviniete in compania ta mai simplu

Cum să administrezi rovinietele din companie mai simplu. Despre rovinieta.online Rovinieta.Online este un portal destinat managerilor de transport, managerilor de...

stickere auto personalizate stickere auto personalizate
Social2 săptămâni ago

Cadouri unice de sărbători: Stickere auto personalizate pentru prietenii tăi

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar dacă ești în căutarea unor cadouri care să surprindă plăcut prietenii tăi, poate...

Social1 lună ago

3 modele de rochii de seară cu care vei străluci în această toamnă

Toamna aduce cu sine noi evenimente la care să iei parte, nu-i aşa? Indiferent dacă este vorba despre un eveniment...

Social1 lună ago

Cum ai grijă de tenul tău în sezonul rece?

Cu trecerea de la razele blânde ale verii la răcoarea toamnei, cele mai multe dintre noi ne aflăm în fața...

Social1 lună ago

Magia coloratului și aventura desenelor cu animale și mașini

Copilăria este acea etapă magică în care lumea se deschide în fața ochilor curioși și mâinilor mici, pregătite să exploreze...

bicicleta single speed bicicleta single speed
Social2 luni ago

Ciclismul single speed: Sfaturi pentru începători

Ciclismul este o activitate recreativă și sportivă extrem de populară în întreaga lume. Fie că doriți să pedalați pentru a...

Social2 luni ago

De ce să vii la o Ședință Foto de Crăciun de Neuitat în Studio Foto Crăciun București

Crăciunul este momentul în care inimile noastre se umple de bucurie și emoție. Este perioada în care familie și prietenii...

Social2 luni ago

Rochia din tafta – simbolul eleganţei în această toamnă

În universul modei, rochiile din tafta au reprezentat dintotdeauna un adevărat etalon al femeilor stilate. Acest material luxos este cunoscut...

Social2 luni ago

Magia Crăciunului Prinsă în Fotografii de Poveste: Studio Foto Crăciun București cu Alex Pasarelu

Magia Crăciunului surprinsă în fotografii de poveste la Sedinta foto Craciun În fiecare an, sărbătoarea Crăciunului aduce cu ea nu...

Social2 luni ago

Ai ten sensibil? Află cum să obții o piele sănătoasă, fără roșeață sau iritații!

Bucuria de a te privi în oglindă și de a vedea un ten senin, strălucitor și sănătos este una dintre...