Connect with us

Comunicate de Presă

O zi din magia toamnei. Inspiratia #focustogreenecolife la final de vacanta

Constanta MEA

Publicat

peO zi din magia toamnei. Inspiratia #focustogreenecolife la final de vacanta – Ziarul Nationalul

Acasă Comunicate O zi din magia toamnei. Inspiratia #focustogreenecolife la final de vacanta
Evenimentul lunar “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, va gazduit ultimul atelier pentru copii, din perioada vacantei de vara.

Joi, 9 septembrie 2021, inainte de inceperea scolii, ii invitam pe cei mici, dar si pe adolescenti, la Gradina Botanica. Vor avea parte de un atelier despre plante si recoltele toamnei. Unde? In Gradina Bunicii, cea care a gazduit pe durata vacantei de vara ateliere pentru cei mici si nu numai.

#Focustogreenecolife va aduce informatii despre viata plantelor, despre modul de ingrijire si de udare al acestora. Apa, element vital in supravietuirea si in dezvoltarea plantelor, dar si a noastra, nu va lipsi de la acest eveniment. O hidratare corecta va fi asigurata de Aqua Carpatica, sustinatorul proiectului Focus to Green Eco Life.

Ne dorim ca si tu sa fii informat, astfel incat sa devii constient de importanta atitudinii personale fata de mediul inconjurator.

“Focus to Green-Eco-life” iti  aduce si informatii interesante despre mediu, despre copaci si plante ce sustin viata pe Pamant. Deşi acţiunile noastre de curatare pot fi modeste, acestea sunt menite să transmită un mesaj.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Politica de Utilizare a Cookie-urilor
Facebook Comments
Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comunicate de Presă

De ce ar trebui sa investiti in noile iPhone13?

Constanta MEA

Publicat

pe

In calitate de pasionat de tehnologie, imi este usor sa ma entuziasmez cu privire la actualizarile iPhone-ului din acest an, chiar daca in prezent folosesc modelul 12 Pro Max de acum invechit de la Apple. Magazinul Quickmobile a oferit disponibilitate pentru precomanda pentru noile iPhone 13 incepand cu data de 17 Septembrie!

S-ar putea ca altii sa isi puna intrebarea legitima: „Chiar am nevoie de cel mai recent dispozitiv, mai ales ca actualul meu va primi cele mai recente imbunatatiri software?”. Aceasta este o intrebare pe care o auzim des.

Pentru multi, in special pentru calatori, exista mai multe motive ca niciodata pentru a face upgrade la cel mai recent iPhone de la Apple.

Care ar fi motivele principale pentru a face un astfel de upgrade?

Daca va folositi telefonul pe tot parcursul zilei, mai ales daca sunteti pe un drum fara acces la energie, veti aprecia in special imbunatatirile privind durata de viata a bateriei pe cele mai noi dispozitive Apple.

Datorita bateriilor mai mari si a unor imbunatatiri software pe dispozitiv, cum ar fi trecerea inteligenta intre retelele de date celulare mai rapide si mai lente, gama iPhone 13 se mandreste cu cea mai lunga durata de viata a bateriei vreodata pe un iPhone, variind de la 90 de minute la 2,5 ore mai mult decat pe generatia precedenta.

Cand sunt in miscare, capturez intotdeauna fotografii – indiferent daca este vorba despre o noua cabina de aeronava sau despre o mega-statiune. In ultimii ani, mi-am folosit iPhone-ul ca fiind camera mea principala, iar anul acesta nu ar trebui sa fie diferit.

Fiecare dintre cele patru modele de iPhone are un nou sistem de camere, cu un obiectiv larg si ultra-larg pe modelele 13 si iPhone 13 Mini, si un al treilea, mai puternic, teleobiectiv pe telefoanele Pro.

Noile lentile au senzori mai mari si capteaza mai multa lumina, reducand zgomotul si dezvaluind mai multe detalii in fotografiile capturate. In plus, camerele au procesare software imbunatatita, care ar trebui sa va ajute sa va perfectionati toate fotografiile.

De cand Apple a introdus obiectivul ultra-larg pe iPhone 11, a devenit din ce in ce mai mult obiectivul meu ideal pentru fotografierea scaunelor de avion sau tururi de camera. Anul acesta, obiectivul ultra-larg primeste un mare impuls in intreaga gama, care ar trebui sa va imbunatateasca dramatic imaginile.

Impreuna cu un nou sistem de focalizare automata, capteaza mult mai multa lumina decat pana acum – cu 92% mai mult la modelele Pro – care, combinat cu modul de noapte al camerei, ar trebui sa faca mai usor ca niciodata captarea fotografiei pe care o cautati, mai ales noaptea si in alte conditii de lumina slaba.

Daca este la fel de bun pe cat materialul promotional ne-o spune, fotografiile tocmai au primit un mare upgrade. Exista un nou mod de a inregistra videoclipuri pe iPhone cu modul Cinematic. Aceasta caracteristica va permite sa faceti tranzitia adancimii de camp intre doua subiecte, adaugand o nota extraordinara videoclipurilor pe care le realizati. Puteti chiar schimba focalizarea sau edita nivelurile filtrului dupa fotografiere.

Noile iPhone 13 sunt exceptionale si disponibile in 4 modele care se pliaza pe necesitatile oricarui utilizator!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Comunicate de Presă

Zile cu obiceiuri culinare şi hranǎ verde, sǎnǎtoasǎ pentru ȋntreaga familie. Stilul #FocusToGreenEcoLife

Constanta MEA

Publicat

peZile cu obiceiuri culinare şi hranǎ verde, sǎnǎtoasǎ pentru ȋntreaga familie. Stilul #FocusToGreenEcoLife – Ziarul NationalulAcasă Comunicate Zile cu obiceiuri culinare şi hranǎ verde, sǎnǎtoasǎ pentru ȋntreaga familie. Stilul…
“Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, sprijinǎ mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, prin evenimente lunare si o informare adecvată.

Din ce in ce mai multi oameni sufera datorita excesului de greutate in comparatie cu numarul celor care sufera de foame. In contextul in care cifrele despre obezitatea mondiala sunt din ce in ce mai mari, 16 octombrie, Ziua Internationala a Mancarii (World Food Day), reprezintǎ o oportunitate pentru a ȋntreprinde acţiuni care sǎ facǎ alimentaţia sǎnǎtoasǎ disponibilǎ pentru toatǎ lumea.

De Ziua Internationalǎ a Mȃncarii, Focus To Green Eco Life, eveniment susţinut de Aqua Crapatica, te-a invitat la un weekend de … mȃncare verde, sǎnǎtoasǎ, ȋn stilul #FocusToGreenEcoLife.

Ştim cǎ fiecare are preferinţe şi gusturi personale atunci cȃnd vine vorba de … mȃncare. Aşadar, indiferent pentru ce preparate culinare ai optat ȋn acest weekend, noi am fost alături de bucatarii şi de meniurile Foodkit.

Ȋncepe sǎ te gȃndeşti la ceea ce mǎnȃnci, cǎci acţiunile noastre sunt viitorul nostru. Obiceiurile alimentare se transmit de la o generaţie la alta.

Ȋn ultimele decenii, alimentaţia şi obiceiurile noastre alimentare s-au schimbat dramatic ca urmare a globalizǎrii, a urbanizǎrii şi a creşterii veniturilor. Am trecut de la feluri de mȃncare sezoniere, la o alimentaţie cu un conţinut ridicat de carbohidraţi rafinaţi, zahǎr, grǎsimi, sare, alimente procesate.

Bucǎtarii Foodkit ştiu ce este sǎnǎtos şi nutritiv pentru noi, preparȃnd reţete delicioase pentru prȃnzul sau cina ȋntregii familii. Am aflat de la ei cum sǎ alegem meniul optim pentru nevoile noastre de hranǎ verde şi sǎnǎtoasǎ, pe 16 octombrie, ȋn cadrul evenimentului #focustogreenecolife.

Am fi surprinşi să ştim în ce măsură obiceiurile noastre alimentare pot afecta mediul înconjurător. Fie cǎ ai ales ȋn acest weekend o masǎ tradiţionalǎ romaneascǎ, ceva exotic sau alte preparate din bucǎtǎria internaţionalǎ, sperǎm cǎ ai ales conştient o mȃncare cȃt mai sǎnǎtoasǎ.

Ne dorim ca şi tu sǎ fii informat, astfel ȋncȃt sa devii conştient de importanţa atitudinii personale faţǎ de mediul ȋnconjurǎtor.

Deşi acţiunile noastre pot fi modeste, acestea sunt menite să transmită un mesaj.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, susţinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Politica de Utilizare a Cookie-urilor
Facebook Comments
Citeste in continuare

Comunicate de Presă

ANUNT FINALIZARE PROIECT ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” VIORELIA COMIMPEX SRL

Constanta MEA

Publicat

pe

Societatea VIORELIA COMIMPEX SRL anunta finalizarea proiectului cu titlul ” Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor pentru VIORELIA COMIMPEX SRL, proiect nr M2-3879 din 01-04-2021   înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 01.04.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societatii VIORELIA COMIMPEX SRL prin ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, în baza formularului electronic de înscriere şi a documentaţiei anexe, prin măsură “Granturi pentru capital de lucru”, denumită în continuare Măsură, implementată de către Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA) şi Agenţia pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările şi modificările ulterioare.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 369.877,0875   (valoarea totala) din care : 321.632,25 lei grant si  48.244,8375 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

 

Date de Contact

Persoană de contact:  Tatiana Bacila

Adresa: Ucea de Jos, str.- , nr.54,  jud.Brasov, Romania

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Știri din Constanța

BF Drinks BF Drinks
Afaceri3 săptămâni ago

Cum alegi cea mai aromată cafea pentru consumul zilnic?

Au trecut multe secole de când cafeaua a venit pe continentul nostru, iar astăzi este o băutură fără de care...

Social2 luni ago

Scurta incursiune in istoria ferestrelor din PVC cu geam termopan

Tinand cont de stilul de viata actual, majoritatea oamenilor petrec aproximativ 90% din timp in interior. Drept urmare, ferestrele si...

Comunicate de Presă2 luni înainte

Ce trebuie să știi înainte de a te epila cu ceară

Standardele estetice ale societății în care trăim ne amintesc faptul că o piele perfect epilată este una frumoasă. De aceea,...

Eveniment2 luni ago

Bijuterii iesite din comun pentru cei diferiti

Deseori ne alegem vestimentatia si accesoriile in functie de locul in care mergem dar si in functie de starea pe...

Eveniment2 luni ago

Aer conditionat pentru o vara perfecta, acasa

In special in ultimii 2 ani, a fost si inca este pentru multi, destul de dificil sa isi ia zile...

Antica Antica
Afaceri2 luni ago

Cum ne îngrijim părul la întoarcerea din concediu?

Dacă tocmai te-ai întors din vacanța la mare unde ai petrecut momente relaxante pe plajă sau la piscină, dar nu...

Etuo Etuo
Afaceri3 luni ago

Personalizarea telefonului cu huse business

Personalizarea huselor de telefon reflectă în mare parte gusturile, stilul și pasiunile proprietarului. Acestă personalizare poate fi realizată în scop...

Cabinet Avocat Varzaru Ion Cabinet Avocat Varzaru Ion
Informații utile4 luni ago

Atunci când ai avut un accident rutier este important să contactezi un avocat specializat

A avea un accident rutier este de nedorit. Este unul dintre momentele cu adevărat dificile din viaţa oricărei persoanei care...

Afaceri5 luni ago

Istoria curelei din piele naturală

Societatea modernă nu acordă atenție miilor de ani și milioanelor de momente care intră în crearea de obiecte banale ingenioase...

Comunicate de Presă5 luni ago

Vinul rose este o bautura simpla ce poate fi savurata oriunde!

Vinurile Girboiu acopera o gama vasta de sortimente, oferind clientilor vin rose, rosu sau alb de cea mai inalta calitate, la...