Connect with us

Afaceri

Împrumut rapid pentru plata daunelor produse în cazul accidentelor rutiere.

Publicat

pe

Ești șofer și ai întâmpinat dificultăți în trafic, neînțelegeri, condiții precare sau chiar ai avut unul dintre evenimentele nefericite, furt, incendiu sau accidente rutiere? Ei bine aceste impedimente din viața oamenilor au loc indiferent cât de atenți sunteți, posibil sa fie cauzat de un alt participant la trafic. Dacă vatamarile corporale sunt minore sau inexistente, atunci va aflați printre norocoșii ocrotiți de orice rău, iar tot ce rămâne de făcut este să rezolvați partea ce ține de daunele propriu zise legate de cheltuieli cu reparația propriei mașini sau a celeia pe care a-ți accidentat-o.
Un astfel de eveniment neplăcut se poate întâmpla oricui, indiferent de experiență și totodată se poate întâmpla oriunde atât aici cât și în străinătate pentru șoferii care se ocupă cu transferul de persoane sau mărfuri.

Majoritatea asigurărilor nu despagubesc decât victima și nu șoferul care a produs accidentul. Și atunci acesta cum se va descurca cu propriile daune? Va avea posibilitatea de a oferi asigurarea sa pentru daunele produse și pe ale lui le va rezolva când este posibil. Dar, acum este posibil într-un timp foarte scurt și fără a mai aștepta până la următorul salariu. Doctorcredit.ro îți deschide noi oportunități în această privință. Poate ai nevoie de mașină urgent pentru a merge la serviciu și doar un credit rapid online este scăparea.

Un accident rutier va produce o zdruncinătură financiară din cauza faptului că vor crește cheltuielile și se vor minimaliza economiile personale. Fie că trebuie să reparați mașina ușor avariată sau că va fi cazul să achiziționați rapid una second hand, banii sunt problema cea mai mare. Șoferul vinovat nu poate plăti daunele produse, acestea fiind foarte mari, fiind cazul în care i se oprește din venit, bunuri și alte lucruri ce pot fi valorificate.

Este momentul în care intervine creditorul. Cauți în cea mai mare grabă un împrumut fulger aprobat pe loc care să te scape de toate aceste griji. Ajungi să te imprumuți pentru nevoia actuală, urmând să-ți revii atât moral cât și financiar în perioada următoare, achitând datoriile către creditor. Pentru plata rapidă apelați cu încredere la prietenul dumneavoastră în momentele cheie, așa cum se și prezintă creditorul, CreditFix. Aici puteți împrumuta până la 2000 de lei cu dobânda 0% și până la 4000 de lei cu dobânda de doar 1,2%/zi. Creditul se oferă imediat, fix când aveți nevoie chiar și la locul accidentului rutier, în doar 15 minute.

Prin încheierea unui contract de 5 ani de zile veți avea ocazia de a face un nou credit la orice oră, fără a vă împiedica acest credit existent. Condițiile împrumutului sunt favorabile oricărui cetățean, respectiv șofer, pentru a fi accesate oricând și de către oricine. Vârsta minimă trebuie să fie de 18 ani, dacă ești șofer sigur i-ai împlinit deja. Un venit de cel puțin 500 lei pe lună, aceștia intrând într-un cont bancar. Și nu în ultimul rând, un telefon mobil cu o adresă de email. Mai simplu de atât nu se putea. Pentru urgența prezentă se merită un astfel de împrumut ultra rapid.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Dr. Oetker publică Obiectivele de Sustenabilitate

Publicat

pe

Proiectele Cartei Sustenabilității Dr. Oetker rulează deja la viteză maximă

Dr. Oetker și-a asumat întotdeauna responsabilitatea și caută să mențină o activitate sustenabilă ca parte integrantă a ADN – ului său corporativ. Compania și-a unit acum obiectivele ambițioase de sustenabilitate în Carta Sustenabilității Dr. Oetker. Printre alte lucruri, Dr.Oetker dorește să obțină neutralitate climatică, să reducă consumul de plastic și să își creeze ambalaje complet reciclabile. În plus, compania investește foarte mult în profilurile nutriționale ale propriilor produse.

“Fiind o afacere de familie ce activează în producția de alimente și având companii de producție și distribuție pe fiecare continent în jurul lumii, suntem conștienți de responsabilitatea noastră față de oameni și natură. Odată cu implementarea Cartei Sustenabilității Dr. Oetker, promovăm stilul de viață responsabil al consumatorilor noștri, asigurăm condiții corecte și sustenabile de-a lungul întregului lanț de aprovizionare reducând în același timp amprenta noastră asupra mediului. Dr. Oetker rămâne astfel fidel propriilor competențe esențiale, producând alimente de o înaltă calitate pentru momente de bucurie și oferind consumatorilor săi soluții din ce în ce mai relevante printr-un portofoliu de produse variat,” declară Dr. Albert Christmann, Președinte al Consiliului Executiv al Dr. Oetker.

Trei dimensiuni ale Cartei Sustenabilității

Carta Sustenabilității, care a fost lansată intern în anul 2020, cuprinde un total de 27 de proiecte, sub egida căreia echipe interdisciplinare lucrează pentru a atinge obiective ambițioase de sustenabilitate. Obiectivele specifice sunt atribuite celor trei dimensiuni Alimentația Noastră, Lumea Noastră și Compania Noastră.

Alimentația Noastră urmărește o abordare care să permită consumatorilor să ducă un stil de viață echilibrat, orientat pe sănătate și sustenabilitate. Printre alte lucruri, Dr. Oetker își propune, ca până în anul 2025, să optimizeze profilurile nutriționale ale produselor sale și, de exemplu, să reducă utilizarea sării, zahărului și grăsimilor cu până la 20 de procente.

Lumea Noastră reunește toate activitățile cu care Dr. Oetker modelează în mod pozitiv impactul social și de mediu al activităților sale corporative. Compania va obține neutralitatea climatică în toate locațiile până în anul 2022. Cantitatea de deșeuri alimentare pe care Dr. Oetker o poate influența direct va fi redusă cu 25 de procente până în anul 2025. Compania se va asigura că toate materialele de ambalare pot fi reciclabile până în anul 2025, aducând astfel o contribuție importantă la reducerea deșeurilor din plastic. În plus, Dr. Oetker intenționează să facă lanțurile sale de aprovizionare sustenabile – atât social cât și ecologic.

Compania Noastră se referă la angajații Dr. Oetker: Compania rămâne un angajator responsabil, asigură egalitate și promovează diversitatea. Cu scopul de a preveni complet accidentele ocupaționale, Dr. Oetker va implementa de asemenea un sistem de management care respectă certificarea standard recunoscută internațional ISO 45001 în toate locațiile de producție până în anul 2025.

Toate obiectivele și informațiile de bază pot fi găsite la: www.oetker.de/nachhaltigkeit (Germană și www.oetker.com/sustainability (Engleză)

Accent pe nevoile consumatorilor

La proiectarea obiectivelor, Dr. Oetker și-a inclus în mod firesc opiniile consumatorilor, astfel cum Dr. Judith Güthoff, Șef al Departamentului de Sustenabilitate & Conformitate în cadrul Dr. Oetker, explică: “Rezultatele sondajelor în rândul părților interesate și ale consumatorilor noștri sunt, pe langă propriile noastre convingeri, o bază importantă pentru obiectivele pe care ni le-am propus în Carta Sustenabilității.

Dr. Oetker s-a concentrat întotdeauna asupra consumatorilor și este absolut logic să le ascultam părerea și să integrăm dorințele lor în planurile noastre. Pe acest fond, Carta Sustenabilității Dr. Oetker este o reflecție a evoluțiilor sociale care au ca scop punerea în centrul activităților noastre a unor probleme precum protecția mediului, tratamentul corect al animalelor și diversitatea. În același timp, acțiunile noastre reflectă creșterea gradului de conștientizare a sănătății consumatorului, pentru care alimentația conștientă și sustenabilă devine din ce în ce mai importantă. Luăm în considerare acest lucru cu obiectivele noastre de sustenabilitate.”

Despre Dr. Oetker

În cadrul Dr. Oetker Group, Dr. Oetker reprezintă umbrela pentru numeroase companii de producție și vânzări care sunt active în mai bine de 40 de țări și, pe langă piețele de bază din Europa, operează de asemenea în Nordul și Sudul Americii precum și în Africa, Asia și Australia. În anul financiar 2019, Dr. Oetker și Conditorei Coppenrath & Wiesse au realizat venituri din vânzări de 3.390 milioane EU, având mai mult de 16.200 angajați în toată lumea – din care 7.000 lucrează în Germania. Fondată acum 130 de ani în Bielefeld, compania de familie Dr. Oetker este una dintre cele mai importante companii de produse din industria alimentară germană. Portofoliul divers de produse cu aproximativ 1.000 de produse în Germania și mai mult de 4.000 de produse în lumea întreagă include, printre altele, ingrediente, mixuri și decoruri pentru prăjituri, deserturi, prăjituri, conservanți, Musli Vitalis, pizza congelată și snacks, o ofertă variată pentru industria ospitalității și multe altele.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

7 motive pentru a alege ferestre și uși din PVC Oneplast

Publicat

pe

Uşile şi ferestrele din PVC au tot mai mare căutare printre persoanele care vor să-şi construiască o casă nouă sau să o renoveze pe cea veche. Şi de ce nu ar avea din moment ce avantajele sunt cu mult peste cele oferite de ferestrele şi uşile tradiţionale din lemn? Acestea sunt mult mai fiabile şi au un aspect mai plăcut decât cele din lemn, iar rezistenţa este superioară, ele putând dura până la 50 de ani fără prea mari bătăi de cap cu întreţinerea lor!

Iată câteva motive pentru care ferestrele şi uşile din PVC pe care le construim la ONEPLAST ar trebui să fie prima dumneavoastră opţiune atunci când construiţi sau renovaţi o casă.

La un pret mult mai accesibil – Ferestrele şi uşile din PVC sunt mult mai ieftine dacă le comparăm cu cele din aluminiu sau din lemn, de asemenea, costurile de întreţinere sunt reduse faţă de cele pentru uşile şi ferestrele tradiţionale, transformându-le într-o opţiune prietenoasă cu buzunarele dumneavoastră!

Oferă izolare superioară – Un sistem de uşi şi ferestre din PVC va păstra camera la o temperatură medie constantădeoarece beneficiază de proprietăţi excelente de izolare termică. Astfel, indiferent că este iarna  sau vară, costurile cu menţinerea unei temperaturi plăcute în casă scad simţitor dacă alegeţi ferestre şi uşi din PVC.

O securitate sporită – Dacă este un lucru cu care toată lumea este de acord în privinţa sistemelor din PVC atunci acela este rezistenţa lor! Uşile şi ferestrele din PVC nu se distrug la fel de uşor precum cele din lemn, astfel că instalând un astfel de sistem în casa dumneavoastră vă oferă şi un plus de protecţie pe lângă celelalte beneficii!

Nu ruginesc sau crapă – Faptul că ferestrele din PVC nu ruginesc precum cele din metal sau crapă precum cele din lemn le fac să fie prima alegere a unui arhitect, dezvoltator de imobiliare sau persoană care construieşte ori renovează propria casă. Ploaia sau razele soarelui nu au acelaşi efect devastator asupra ferestrelor şi uşilor din PVC precum asupra celor din metal ori lemn.

Nu sunt afectate de dăunători – De îndată ce termitele pătrund în ramele din lemn e foarte greu să scăpăm de ele şi deseori suntem nevoiţi să schimbăm uşile şi ferestrele cu totul. Acest lucru înseamnă costuri suplimentare de care nu avem nevoie. Aceste probleme nu vor exista dacă alegeţi să instalaţi sisteme de uşi şi ferestre din PVC!

Foarte uşor de întreţinut – Uşile şi ferestrele din PVC necesită eforturi şi costuri minime de întreţinere comparativ cu cele din alte materiale aflate în momentul de faţă pe piaţă. Nu este nevoie să chemaţi tâmplarul pentru a se ocupa de crăpăturile din ramele ferestrelor sau uşilor – tot ce aveţi nevoie este o cârpă şi, eventual, un detergent pentru a îndepărta petele mai persistente, iar uşile şi ramele ferestrelor dumneavoastră vor fi ca noi!

Un aspect modern – Alegând sisteme de uşi şi ferestre din PVC casa dumneavoastră va avea un aspect modern şi plăcut. Acestea sunt în trend în momentul de faţă şi chiar dacă gama de culori este destul de limitată sunt suficiente pentru a se potrivi unui stil de decor minimalist sau unul de lux.

După cum puteţi vedea, există o mulţime de motive pentru care să alegeţi sisteme de uşi şi ferestre din PVC pentru biroul sau casa dumneavoastră! Acestea nu vă ajută doar să economisiţi bani pe termen scurt cu instalarea lor ci şi pe termen lung cu întreţinerea şi beneficiile termice care vor contribui la scăderea facturilor pentru energie electrică sau căldură!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Credit pentru afacere Uber

Publicat

pe

Îți place să conduci și să duci persoane acasă sau la locul de muncă în siguranță? Nu ai o problemă cu traficul infernal din marile orașe? Fie că ai dorit să ai propria afacere în care să ai o flotă de mașini și șoferi ce să conducă persoanele în condiții de maximă siguranță la locațiile lor, sau ai dorit să fii propriul tău angajat, însă mașina ta proprietate personală este foarte veche, și nu corespunde standardelor pentru propria ride-sharing, am soluția ideală pentru tine: îți poți deschide propria ta afacere uber. Sigur ai auzit de uber sau ai mers cel puțin o dată într-unul. În cele ce urmează îți voi explica acest concept, cum funcționeză și de ce acte ai nevoie pentru a avea propria ta afacere.

            Uber este o companie de ride sharing, ce a luat naștere în Statele Unite ale Americii, iar la bază oferă două servicii: de călătorie a persoanelor (asemănător taxi) și de livrare de alimente (sub denumirea de Uber Eats), iar pe plan secundar mai deține și un sistem de biciclete electrice și scutere, însă pe noi ne interesează în principal transportul persoanelor.

Conceptul este foarte simplu, iar de tot ceea ce ai nevoie este un autovehicul, care să îndeplinească anumite criterii și de un smartphone, deoarece “Uber” se bazează pe o platformă, ce poate fi accesată de pe un site web sau de pe o aplicație ce poate fi descărcată pe un telefon inteligent. Aceeași aplicație o vor accesa și clienții, aceasta se va conecta cu GPS-ul telefonului șoferului cel mai apropiat de acea locație. Totul se desfășoară exclusiv în aplicație, aceasta va calculca chiar și suma pe care pasagerul o are de achitat până la destinația unde acesta dorește să ajungă. Cel mai avantaj este că ești propriul tău șef, poți munci oricât dorești, nu ai un program prestabilit, ți-l planifici singur, sau poți face aceasta ca și activitate secundară.

Spuneam la începutul articolului că este posibil ca mașina ta personală să nu îndeplinească condițiile de eligibilitate pentru uber, deoarece este nevoie ca aceasta să aibă patru portiere și aer condiționat, să nu aibă daune vizibile și să nu aibă o vechime de peste 14 ani. Pentru a îți achiziționa un autoturism nou sau care să corespundă criteriilor ca să îl poți folosi pentru uber ai nevoie de bani, de care cel mai probabil nu dispui.

Soluția este următoarea: poți accesa un împrumut rapid nebancar, iar noi îți recomandăm EasyCredit, deoarece îți poate acorda sume de până la 15.000 euro (aici se va percepe ca și garanție o ipotecă imobiliară), cu o dobândă a ratei lunare fixă și un comision de 0 euro. Pentru acest tip de împrumut fulger aprobat imediat, înainte de acordarea banilor, se va verifica garanția, dar avantajul major este că echipa de consultanți ai IFN-ului va face aceasta gratuit și nu se vor percepe alte comisioane suplimentare, mai ales în cazul în care se dorește o analiză a dosarului, admnistrare, confirmare a soldului existent, modificare a normelor contractuale, sau în situația în care alegi să rambursezi parțial ori integral anticipat.

Nu mai aștepta! Deschideți chiar acum propria ta afacere Uber!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Știri din Constanța

Eveniment2 zile ago

ȘORȚ DE CHEF – PORTRET DE CLIENT MASIMA: CHEF IULIAN OLARU

ȘORȚ DE CHEF – PORTRET DE CLIENT MASIMA: CHEF IULIAN OLARU Cu șorț de chef și determinare de om ce...

Social2 săptămâni ago

Bauturi pe baza de cafea LavAzza care iti vor incanta simturile!

Daca te numeri printre iubitorii de cafea LavAzza si esti mereu in cautarea unor noi „metode” de a o savura...

Informații utile2 săptămâni înainte

Elemente de protecție pentru chelneri, bucătari și nu numai

Principiile și cerințele de sănătate și securitate a muncii din industria de catering, pot fi acum considerate cu succes unele...

Eveniment3 săptămâni ago

VREI SA-L FACI SA GATEASCA MAI DES? OFERA-I CADOUL ACESTA!

Vrei sa iti motivezi iubitul, sotul sau prietenul sa gateasca mai des? Iata cadoul de care ai nevoie! Stim cu...

Informații utile1 lună ago

Chanel prezinta noua colectie de moda, in memoria lui Karl Lagerfeld. Aparitii de senzatie pe cele mai mari scene de modeling din lume!

Virginie Viard, noua directoare de creatie a brandului Chanel a prezentat zilele trecute prima colectie Chanel de dupa moartea regretatului...

Eveniment1 lună ago

10 secrete despre costumele din game of thrones accesorii cumparate de pe e-bay si costume copiate de fanii serialului

Pornind de la minunata manta cu blana a lui Jon Snow si pana la paltonul extraordinar a lui Daenerys Targayien,...

Informații utile1 lună înainte

Șorțul profesional de bucătărie

Șorțul de bucătărie joacă un rol foarte important în bucătărie, indiferent dacă ești bucătar sau pasionat de gătit. Te protejează împotriva...

Sănătate1 lună ago

Fitnessmetabolic, antrenorul tau personal de acasa

Pandemia ne-a afectat pe toți! Periodic au fost închise activitățile restaurantelor, sălilor de cinema, sălilor de fitness  și a altor...

Social1 lună ago

Sub conducerea directorului Remus Grigorescu, Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea este aproape de Românii de pretutindeni

Remus Grigorescu este un economist de top, profesor la Universitatea „Constantin Brâncoveanu”, care în prezent ocupă postul de Director la...

Social1 lună ago

Credite biroul de credit pentru un week-end la mare!

Îți dorești neapărat să mergi la mare într-un week-end însă nu ai niciun ban pus deoparte și nici nu poți...