Connect with us

Eveniment

Spovedania lui Rizea. CUM a fost nominalizat Bazac ministru al Sănătății

Constanta MEA

Publicat

pe

Emisiunea Culisele statului paralel a prezentat un nou fragment din interviul realizat de jurnalista Anca Alexandrescu cu fostul deputat Cristian Rizea. De data aceasta discuția s-a concentrate pe afacerile pe care le făcea cu statul fostul ministru al Sănătății, Ionuț Bazac.

Cristian Rizea: Referitor la Ionut Bazac, trebuie sa va spun ca era un protejat al sistemului inca de atunci; pe vremea guvernarii Adrian Nastase, familia domniei sale a beneficiat de o privatizare frauduloasa, facuta in favoarea lor de regretatul sef al Oficiului de Privatizare, domnul Ovidiu Musetescu. Ei au luat Fabrica de Inox de pe Panduri, iar ulterior au vandut acel teren.

Anca Alexandrescu: Dar de ce spui privatizare frauduloasa? Exista dovezi in acest sens?

CR: Eu am mai fost la Ovidiu Musetescu pe vremea aia. Avea birourile undeva pe Lipscani, langa Banca Nationala. Si am fost cu un om de afaceri important, care a luat 2 intreprinderi de stat grele din Brasov. E vorba de un om care a avut multe probleme penale, cred ca si astazi, le-a pierdut, Alexandru Crisan din Brasov. Un om care sprijinea partidul, ca sponsor. Un om necunoscut marelui public, dar la vremea aceea omul era pe cai mari.  Si stiu de multe privatizari, iar acolo unul dintre cei care luau multi bani negri ca si consilier, din spagile care se dadeau, ca toti voiau sa ia o fabrica la pretul de nimic si dupa aceea s-au facut milionari, pentru ca acea fabrica din Bucuresti avea un teren de nu stiu cate hectare.

AA: Deci au luat de fapt fabrica nu ca sa o puna pe picioare, sa produca, ci ca sa foloseasca terenul.

CR: Terenul sau fierul vechi pe care il detinea acea intreprindere. Atentie!

AA: In ce zona se afla fabrica exact?

CR: A lui Bazac? Pe Soseaua Panduri; se poate verifica. El a vandut terenul lui General Motors. Nu stiu ce au construit pe acolo, nu mai stiu exact. Va dati seama ce bani a luat! A luat vreo 20 de milioane, 18 milioane de euro. Oamenii stau pe bani foarte multi.

AA: Deci un om de afaceri de succes. A facut o privatizare cu cantec, sa spunem asa, pentru ca nu avem probe mai mult de atat si a valorificat terenul si iata a devenit milionar peste noapte!

CR: Intai are loc o sedinta de comitet executive. Acolo fiecare presedinte venea cu o propunere de judet. La Senat a avut loc, jos la parter, in slaa de grup a Senatului. Eu n-am intrat, stateam afara la usa, n-aveam inca rangul de a participa la asa ceva. N-aveam functia politica sa-mi dea accesul in interiorul acelei sedinte politice.Victor Ponta era acolo. El participa in calitate de presedinte PSD. Si acolo a fost celebrul meci, daca va aduceti aminte Gabi Oprea, Marian Vanghelie, cand a vrut Vanghelie sa-l puna pe Voicu ministru de Interne. S-a supus la vot.

AA: E vorba de Catalin Voicu, sa precizam!

CR Exact! Catalin Voicu. Vanghelie a vrut sa-l puna, a tipat pe acolo. Oprea era sustinut cu Ilfovul, cu astia, cu Ponta si s-a suspus la vot si a castigat la 2 voturi Oprea. Nominalizarea pentru functia de ministru de Interne. Era sa castige Voicu. Geoana l-a supus la vot pe Bazac la Sanatate, n-a zis nimeni nici pâs pentru ca Geoana le-a zis inainte: ‘’bai, il pun pe Bazac, nu sufla nimeni’’! Saracul Vali Steriu isi dorea atat de tare Ministerul Agriculturii, ca era si el apropiat de Bazac si Geoana, dar nu avea nici o sansa in fata lui Ilie Sarbu. Iese Ponta din sedinta; cred ca a iesit primul. S-a terminat sedinta, Ponta fusese nominalizat ministrul pentru relatia cu Parlamentul. Iese. Ma vede afara. Era un moment important, pana la urma se facea Guvernul. Se stabileau portofoliile PSD, era un Guvern PSD – PD. Iese Ponta si-mi zice mie asa putin razand, putin ironic: ‘’ti-ai pus ministru la Sanatate, Cristi!’’

In spatele usilor inchise, in zona sistemului se cunostea relatia mea atat de apropiata cu Bazac incat… el era perceput ca fiind un om al meu, atata de apropiat incat toti gandeau sa vezi ce afaceri face Cristian Rizea la Sanatate de acum ca e omul lui.

Eu zic: de ce mai, Victore? Ca e Bazac acolo. Bazac ma anuntase cu o seara inainte ca pana la urma ‘’a ramas sa ma mut la Sanatate’’. M-a sunat seara la 9. I-am zis si sotiei: uite pana la urma a ramas la Sanatate Ionut! A doua zi se oficializeaza, apare in presa. Seara sunt sunat de cine credeti? De Dorin Cocos. ‘’Bai Cristi. am sunat in tot orasul, prin piata. Vreau sa ne vedem: am inteles ca Bazac e omul tau’’. El stia de la Ponta, pentru ca Ponta lua bani de la Cocos. Il sponsoriza.

AA: Deci e adevarat ce spunea Elena Udrea ca ii cumpara haine lui Victor Ponta in loc sa-i cumpere ei pantofi si genti?

CR: Bineinteles, bineinteles. Pai eu ii vedeam acolo mereu. Pai cine mi-a facut cunostinta cu Ponta, prima oara? Nu l-am cunoscut la restaurantul 3 Cocosi? La intrarea in Herastrau, unde avea fundatia lui Gabi Oprea. Avea el o fundatie, un birou de aparare nationala si acolo se intalneau toti smecherii: Adrian Petrache, Bartolomeu, Finish, Bitner, Truica, Eugen Bejenariu, era si colegul Cozmin Gusa si Victor Ponta. Da, Cocos era sponsorul lui Ponta. Despre ce vorbim? Nu platea nici mesele, nici alea totul era pe contul lui Dorin. Sa imi spuna mie in fata Victor Ponta, sa iasa sa imi spuna ca nu e adevarat! Chiar ar avea tupeu!

Ma suna Dorin Cocos si zice: ‘’Mai Cristi, trebuie sa ne vedem’’. ‘’Bine Dorin, ne vedem!’’ A doua zi m-am vazut cu el la Eurohotel, in sectorul 1, asta de langa Casin, langa Arcul de Triumf. La etajul 5, iei liftul, pe hol faci stanga si pe dreapta era biroul lui Dorin.

Am intrat acolo: ‘’Ia zi, despre ce e vorba’’. ‘’Pai eu am afacerile cu reactivi, cu spitalele, nu-l stiu pe asta. Hai sa facem ca acum suntem impreuna la guvernare.’’. Zic: ‘’Bine, mai.’’

Zice: ‘’Fii atent! Ca sa vezi ca sunt baiat bun cu tine’’, el mie, ‘’aranjeaza-mi intalnirea cu Bazac’’. ‘’Gata, ti-o aranjez! Cand vrei? Maine, maine. Mergem la el.’’ Zice: ‘’Adu maine si o copie de buletin, dar nu tu, pune si tu un prieten de-al tau, in care ai incredere si ti-l pun in firma. Ca sa castigi bani legal din combinatiile pe care le fac eu cu spitalele’’. ‘’Bine, mai Dorine, asta fac!’’ Prietenul exista nu e persoana publica.

AA: Deci ai facut acest lucru? I-ai dat un buletin.

CR: Da, i-am dat un buletin, dar atat! I-am aranjat aia. I-am dus a doua zi si copia dupa buletin. I-am zis vezi ca Bazac te asteapta la el la birou la Ferrari. Birourile mari le are pe Bucuresti-Ploiesti pe Ferrari si Aston Martin, pentru ca, intre timp, Bazac a devenit dealer si Aston Martin. I-am spus lui Cocos, ‘’vezi ca te asteapta Ionut. Totul e pregatit’’. I-am dat copia de buletin. Mi-a zis: ‘’Bravo! Iti multumesc!’’ Au avut intalnirea, totul ok. N-am mai vazut continuarea. M-a dus cu vorba putin Dorin. Da, ‘’domnule, hai ca iti spun cand facem! Inca n-am stabilit, dar a fost foarte buna intalnirea’’. Mi-a zis, mi-a multumit.

Eu intre timp… Ionut fiind asa bun prieten cu mine mi-a zis: ‘’da-mi si mie un om de incredere sa il am de aghiotant la minister’’. Si i-am prezentat un baiat. Intamplator acel baiat este nepotul prietenului meu foarte bun a carei copie de buletin i-o dusesem lui Dorin Cocos. Lucrul pe care l-am spus la DNA. Pentru DNA n-a contat. Bazac e protejat si gata. Poti sa spui ca a furat Statuia Libertati,i ca degeaba. Si ma duc acolo, i-l prezint. ‘’Gata zice e un baiat foarte bun.’’. L-a angajat aghiotantul lui. Mergea pe Tuareg, ii deschidea usa, ii tinea agenda. Tot. Toata lumea fericita, ei incepusera sa isi faca afacerile. Bazac deja avea intalniri cu Elena Udrea, cu Dorin Cocos. Au facut Revelionul la Sinaia in acel an. Guvernul a fost invitat de Traian Basescu la Sinaia. S-au intalnit acolo si au fost si ai nostri.

Mie mi-a facut mult rau Vanghelie, dar intrebati-l! Cand s-a dus si a tipat la un birou permanent pe Geoana: ca stim noi cat a furat si fura Bazac. Nu stiu ce s-a dus sa ceara si el fonduri de la Ministerul Sanatatii. Voia sa faca ceva prin Sectorul 5, si Bazac, bineinteles, ca l-a dus cu vorba. Ca asta era stilul lui Bazac. Dar Bazac, si imi asum ce zic, a facut suma de 45 de milioane de euro, bani negri pentru el si familia lui. Spaga luata.

AA: Perioada de mandat la Ministerul Sanatatii?

CR: In perioada de 9 luni, da. Aia de 9 luni de mandat. De unde stiu?

AA: Dar de unde ai o suma atat de exacta? Ai probe in acest sens?

CR: Am suma exacta de la omul care a dus gentile cu bani, adica aghiotantul recomandat de mine ca sa fie angajat de Bazac.

AA: A numarat si banii cand a dus gentile?

CR: A stiut. Nu mi-a spus asta. Stiti cand mi-a spus-o? Cand am avut eu probleme in 2016 si l-am rugat sa se duca la DNA si sa spuna adevarul. Atunci mi-a spus. Un om foarte corect. L-am pus acolo, dar omul a inteles ca trebuie sa taca. N-a spus asta. Pai stie si Vanghelie suma.

AA: Si a spus si la DNA domnul respectiv aceste lucruri?

CR: Da, bineinteles ca a fost la DNA.

AA: Domnii respectivi n-au nicio problema, desi exista aceste marturii.

CR: Am spus de toate aceste lucruri. Se intalneau pe la 11-12 noaptea intr-un parc. Asta cara gentile. Dorin Cocos i le dadea. Bazac spunea ‘’du-te, pune-o in masina’’. S-au facut niste achizitii. D-asta a vorbit Vanghelie si a tipat. Roboti d-aia medicali cu bani platiti de la Ministerul Sanatatii de milioane de euro. Bazac le-a semnat direct pentru diverse spitale. S-au luat spagi mari de tot, ca Bazac la sfarsitul mandatului lui de ministru m-a dus sa imi arate la sediul din Bucuresti – Ploiesti, la Otopeni. Avea un lift care te ducea la subsol, unde era reprezentanta Ferrari, sa imi arate de Ferrari de colectie si-a luat el de 300 si ceva de mii de euro, care nu exista decat 10 exemplare in lume.

AA: Cam cat costa o astfel de masina? Ca sa isi si imagineze despre ce vorbim?

CR: Vorbim de o masina de colectie, pretul ei initial e de 300 si ceva de mii de euro, dar fiind unul din cele 10 exemplare cate sunt in lume, depaseste 1 milion de euro, cu lejeritate. Va poate spune domnul Tiriac, ca el e un cunoscator al acestor lucruri. Cand ai o chestie veche si este editie limitata, fie ca vorbim de ceasuri, fie ca vorbim de masini, fie ca vorbim de obiecte de arta, ii creste valoarea zi de zi.

Bogdan Muzgoci: Am inteles ca stia foarte bine cu banii. Ce treaba avea nenea cu sanatatea in general?

CR: Nu, n-avea treaba. Avea treaba cu banii care se puteau face acolo. Banii care se vehiculeaza de la buget in domeniul sanatatii sunt cele mai mari afaceri ptr cei aflati vremelnic in functii publice;

AA: Iata ca se spune ca nu sunt suficienti bani pentru a se construi spitale, pentru medicamente. De ce, pentru ca acesti bani se duc spre aceste afaceri directionate transpartinice?

CR: Bineinteles, dar in spatele lor exista mereu sistemul. In volumul 2 din Spovedania lui Rizea o sa dau exemple de afaceri cu aparatura medicala facute de Nicu Banicioiu, banii negri pe care acesta i-a incasat, de la cine. La un moment dat eu am vrut sa ii spun, pentru ca venise si la mine cineva sa ma roage, data fiind prietenia mea cu Banicioiu, sa imi spuna sa facem si  noi ceva legal, ca uite ‘’ministerul ia cu pretul nu stiu cat’’, mi-a dat exemplu acel produs, il ia cu un pret de 3 ori mai mare. Eu pot sa il iau cu de 3 ori mai mic si mai pot sa dau si o spaga pe langa.

AA: E vorba de acelasi Nicolae Banicioiu care mai tarziu avea sa devina ministrul sanatatii?

CR: Exact! Asta se refera la mandatul lui de ministru, ca vorbeati de banii care niciodata nu sunt de ajuns in Ministerul Sanatatii si se fura! Banicioiu ma trimite la o directoare de spital si ma duc ii prezint;

AA: Din Bucuresti?

CR: Din Bucuresti, bineinteles. Si imi uite spune ‘’asa asa’’. Dupa 3 zile ma cheama Banicioiu, pe vremea cand era ministru si imi spune: ‘’Bai, nu te mai du acolo, ca astia de la SRI au venit si mi-au zis, au stiut ca te-ai dus acolo’’. ‘’Bine, am inteles’’. ‘’Pai bai astia supervizeaza tot, eu ce vrei sa fac acum?’’ ‘’N-am stiut ca sotul lu’ aia e in SRI’’. ‘’Bine mai Nicule, nu ma mai duc, asta e!’’ Luati voi la pret de 3 ori mai mare si atunci aveti explicatia

AA: Domnul Banicioiu lucra direct cu SRI -ul?

CR: Dar domnul Banicioiu este protejatul lui Florian Coldea si al domnului Pahontu. Pentru el tot asa: protectie totala DNA. A fost implicat in multe.

AA: Asta sa fie explicatia pentru care Nicolae Banicioiu este printre ultimii care au ramas langa Victor Ponta?

CR: Bineinteles, el este legat de Victor Ponta ombilical, ca sa ma exprim plastic.

AA: Ce ii leaga?

CR: Relatia China foarte mult. Eu am fost in China cu Banicioiu de vreo 3 ori. Apropo de postarea mea cu Vlad Stoica. Nu intamplator promovarea lui la ANCOM pe filiera Huawei. Nu intamplator Ponta n-a mai ajuns presedintele Romaniei in 2014. Nu intamplator Ghita a primit situatia in care se afla azi. Ei erau oamenii din spatele Huawei, aceasta companie importanta din lume pe care americanii nu o mai vor sub nicio forma si nu o agreaza. Si au depasit o linie de demarcatie. Sa termin cu Bazac. Am ajuns in 2009, Bazac si-a facut banii . Eu n-am facut o afacere ca sa iau si eu o aspirina, sa stiti. Va spun sincer: voiam sa fac. Prietenul cel mai bun ministru. Cum? Sa nu vand si eu legal , ca nu furam nimic. Ministerul oricum cumpara ceva. N-am facut nimic, asta sa stiti! Bazac asa de prieten a fost!

Facebook Comments

Eveniment

Cod galben de ninsori începând din această seară

Constanta MEA

Publicat

pe

 

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis astăzi o atenţionare meteorologică de tip COD GALBEN, valabil pentru perioada 26 ianuarie, ora 23:00 – 27 ianuarie, ora 23:00. Fenomenele vizate sunt ninsori însemnate cantitativ în jumătatea de sud-est şi viscolite în Dobrogea, estul Munteniei şi sud-estul Moldovei.

Potrivit ANM, local în jumătatea de sud-est a ţării vor fi intervale cu ninsori însemnate cantitativ şi se va depune strat de zăpadă neuniform şi consistent. În Dobrogea, estul Munteniei şi sud-estul Moldovei vântul va avea rafale în general de 55…70 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea semnificativă a vizibilităţii.

Totodată, ANM a emis şi o informare meteorologică, cu interval de valabilitate: 26 ianuarie, ora 18:00 – 28 ianuarie, ora 10:00, iar fenomenele vizate sunt ninsori moderate cantitativ şi intensificări ale vântului, zonele afectate fiind conform hărţii (foto deschidere ↑).

Astfel, în intervalul menţionat, în Muntenia, Dobrogea şi local în Moldova şi la munte temporar va ninge, în general moderat cantitativ. În regiunile estice şi sud-estice vântul se va intensifica treptat şi local vor fi rafale în general de 50…60 km/h. În Carpaţii Meridionali şi de Curbură rafalele vor atinge în general 55… 65 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m se vor depăşi 75…85 km/h, ninsoarea va fi viscolită şi zăpada spulberată, precizează ANM.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

ENEL X România a pus în funcțiune șase stații de încărcare a vehiculelor electrice în Constanța

Constanta MEA

Publicat

pe

 

 

 

Primele șase stații de încărcare a vehiculelor electrice în orașul Constanța au fost puse în funcțiune de Enel X România 

 Rețeaua dezvoltată de companie în România a ajuns astfel la 53 de stații, respectiv 106 de puncte de încărcare.

Cele șase stații de încărcare sunt amplasate în zone ușor accesibile șoferilor din oraș, în baza unui parteneriat cu Primăria Constanța, și oferă posibilitatea încărcării a 12 vehicule în același timp. Investiția în echipamente și costurile cu instalarea și mentenanța au fost suportate în totalitate de Enel X. 

Patru stații sunt de tipul JuicePole și sunt localizate pe străzile Unirii și Fulgerului-Dezrobirii, la Spitalul Militar și în parcarea etajată a Spitalului Județean Constanța. Cu o putere de 2 x 22 kW AC, fiecare dintre stații permite reîncărcarea simultană a două vehicule electrice și încărcarea a până la 40% din nivelul bateriei în 30 de minute, în funcție de modelul și specificațiile mașinii. Alte două stații, de tipul JuicePump, sunt amplasate pe strada Pandurului – Șoseaua Mangaliei și în parcarea Portului Tomis. Fiecare stație de încărcare permite reîncărcarea a două vehicule electrice în același timp cu o putere de 50 kW DC respectiv 22 kW AC. Încărcarea până la 80% din nivelul bateriei durează, în curent continuu, aproximativ 25 de minute, în funcție de modelul și specificațiile mașinii.

Șoferii își vor putea reîncărca vehiculele la stațiile Enel X folosind noua versiune a aplicației mobile JuicePass – interfața unică pentru clienții Enel X prin care pot accesa o rețea de peste 95.000 de puncte publice de încărcare din 18 țări europene. Aplicația poate fi descărcată de pe Google Play sau App Store, iar ghidul de instalare poate fi accesat pe site-ul enelx.ro.

„Venim în sprijinul românilor care optează pentru mobilitatea electrică prin extinderea rețelei de stații de încărcare a vehiculelor electrice pe teritoriul României. Astfel, șoferii se pot bucura de o mai mare flexibilitate și de o îmbunătățire a accesului la infrastructura de încărcare electrică, în linie cu angajamentul nostru de a facilita transportul curat și sustenabil”, a declarat Mihai Mardale, Head of e-Mobility Enel X România.

 

Sursa: Realitatea de Constanta

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Ministrul Stelian Ion, discuții aprofundate cu specialiștii pe tema desființării SIIJ

Constanta MEA

Publicat

pe

Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, a discutat, luni, cu specialişti în domeniu despre stadiul îndeplinirii de către autorităţile române a recomandărilor formulate în rapoartele Mecanismului de Cooperare şi Verificare (MCV).

„În continuarea dialogului cu Comisia Europeană în context MCV, luni, Stelian Ion a discutat, la nivel tehnic, cu echipa responsabilă de gestionarea acestui dosar, la nivelul instituţiei europene. Discuţiile s-au concentrat asupra stadiului îndeplinirii de către autorităţile române a recomandărilor formulate în rapoartele MCV”, se precizează într-un comunicat al MJ.

Potrivit sursei citate, ministrul Justiţiei a prezentat obiectivele pentru acest an: transmiterea către Guvern, spre adoptare, a proiectului de lege privind desfiinţarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie, până la sfârşitul lunii februarie 2021, finalizarea şi transmiterea, spre adoptare, Guvernului, a celor trei proiecte ale legilor justiţiei, până la finalul lunii aprilie 2021, elaborarea proiectelor de modificare a Codului penal şi a Codului de procedură penală, pentru a le pune în acord cu deciziile CCR, în cursul acestui an.

De asemenea, arată MJ, împreună cu CSM, PICCJ şi ICCJ va fi elaborat un plan pentru administrarea resurselor din sistem, precum şi un document comprehensiv care să cuprindă măsurile necesare pentru buna administrare a sistemului judiciar pentru următorii doi ani. Elaborarea noii Strategii Naţionale Anticorupţie şi consolidarea ANABI şi ANI se înscriu, de asemenea, printre priorităţile Ministerului Justiţiei.

„MCV a fost foarte important pentru noi şi ne-a ajutat. Este esenţial ca toţi actorii implicaţi să înţeleagă necesitatea îndeplinirii recomandărilor MCV şi a continuării evaluării României în contextul noului Mecanism privind Statul de Drept”, a declarat ministrul Justiţiei, citat în comunicat.

Comisia a indicat elementele care trebuie să caracterizeze acţiunile din perioada următoare: coerenţa noilor reglementări, evitarea contradicţiilor şi luarea în considerare a recomandărilor partenerilor externi, contextul în care acestea urmează a fi elaborate şi aprobate, scopul trebuie să fie asigurarea stabilităţii şi ireversibilităţii progreselor, precum şi consultarea sistemului judiciar, a societăţii civile şi a partenerilor externi (Comisia Europeană, Comisia de la Veneţia şi GRECO), menţionează Ministerul Justiţiei.

Sursa: Realitatea Din USR

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Știri din Constanța

Afaceri3 zile ago

Comertul cu moneda

Pana nu demult, activitatile de comert cu moneda, inclusiv cele de schimb valutar, erau apanajul business-urilor, al investitorilor institutionali si...

Social3 luni ago

Parfumul Legend Intense pentru bărbați de la Emper și caracteristicile lui

Parfumul pe care îl porți te poate pune în valoare și îți poate aduce o stare interioară plăcută. Parfumul unui...

Social3 luni ago

Cea mai buna clinica pentru a face operatii de cataracta in Pitesti

Tu stii ce este cataracta? Cataracta reprezinta o afectiune oftalmologica in care lentilei din interiorul ochiului i se reduce transparenta,...

Social3 luni ago

Casa Del Santos, caminul pentru batraneti linistite

Casa Del Santos anunta deschiderea casei de seniori. Exista in aceasta locatie calitate si standarde europene provenite din Italia, pentru...

Social3 luni ago

Fostul primar al comunei argeşene Corbi, Virgil Baciu, candidează ca independent la Camera Deputaţilor

După două mandate extrem de reușite ca primar al comunei Corbi, nonconformistul Virgil Baciu vrea să candideze, independent, pentru un...

Comunicate de Presă3 luni înainte

Un vin bun la orice ocazie!

Spre deosebire de alte bauturi alcoolice, vinul este mai pretentios, deoarece nu poate fi servit cu orice mancare avem la...

ridicarea-sanilor ridicarea-sanilor
Administrație locală3 luni ago

Operatie de Ridicare a Sanilor. Ti se potriveste?

Sanii se pot lasa si isi pot pierde din tinuta. Iar aceasta problema estetica este cel mai adesea traita foarte...

Eveniment5 luni ago

6 motive pentru a oferi flori și baloane cu heliu – livrări speciale pentru ocazii

Fie pentru ziua de naștere, aniversarea, înmormântarea sau nuntă, oamenii trimit flori drept cadouri de secole. Victorienii au oferit flori...

Social5 luni ago

Vine toamna și este timpul sӑ ne programăm la hair stylist

Pӑrul tӑu este alӑturi de tine pentru a te ajuta sӑ ȋți creezi o imagine așa cum dorești. Se spune...

Social6 luni ago

Ce concluzii a tras Cătălin Gherzan, candidatul PER la Primăria Pitești, legat de ultimele zile?

Pentru cei care nu știu încă, Gherzan este un individ foarte activ atât in zona educației, cât și în zona...