Connect with us

Afaceri

Reprezentantul tău Avon te poate ajuta să scapi de riduri

Publicat

pe

Mii de femei calatoresc pe internet in cautarea de bani. Unele isi doresc recunoasterea si avansarea in cariera, altele vor sa obtina bani reali, fara investitii si proiecte pe termen lung. Toate acestea sunt oferite de Avon, daca te gandesti sa devii reprezentant Avon. Compania Avon promite sprijin, cooperare reciproc avantajoasa si diverse optiuni de recompense.

Cine este reprezentantul Avon

Reprezentantul Avon este chipul Avon, fundatia pe care se bazeaza intreaga corporatie uriasa pe mai multe niveluri. Sarcina principala a reprezentantului Avon, este de a vinde produse conform cataloagelor. El colaboreaza direct cu compania, iar venitul sau este diferenta dintre achizitionarea de produse dintr-un depozit si vanzarea catre consumator, la preturi de catalog. Avon are o scara de reducere, din care se formeaza venitul tau.

Care este esenta cooperarii cu Avon

Catalog – magazin, reprezentant Avon – vanzator. In aceasta schema cumparatorul nu se adreseaza vanzatorului ca in comertul cu amanuntul, ci vanzatorului care ofera bunurile clientului. Reprezentantul Avon vorbeste in detaliu despre avantajele si proprietatile produsului si realizeaza testarea si prezentarea. Avand in mana catalogul Avon, poti vinde in orice conditii: pe strada, intr-un magazin, intr-un autobuz etc.

Principiul functionarii

Principiul functionarii consta in mai multe etape, si anume:

  • Examineaza catalogul actual si produsele campaniei publicitare;
  • Vorbeste despre noile produse, promotii si produse aflate la reducere;
  • Ofera un esantiona de testare si un catalog;
  • Ajuta un client sa faca o achizitie utila.

Daca esti nesociabil si laconic, poti lucra de acasa prin intermediul online. Compania a creat conditii bune pentru vanzarea produselor Avon pe internet. Poti oferi brosuri Viber sau WhatsApp virtuale in mesagerii instantanee – minicataloage pentru client. Promoveaza pe retelele de socializare un magazin online personal, cu o gama completa de produse si bannere publicitare: accesari, instrumente inovatoare si vanzari totale.

Caracteristici pentru un reprezentant Avon de succes

Caracteristica principala a unui reprezentant Avon este vanzarea de produse cosmetice. Cu cat sunt mai mari vanzarile, cu atat castigurile sunt mai mari. Fiecare decide pentru sine cat timp aloca acestei activitati, unde sa caute clienti si cate comenzi sa plaseze. Conditia de a deveni un reprezentant Avon de succes, este sa oferi intotdeauna produse cunoscutilor, vecinilor, rudelor, prietenilor etc., sa comunici cu cumparatorul intr-un loc convenabil pentru el, sa mentii relatii pe termen lung cu clientii, sa oferi testere si in acest caz, probabilitatea de cumparare este de 80%.

Examineaza sortimentul de produse si fii atent la nevoile si cerintele clientilor, alegand intotdeauna pentru ei produsul necesar sau un intreg complex de produse. Persoanele satisfacute si produsele utile sunt principalul concept de a deveni un reprezentant Avon de succes.

Devenind reprezentant Avon, nu primesti amenzi si nu ai obligatii, lucrezi cand si unde este mai convenabil pentru tine. Beneficiezi de cosmetice si parfumuri gratuite pentru tine, promotii si programe bonus, putand obtine produse la un cost nominal. De asemenea, poti comanda produse Avon fara a plati in avans. Exista un suport deosebit din partea companiei pentru cei care au nevoie de bani chiar acum si aici.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Dr. Oetker publică Obiectivele de Sustenabilitate

Publicat

pe

Proiectele Cartei Sustenabilității Dr. Oetker rulează deja la viteză maximă

Dr. Oetker și-a asumat întotdeauna responsabilitatea și caută să mențină o activitate sustenabilă ca parte integrantă a ADN – ului său corporativ. Compania și-a unit acum obiectivele ambițioase de sustenabilitate în Carta Sustenabilității Dr. Oetker. Printre alte lucruri, Dr.Oetker dorește să obțină neutralitate climatică, să reducă consumul de plastic și să își creeze ambalaje complet reciclabile. În plus, compania investește foarte mult în profilurile nutriționale ale propriilor produse.

“Fiind o afacere de familie ce activează în producția de alimente și având companii de producție și distribuție pe fiecare continent în jurul lumii, suntem conștienți de responsabilitatea noastră față de oameni și natură. Odată cu implementarea Cartei Sustenabilității Dr. Oetker, promovăm stilul de viață responsabil al consumatorilor noștri, asigurăm condiții corecte și sustenabile de-a lungul întregului lanț de aprovizionare reducând în același timp amprenta noastră asupra mediului. Dr. Oetker rămâne astfel fidel propriilor competențe esențiale, producând alimente de o înaltă calitate pentru momente de bucurie și oferind consumatorilor săi soluții din ce în ce mai relevante printr-un portofoliu de produse variat,” declară Dr. Albert Christmann, Președinte al Consiliului Executiv al Dr. Oetker.

Trei dimensiuni ale Cartei Sustenabilității

Carta Sustenabilității, care a fost lansată intern în anul 2020, cuprinde un total de 27 de proiecte, sub egida căreia echipe interdisciplinare lucrează pentru a atinge obiective ambițioase de sustenabilitate. Obiectivele specifice sunt atribuite celor trei dimensiuni Alimentația Noastră, Lumea Noastră și Compania Noastră.

Alimentația Noastră urmărește o abordare care să permită consumatorilor să ducă un stil de viață echilibrat, orientat pe sănătate și sustenabilitate. Printre alte lucruri, Dr. Oetker își propune, ca până în anul 2025, să optimizeze profilurile nutriționale ale produselor sale și, de exemplu, să reducă utilizarea sării, zahărului și grăsimilor cu până la 20 de procente.

Lumea Noastră reunește toate activitățile cu care Dr. Oetker modelează în mod pozitiv impactul social și de mediu al activităților sale corporative. Compania va obține neutralitatea climatică în toate locațiile până în anul 2022. Cantitatea de deșeuri alimentare pe care Dr. Oetker o poate influența direct va fi redusă cu 25 de procente până în anul 2025. Compania se va asigura că toate materialele de ambalare pot fi reciclabile până în anul 2025, aducând astfel o contribuție importantă la reducerea deșeurilor din plastic. În plus, Dr. Oetker intenționează să facă lanțurile sale de aprovizionare sustenabile – atât social cât și ecologic.

Compania Noastră se referă la angajații Dr. Oetker: Compania rămâne un angajator responsabil, asigură egalitate și promovează diversitatea. Cu scopul de a preveni complet accidentele ocupaționale, Dr. Oetker va implementa de asemenea un sistem de management care respectă certificarea standard recunoscută internațional ISO 45001 în toate locațiile de producție până în anul 2025.

Toate obiectivele și informațiile de bază pot fi găsite la: www.oetker.de/nachhaltigkeit (Germană și www.oetker.com/sustainability (Engleză)

Accent pe nevoile consumatorilor

La proiectarea obiectivelor, Dr. Oetker și-a inclus în mod firesc opiniile consumatorilor, astfel cum Dr. Judith Güthoff, Șef al Departamentului de Sustenabilitate & Conformitate în cadrul Dr. Oetker, explică: “Rezultatele sondajelor în rândul părților interesate și ale consumatorilor noștri sunt, pe langă propriile noastre convingeri, o bază importantă pentru obiectivele pe care ni le-am propus în Carta Sustenabilității.

Dr. Oetker s-a concentrat întotdeauna asupra consumatorilor și este absolut logic să le ascultam părerea și să integrăm dorințele lor în planurile noastre. Pe acest fond, Carta Sustenabilității Dr. Oetker este o reflecție a evoluțiilor sociale care au ca scop punerea în centrul activităților noastre a unor probleme precum protecția mediului, tratamentul corect al animalelor și diversitatea. În același timp, acțiunile noastre reflectă creșterea gradului de conștientizare a sănătății consumatorului, pentru care alimentația conștientă și sustenabilă devine din ce în ce mai importantă. Luăm în considerare acest lucru cu obiectivele noastre de sustenabilitate.”

Despre Dr. Oetker

În cadrul Dr. Oetker Group, Dr. Oetker reprezintă umbrela pentru numeroase companii de producție și vânzări care sunt active în mai bine de 40 de țări și, pe langă piețele de bază din Europa, operează de asemenea în Nordul și Sudul Americii precum și în Africa, Asia și Australia. În anul financiar 2019, Dr. Oetker și Conditorei Coppenrath & Wiesse au realizat venituri din vânzări de 3.390 milioane EU, având mai mult de 16.200 angajați în toată lumea – din care 7.000 lucrează în Germania. Fondată acum 130 de ani în Bielefeld, compania de familie Dr. Oetker este una dintre cele mai importante companii de produse din industria alimentară germană. Portofoliul divers de produse cu aproximativ 1.000 de produse în Germania și mai mult de 4.000 de produse în lumea întreagă include, printre altele, ingrediente, mixuri și decoruri pentru prăjituri, deserturi, prăjituri, conservanți, Musli Vitalis, pizza congelată și snacks, o ofertă variată pentru industria ospitalității și multe altele.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Împrumut rapid pentru plata daunelor produse în cazul accidentelor rutiere.

Publicat

pe

Ești șofer și ai întâmpinat dificultăți în trafic, neînțelegeri, condiții precare sau chiar ai avut unul dintre evenimentele nefericite, furt, incendiu sau accidente rutiere? Ei bine aceste impedimente din viața oamenilor au loc indiferent cât de atenți sunteți, posibil sa fie cauzat de un alt participant la trafic. Dacă vatamarile corporale sunt minore sau inexistente, atunci va aflați printre norocoșii ocrotiți de orice rău, iar tot ce rămâne de făcut este să rezolvați partea ce ține de daunele propriu zise legate de cheltuieli cu reparația propriei mașini sau a celeia pe care a-ți accidentat-o.
Un astfel de eveniment neplăcut se poate întâmpla oricui, indiferent de experiență și totodată se poate întâmpla oriunde atât aici cât și în străinătate pentru șoferii care se ocupă cu transferul de persoane sau mărfuri.

Majoritatea asigurărilor nu despagubesc decât victima și nu șoferul care a produs accidentul. Și atunci acesta cum se va descurca cu propriile daune? Va avea posibilitatea de a oferi asigurarea sa pentru daunele produse și pe ale lui le va rezolva când este posibil. Dar, acum este posibil într-un timp foarte scurt și fără a mai aștepta până la următorul salariu. Doctorcredit.ro îți deschide noi oportunități în această privință. Poate ai nevoie de mașină urgent pentru a merge la serviciu și doar un credit rapid online este scăparea.

Un accident rutier va produce o zdruncinătură financiară din cauza faptului că vor crește cheltuielile și se vor minimaliza economiile personale. Fie că trebuie să reparați mașina ușor avariată sau că va fi cazul să achiziționați rapid una second hand, banii sunt problema cea mai mare. Șoferul vinovat nu poate plăti daunele produse, acestea fiind foarte mari, fiind cazul în care i se oprește din venit, bunuri și alte lucruri ce pot fi valorificate.

Este momentul în care intervine creditorul. Cauți în cea mai mare grabă un credit fulger aprobat online care să te scape de toate aceste griji. Ajungi să te imprumuți pentru nevoia actuală, urmând să-ți revii atât moral cât și financiar în perioada următoare, achitând datoriile către creditor. Pentru plata rapidă apelați cu încredere la prietenul dumneavoastră în momentele cheie, așa cum se și prezintă creditorul, CreditFix. Aici puteți împrumuta până la 2000 de lei cu dobânda 0% și până la 4000 de lei cu dobânda de doar 1,2%/zi. Creditul se oferă imediat, fix când aveți nevoie chiar și la locul accidentului rutier, în doar 15 minute.

Prin încheierea unui contract de 5 ani de zile veți avea ocazia de a face un nou credit la orice oră, fără a vă împiedica acest credit existent. Condițiile împrumutului sunt favorabile oricărui cetățean, respectiv șofer, pentru a fi accesate oricând și de către oricine. Vârsta minimă trebuie să fie de 18 ani, dacă ești șofer sigur i-ai împlinit deja. Un venit de cel puțin 500 lei pe lună, aceștia intrând într-un cont bancar. Și nu în ultimul rând, un telefon mobil cu o adresă de email. Mai simplu de atât nu se putea. Pentru urgența prezentă se merită un astfel de împrumut ultra rapid.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

7 motive pentru a alege ferestre și uși din PVC Oneplast

Publicat

pe

Uşile şi ferestrele din PVC au tot mai mare căutare printre persoanele care vor să-şi construiască o casă nouă sau să o renoveze pe cea veche. Şi de ce nu ar avea din moment ce avantajele sunt cu mult peste cele oferite de ferestrele şi uşile tradiţionale din lemn? Acestea sunt mult mai fiabile şi au un aspect mai plăcut decât cele din lemn, iar rezistenţa este superioară, ele putând dura până la 50 de ani fără prea mari bătăi de cap cu întreţinerea lor!

Iată câteva motive pentru care ferestrele şi uşile din PVC pe care le construim la ONEPLAST ar trebui să fie prima dumneavoastră opţiune atunci când construiţi sau renovaţi o casă.

La un pret mult mai accesibil – Ferestrele şi uşile din PVC sunt mult mai ieftine dacă le comparăm cu cele din aluminiu sau din lemn, de asemenea, costurile de întreţinere sunt reduse faţă de cele pentru uşile şi ferestrele tradiţionale, transformându-le într-o opţiune prietenoasă cu buzunarele dumneavoastră!

Oferă izolare superioară – Un sistem de uşi şi ferestre din PVC va păstra camera la o temperatură medie constantădeoarece beneficiază de proprietăţi excelente de izolare termică. Astfel, indiferent că este iarna  sau vară, costurile cu menţinerea unei temperaturi plăcute în casă scad simţitor dacă alegeţi ferestre şi uşi din PVC.

O securitate sporită – Dacă este un lucru cu care toată lumea este de acord în privinţa sistemelor din PVC atunci acela este rezistenţa lor! Uşile şi ferestrele din PVC nu se distrug la fel de uşor precum cele din lemn, astfel că instalând un astfel de sistem în casa dumneavoastră vă oferă şi un plus de protecţie pe lângă celelalte beneficii!

Nu ruginesc sau crapă – Faptul că ferestrele din PVC nu ruginesc precum cele din metal sau crapă precum cele din lemn le fac să fie prima alegere a unui arhitect, dezvoltator de imobiliare sau persoană care construieşte ori renovează propria casă. Ploaia sau razele soarelui nu au acelaşi efect devastator asupra ferestrelor şi uşilor din PVC precum asupra celor din metal ori lemn.

Nu sunt afectate de dăunători – De îndată ce termitele pătrund în ramele din lemn e foarte greu să scăpăm de ele şi deseori suntem nevoiţi să schimbăm uşile şi ferestrele cu totul. Acest lucru înseamnă costuri suplimentare de care nu avem nevoie. Aceste probleme nu vor exista dacă alegeţi să instalaţi sisteme de uşi şi ferestre din PVC!

Foarte uşor de întreţinut – Uşile şi ferestrele din PVC necesită eforturi şi costuri minime de întreţinere comparativ cu cele din alte materiale aflate în momentul de faţă pe piaţă. Nu este nevoie să chemaţi tâmplarul pentru a se ocupa de crăpăturile din ramele ferestrelor sau uşilor – tot ce aveţi nevoie este o cârpă şi, eventual, un detergent pentru a îndepărta petele mai persistente, iar uşile şi ramele ferestrelor dumneavoastră vor fi ca noi!

Un aspect modern – Alegând sisteme de uşi şi ferestre din PVC casa dumneavoastră va avea un aspect modern şi plăcut. Acestea sunt în trend în momentul de faţă şi chiar dacă gama de culori este destul de limitată sunt suficiente pentru a se potrivi unui stil de decor minimalist sau unul de lux.

După cum puteţi vedea, există o mulţime de motive pentru care să alegeţi sisteme de uşi şi ferestre din PVC pentru biroul sau casa dumneavoastră! Acestea nu vă ajută doar să economisiţi bani pe termen scurt cu instalarea lor ci şi pe termen lung cu întreţinerea şi beneficiile termice care vor contribui la scăderea facturilor pentru energie electrică sau căldură!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Știri din Constanța

Sănătate2 zile ago

Fitnessmetabolic, antrenorul tau personal de acasa

Pandemia ne-a afectat pe toți! Periodic au fost închise activitățile restaurantelor, sălilor de cinema, sălilor de fitness  și a altor...

Social3 zile ago

Sub conducerea directorului Remus Grigorescu, Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea este aproape de Românii de pretutindeni

Remus Grigorescu este un economist de top, profesor la Universitatea „Constantin Brâncoveanu”, care în prezent ocupă postul de Director la...

Social4 zile ago

Credite biroul de credit pentru un week-end la mare!

Îți dorești neapărat să mergi la mare într-un week-end însă nu ai niciun ban pus deoparte și nici nu poți...

SocialO săptămână ago

Cazare Băile Olăneşti 2021

După o perioadă în care posibilitatea de deplasare a oamenilor a fost destul de limitată, cu siguranţă o vacanţă departe...

Informații utile2 săptămâni înainte

Bucătăria este un loc în care se întâmplă totul: grăsime fierbinte, abur …

În bucătăria profesională trebuie să fii acoperit nu numai pentru a evita arsurile, ci și pentru a-ți proteja suportul furlana,...

Social3 săptămâni înainte

Dezbatere organizata de Scoala Postliceala Sanitara ”Carol Davila”: Sanatatea in tranzitie – 2019 versus 2021

Scoala Postliceala Sanitara „Carol Davila” organizeaza joi, 1 aprilie 2021, evenimentul „Sanatatea in tranzitie – 2019 versus 2021”, cu ocazia...

Antica Antica
Afaceri4 săptămâni ago

Îngrijirea unghiilor pentru efecte durabile

Îngrijirea corectă a mâinilor și picioarelor crește încrederea în sine și îți permite să te simți atrăgătoare. Manichiuriștii profesioniști îți vor...

Eveniment4 săptămâni ago

Cele mai neinfricate semne zodiacale

Fiecare dintre noi isi are zona sa de confort, acolo unde se simte in siguranta, linistit si impacat cu sine;...

Livrareflori Moldova Livrareflori Moldova
Afaceri4 săptămâni ago

Oferă flori surpriză direct acasă și înseninează ziua cuiva

Florile pot fi cadouri frumoase. Prezentarea unui buchet bine decorat este cel mai simplu mod de a face orice eveniment...

Informații utile4 săptămâni înainte

Evoluția șorțurilor de-a lungul istoriei

Obiceiul de a purta un șorț a fost împrumutat de la est și de la europeni. Deja în epoca bronzului (secolele...