Connect with us

Afaceri

Patru avantaje ale raschetarii parchetului din lemn

Publicat

pe

raschetare parchet

Podelele din lemn raschetate manual adauga un aer familial, cald si placut incaperii care poate fi camera de oaspeti, camera pentru servit masa, drumul de acces sau dormitorul. Raschetarea parchetului este o operatie care va aduce o fata noua pardoselii si, totodata, cateva beneficii pe care nu le poti gasi in textura standard a unei pardoseli din lemn. Iata care sunt acestea.

Aspect unic

Parchetul de lemn zgariat sau degradat creeaza o senzatie neplacuta, de vechi, in incapere, iar textura lemnului deteriorat strica atmosfera camerei, dandu-i un aer saracacios, prafuit si obositor. Din fericire exista o solutie, si anume raschetarea parcehtului. Aceasta metoda va aduce un aer rustic autentic podelei, dand o noua textura lemnului. Raschetarea parchetului din lemn este o metoda care va avea impact vizual placut, mai ales pe suprafete mari unde creeaza o priveliste unica, plina de caldura familiala.

Suprafata raschetata se vede diferit in lumina

Suprafata neuniforma obtinuta prin raschetarea parchetului din lemn isi schimba aspectul in functie de lumina. Astfel, te poti bucura de nuante si umbre inedite create de soarele de dimineata si vei ramane placut surprins de modul in care podeaua isi schimba culorile pe masura ce lumina de modifica pe parcursul intregii zile.

Mesterii cu experienta in raschetarea parchetului stiu cum sa procedeze pentru a pune in valoare frumusetea naturala a lemnului si cum sa il faca sa straluceasca in orice moment al zilei.

Durabilitate extinsa

Pardoselile din lemn obtinute in urma raschetarii parchetului sunt ideale pentru casele cu animale de companie si copii mici, sau in zonele cu trafic mare. Prin raschetarea parchetului, zgarieturile, adanciturile si ciupiturile se vor ascunde usor, ceea ce face ca uzura normala sa devina mai putin stresanta. Daca podelele netede se pot zgaria imediat, lemnul raschetat va arata la fel de bine chiar si dupa cativa ani, imbunatatind considerabil finisajele originale.

Recomandat ar fi, insa, sa fie utilizate tampoane de podea sau covoare pentru a prelunci durata de viata a podelelor din lemn si a nu va face mereu griji pentru accidente care pot distruge frumusetea pardoselilor noi.

Podelele obtinute prin raschetarea parchetului necesita intretinere minima

Expertii sunt de acord ca intretinerea pardoselii este mai usoara decat intretinerea covoarelor. De pe pardoseaua din lemn praful poate fi indepartat complet cu efort minim prin simpla stergere, indiferent daca ati optat pentru lemn masiv sau lemn stratificat. Diferitele tipuri de pardoseli dure au, de asemenea, necesitati diferite de intretinere. Din acest punct de vedere, podelele rezultate in urma raschetarii parchetului din lemn sunt si ele usor de intretinut, oferind un beneficiu considerabil.

Mai mult, finisajele grosiere obtinute prin raschetarea parchetului, mascheaza de minune praful si reziduurile mici, parul de animale, nisipul si alte particule de mizerie, motiv pentru care se vor putea matura mai rar. Santurile rezultate in urma raschetarii parchetului devin mai mici, ceea ce faciliteaza curatarea podelei.

 

Tinand cont de unicitate, culoarea si textura diferite in functie de lumina, durabilitatea extinsa si necesitatile mici de intretinere, raschetarea parchetului din lemn devine o optiune atractiva daca vrei sa schimbi aspectul unei incaperi.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Ventilatoare de terasa cu vapori de apa

Publicat

pe

inchirieri ventilatoare

Ventilatoare de terasa cu vapori de apa

Ventilatoarele de terasa cu vapori de apa sunt роtrіvіte in ѕресіаl реntru rеѕtаurаntе sі mаgаzіnе, рrесum sі реntru gradіni ѕаu tеrаѕe рrорrіi. Оfеra raсоаrе sі соnfоrt in tіmрul сaldurіі dе vаra. Vеntіlаtоrul, рrоduсand vapori dе арa, ѕсаdе ѕеmnіfісаtіv tеmреrаturа mеdіuluі, сrеstе umіdіtаtеа, indерartеаza dіn аеr рrаful sі раrtісulеlе daunatоаrе.

Exista modele de ventilatoare de terasa cu vapori de apa cu ultrаѕunеtе, care trаnѕfоrma ара intr-о сеаta сu dіmеnѕіunеа dе рana lа 3 mісrоnі, сееа се il fасе роtrіvіt sі реntru іntеrіоr. Vaporii de apa fоrmаti аbѕоrb еnеrgіа tеrmісa dіn аеr sі ѕе еvароra, iar tеmреrаturа ѕсаdе сu рana lа 4 grade С. Astfel, sе сrееаza о brіza рlaсuta.

Ventilatoarele de terasa cu vapori de apa stationare sunt potrivite pentru restaurante, baruri, hoteluri, piscine. Racirea cu vapori de apa este responsabila de racoarea pe care o simti atunci cand briza iti atinge pielea. Umiditatea din piele se evapora in aer, tinand departe caldura de organism.

Principiul racirii cu vapori de apa

Racirea prin evaporare este responsabila de racoarea pe care o simti atunci cand briza iti atinge pielea. Umiditatea pielii se evapora in aer, eliminand energia termica a corpului. Prin injectarea de apa, cu ajutorul unei pompe de inalta presiune, care lasa apa sa treaca prin duze special concepute, creeaza o ceata de picaturi foarte mici de apa, care absorb rapid energia (caldura) din mediu si o transforma in vapori de apa.

Energia (caldura) folosita pentru a converti apa in vapori este eliminata din mediu, astfel incat aerul este racit. Ventilatoarele de terasa cu vapori de apa араrtіnе fаmіlіеі dе араrаtе еlесtrісе еfісіеntе dіn рunсt dе vеdеrе еnеrgеtіс, сu соnѕum rеduѕ dе еnеrgіе.

Ventilatoarele de terasa cu vapori de apa – Tipuri

Din catalogul online poti alege tipurile de ventilatoare potrivite pentru terase comerciale, cat si pentru uzul personal. Sunt prezentate cu diferite configuratii si functii suplimentare. Exista ventilatoare de terasa cu vapori de apa echipate cu umidificator de aer, precum si dispozitive de tip mobil, cu dimensiuni compacte.

In catalogul online poti gasi solutii simple si complexe pentru a crea un mediu confortabil pe terasa clubului, pe terasa cafenelei, a restaurantului sau pe terasa casei. Inchiriere ventilatoare de terasa cu vapori de apa. Depinde de forma lamei si de viteza de rotatie a acesteia. Lamele mari necesita utilizarea unor motoare puternice, dar in acelasi timp au o productivitate crescuta si pot fi utilizate pe terasele mari. Aceste tipuri de dispozitive sunt  o optiune ideala pentru crearea unui microclimat sanatos si confortabil pe terasa.

Prin scaderea usoara a temperaturii cu cateva grade atunci cand stai pe o terasa si savurezi un suc rece sau o bere rece, climatul este racoros, si de asemenea, este benefic pentru sanatatea ta. Ventilatoarele de terasa cu vapori de apa complet portabile poate fi instalate practic oriunde. Mentin racoarea exact acolo unde ai nevoie.

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Bergerat Monnoyeur anunta LANsarea UNEI NOI GAME DE buldoexcavatoaRE Cat®

Publicat

pe

– UTILAJE NOI, ADN ORIGINAL –

La aniversarea a 35 de ani de cand Caterpillar produce buldoexcavatoare, Bergerat Monnoyeur Romania anunta lansarea a patru modele noi, care duc mai departe succesul primelor buldoexcavatoare Cat® – seria A – din 1985. Cerintele si aplicatiile clientilor s-au schimbat de-a lungul anilor, insa buldoexcavatoarele Cat® continua sa fie proiectate de experti la aceeasi calitate de neegalat, pentru a satisface nevoile clientilor din toata lumea.

Noua gama de buldoexcavatoare Cat® cuprinde modelele 428, 432, 434 si 444 si se caracterizeaza mai mult ca oricand prin confort, eficienta a consumului de combustibil si control. Fiecare model include un monitor interactiv pentru alegerea setarilor si a modurilor de putere, un motor Cat® ce respecta ultimele standarde UE privind emisiile – Stage V, bratul emblematic Cat, un sistem hidraulic puternic si un sistem pentru monitorizarea performantelor utilajului – ProductLink.

Testate de o echipa de operatori din Romania

Pentru dezvoltarea noii game de buldoexcavatoare Cat®, Bergerat Monnoyeur a trimis in februarie 2019 – la Caterpillar Malaga Demonstration and Learning Center, o echipa de operatori din Romania care a participat la testarea noilor buldoexcavatoare si a oferit echipei de ingineri Caterpillar feed-back-ul lor legat de forta utilajului, viteza de raspuns a sistemului hidraulic, senzitivitatea comenzilor, confort, etc..

Mai mult, unul dintre cele patru noi modele de buldoexcavatoare a fost testat si monitorizat timp de un an in Romania, dupa cum ne comunica Irina Dragan, Products Marketing Manager, Bergerat Monnoyeur Romania:

Buldoexcavatorul este, in continuare, considerat unul dintre cele mai versatile si populare utilaje din Romania, avand cea mai mare pondere in totalul utilajelor vandute in tara noastra. Deoarece piata romaneasca este in primele trei din Europa din punct de vedere vanzari buldoexcavatoare Cat, Bergerat Monnoyeur a facut parte din proiectul Caterpillar denumit “Field Follow”, ceea ce a insemnat ca un model din noua gama a fost testat in Romania, timp de un an, lucrand aproximativ 1500 de ore in diverse aplicatii. Ca intotdeauna, operatorii au fost cei care au contribuit la definitivarea detaliilor, a optiunilor, a inovatiilor aduse de catre Caterpillar noilor modele. Operatorii nostri experimentati se numara, de azi inainte, printre cei care si-au pus amprenta asupra noilor buldoexcavatoare Cat.“

Bucurati-va de control absolut

De la gasirea unor noi modalitati de dezvoltare a afacerii sau de gestionare a fluxului financiar si pana la impactul cauzat de fluctuatiile generate de pretul combustibilului, activitatea din ziua de astazi se desfasoara intr-o lume plina de incertitudine. De aceea, cand este vorba de achizitia urmatorului buldoexcavator, controlul si certitudinea sunt criterii extrem de importante.

Caterpillar intelege foarte bine aceste lucruri si, de aceea, fiecare noua functie si inovatie are rolul de a reduce riscul, de a eficientiza consumul de combustibil, maximizand in acelasi timp puterea si precizia.

Economie de combustibil

Respirati usor cu un motor Cat puternic si eficient – C3.6 respecta ultimele norme ale regulamentului UE privind emisiile, STAGE V. Cu toate ca utilizeaza cu pana la 10% mai putin combustibil, ofera aceeasi putere si densitate a cuplului, iar sistemul post-tratare noxe nu necesita niciun fel de intretinere.

Lucrati in ritmul care va convine

In noul buldoexcavator Cat, puteti schimba viteza si timpul de raspuns al sistemului hidraulic in functie de preferintele dumneavoastra, de competente sau de tipul lucrarii. Utilizati monitorul interactiv pentru a va seta preferintele de operare personale si pentru a lucra, de fiecare data, in ritmul care va convine. Mai mult, operarea utilajului este extrem de comoda datorita comenzilor electrohidraulice ergonomice, montate pe scaun. Acestea sunt proiectate pentru a va asigura mai mult control asupra fiecarei miscari.

Confortul si siguranta sunt o prioritate

Fiecare aspect al cabinei a fost proiectat pentru confortul si siguranta dumneavoastra. Scaunul cu suspensie pneumatica se adapteaza la greutatea dumneavoastra si puteti schimba pozitia suportului pentru brat dupa cum va este comod. Dumneavoastra sunteti cel care decideti cand si daca porniti comenzile electrohidraulice, pentru ca in cabina dumneavoastra Cat, sunteti intotdeauna in control.

Pentru mai multe informatii despre noile buldoexcavatoare Cat®, va rugam sa accesati:

www.noutati-cat.ro/buldoexcavatoare-Cat/

https://youtu.be/srvpkoCbtEc

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Cum sa ajungi la clienti prin servicii de redactare articole SEO si content marketing?

Publicat

pe

De

DCA

Una dintre dimensiunile de care business-urile, indiferent de talia si domeniul lor de activitate, nu se pot lipsi este continutul. Fie ca vorbim de servicii SEO si content marketing sau continut video, audio sau imagini, nucleul unei strategii de marketing depinde de furnizarea constanta de continut.

Ce este continutul optimizat pentru motorul de cautare?

Pentru a intelege semnificatia acestui concept este important sa definim cele doua parti complementare:

  • SEO – Este o activitate de marketing denumita optimizarea pentru motorul de cautare. Aceasta activitate implica anumite actiuni care determina procesul de optimizare a unui website astfel incat oamenii sa il poata accesa facil prin intermediul motorului de cautare Google;
  • Continut – Acest termen desemneaza orice informatie care poate fi integrata in mediul online si poate fi accesata online. Intelegand cei doi termeni putem formula o definitie clara a noului termen creat: continut optimizat SEO. Acesta este orice tip de continut creat cu scopul de a atrage trafic prin intermediul motorului de cautare. Actiunile de optimizare a continutului dintr-un website sunt numeroase. Insa, principalele optimizari de continut sunt:
  • Cercetarea de cuvinte-cheie – Daca iti doresti sa atragi trafic prin intermediul cautarilor este important sa te cercetezi cuvintele-cheie, dintr-un domeniu de activitate dat, inainte de a scrie continutul unei pagini de site. In acest fel, te poti concentra pe acele cuvinte-cheie pentru care exista deja un anumit volum de cautari. Cu alte cuvinte, vei putea scrie si explora in adancime subiecte pentru care deja se cauta informatii.
  • Optimizarea cuvintelor-cheie – Afla cum, cand si de cate ori sa integrezi cuvintele-cheie pentru a facilita o posibilitate maxima de cautare.
  • Organizarea continutului in functie de subtitluri – Continutul de pe paginile unui website trebuie sa fie organizate intr-o maniera naturala si logica. Acest lucru are atat relevanta SEO, vat si permite utilizatorilor sa parcurga si sa exploreze informatia mult mai usor.
  • Promovarea paginilor si implicit a continutului – Vizibilitatea unui website si relevanta acestuia este data de reputatia castigata in timp prin promovarea paginilor pe diferite retele social media sau prin actiuni de link-building (atat intre paginile website-ului, cat si prin legaturi externe cu alte site-uri).

Pentru rezultate optime, apeleaza la serviciile unui specialist SEO

Modul in care te asiguri ca acel continut dobandeste vizibilitatea pe care o merita, este o alta parte esentiala. Odata cu dezvoltarea fulminanta a platformelor de social media, a publicitatii traditionale, a publicatiilor online si offline este o adevarata provocare sa te faci remarcat in acest vast ocean informational.

Din fericire, pentru ca un anumit continut sa fie descoperit usor putem apela la servicii de optimizare pentru motorul de cautare. Acest demers revine in principal specialistului SEO cu abilitati care imbina strategia de content marketing cu activitatea de optimizare SEO intr-o maniera integrativa.

Pentru experiente surprinzatoare pentru potentialii clienti si pentru a respecta regulile Google, una dintre cele mai relevante formule de promovare online a unui website este asigurata de redactarea de continut SEO si alte actiuni menite sa atraga trafic din motorul de cautare Google.

Sursa articol: https://www.site4all.ro/blog/categorii-articole/marketing-social-media/cum-sa-ajungi-la-clienti-prin-servicii-de-redactare-articole-seo-si-content-marketing

Acest articol este publicat cu acceptul autorului:

Digital Craft Agency

AddressBulevardul Ion C. Brătianu nr. 5, București 030172

Phone0723 367 348

Appointments: https://digitalcraft.ro/

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Știri din Constanța

Social17 ore ago

Ce concluzii a tras Cătălin Gherzan, candidatul PER la Primăria Pitești, legat de ultimele zile?

Pentru cei care nu știu încă, Gherzan este un individ foarte activ atât in zona educației, cât și în zona...

Social2 zile ago

Performanța vorbește de la sine!

Mai este foarte puţin până când oamenii vor avea din nou ocazia iasă la vot şi să pună ştampila pe...

operatie-barbie-dubla-pret operatie-barbie-dubla-pret
Comunicate de Presă3 săptămâni ago

Cum scapam de gusa sau barbie dubla?

Barbia dubla este un defect estetic destul de comun. Acest termen se refera la faldul piele-grasime, care se formeaza sub barbie. Prezenta...

magazin-peruci magazin-peruci
Comunicate de Presă3 săptămâni ago

Perucile, un accesoriu indemodabil!

Perucile sunt un accesoriu din ce in ce mai in voga, care au traversat epocile si care se poarta inca...

DCA DCA
Afaceri4 săptămâni ago

Cum sa ajungi la clienti prin servicii de redactare articole SEO si content marketing?

Una dintre dimensiunile de care business-urile, indiferent de talia si domeniul lor de activitate, nu se pot lipsi este continutul....

Social4 săptămâni ago

Gherzan Cătălin, PER: „Educaţia online nu va fi niciodată nici măcar 30% din modul în care trebuie făcută educaţia”

Gherzan Cătălin, candidatul PER la primăria municipiului Piteşti şi patron al unei grădiniţe private în Piteşti, a acordat un interviu...

Social2 luni ago

Asociaţia „Vindecă-ţi Viaţa” vă oferă cursuri de calificare

Terapiile alternative au cunoscut o ascensiune deosebită în ultimii ani şi tot mai mulţi oameni ajung să se trateze de...

Social2 luni ago

Cătălin Gherzan, Președintele Partidului Ecologist Român filiala Piteşti

Așa cum am spus-o şi în intervențiile mele online, decizia Primăriei Piteşti de a include în cadrul Planului Urbanistic General...

Social2 luni ago

Gherzan Cătălin vine cu recomandări pentru a respira un aer mai curat!

Acum ceva timp, un bun prieten de-al meu, ce este şi consilier la Primăria Piteşti, doctorul Edi Morlova, a cerut...

compania-hp compania-hp
Afaceri3 luni ago

HP – Evolutie si Istoria companiei

Infiintarea Companiei Fondata la 1 ianuarie 1939, Hewlett-Packard, cunoscuta in special sub numele de HP avea sa devina una din...