Connect with us

Social

În vremurile acestea grele, oamenii de valoare vin cu soluţii reale

Publicat

pe

Societatea selectă din Piteşti îşi creşte numărul cu încă un om de valoare în persoana lui Cătălin Gherzan. Acesta este fondatorul şi Manager la Lexford Castel School & Kindergarten, o şcoală privată din Piteşti care a format multe generaţii de copii să deprindă abilităţi sporite de comunicare şi învăţătură. De curând, respectatul om de afaceri piteştean şi-a deschis un blog personal unde doreşte să împartăşească gânduri şi idei, informaţii şi subiecte de interes public, cu locuitorii oraşului Piteşti şi nu numai.

Pe lângă şcoala şi grădiniţa privată, Gherzan Cătălin a practicat şi meseria de avocat, având experienţă în mai multe specializări precum drept penal, drept civil, drept comercial, recuperări creanţe, malpraxis, litigii internaţionale sau înregistrare mărci. Absolvent al Universităţii din Piteşti, Cătălin Gherzan şi-a obţinut atestare din partea Institutului Diplomatic Român în Politică externă şi Diplomaţie în anul 2017.

Cătălin Gherzan este o persoană apreciată şi respectată în oraşul Piteşti, îndeosebi datorită Lexford Castel School & Kindergarten prin intermediul căreia a contribuit la educarea a mii de copii în cei peste 15 ani de activitate. Mai mult decât atât, acesta este implicat în foarte multe activităţi sociale care să ajute la sporirea calităţii traiului în oraşul Piteşti, fiind foarte apreciat atât de oamenii de rând cât şi de oamenii cu funcţii importante în oraş sau în ţară.

Dovada aprecierii de care are parte din zona înaltei societăţi a oraşului stă faptul că se bucură de sprijinul fostului primar Tudor Pendiuc. Unul dintre cei mai longevivi primari din România, ocupând această funcţie vreme de 24 de ani, profesorul universitar Tudor Pendiuc este mentorul lui Gherzan Cătălin. Având recomandări şi sprijin din partea unor oameni atât de experimentaţi în domeniul public şi universitar precum Tudor Pendiuc, Cătălin Gherzan este hotărât să îşi continue activităţile în slujba locuitorilor oraşului Piteşti şi a creşte calitatea vieţii acestora.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

6 motive pentru a oferi flori și baloane cu heliu – livrări speciale pentru ocazii

Publicat

pe

De

Fie pentru ziua de naștere, aniversarea, înmormântarea sau nuntă, oamenii trimit flori drept cadouri de secole. Victorienii au oferit flori ca un mod de exprimare a emoției, realizându-și cu atenție buchetele pentru a se asigura că au transmis mesajul dorit. Florile au fost importante și în culturile grecești, romane și egiptene antice. Astăzi, cu o gamă largă de cadouri disponibile, cum sunt acele baloane cu heliu, te poți întreba de ce a oferi flori este încă o alegere atât de populară. După cum se dovedește, există încă multe motive bune pentru a face livrări de flori și cadouri.

1. Florile transmit diverse semnificații

Uneori, vrei ca darul tău să spună ”Te iubesc!”. Alteori, vrei să spui că cineva a făcut o treabă bună. Diverse flori au semnificații diferite, astfel încât poți colabora cu florarul tău pentru a crea un aranjament care să transmită mesajul intenționat. Garoafele, de exemplu, trimit un mesaj de dragoste și apreciere. Irisul exprimă credința, speranța și înțelepciunea. Puține alte cadouri au o mesaj atât de nuanțat. Pe lângă flori, poți adaugă baloane de heliu care să conțină, de asemenea, un mesaj personalizat.

2. Florile stimulează starea de spirit

Florile nu sunt doar pentru ocazii fericite – sunt, de asemenea, o alegere obișnuită atunci când cineva se recuperează de la o boală sau jelește o pierdere. Cercetătorii au descoperit că florile pot îmbunătăți starea de spirit și îi pot ajuta pe oameni să-și regleze emoțiile. La primirea florilor, oamenii simt o scânteie de bucurie înălțătoare și acea bucurie continuă să înflorească pe măsură ce florile sunt privite.

3. Florile pot fi partajate

Când se fac livrări cadouri și flori, destinatarul va așeza florile adesea pe un birou sau o masă. Alți oameni care vin în acel spațiu vor vedea și florile și vor ajunge să se bucure de frumusețea lor. Așadar, oferind flori unei persoane, ajută la răspândirea bucuriei și a stării de spirit pozitive unei întregi comunități de oameni.

4. Florile sunt ușor de comandat

Există momente în care dorești să ai parte de livrare cadouri, dar nu poți vizita persoana iubită în persoană. În astfel de ocazii, florile sunt o alegere perfectă. Poți avea un florar care să le livreze pentru tine, indiferent dacă locuiești la 20 de minute sau la 20 de ore de destinatar. Acum, poți comanda chiar și flori și alte cadouri online, ceea ce simplifică procesul.

Există ceva special în ceea ce privește primirea unui cadou livrat manual, pe care cineva îl comandă de departe! Florarii vor include de obicei o notă cu florile livrate și baloane cu heliu, astfel încât cadoul să fie și mai personalizat.

5. Florile durează un timp

Ați putea oferi persoanei dragi ciocolată sau bomboane, dar aceste obiecte au dispărut odată ce destinatarul le consumă. Pe de altă parte, florile sau baloanele cu heliu pot fi păstrate și savurate timp de o săptămână sau mai mult.

6. Florile și baloanele cu heliu pot fi personalizate

Un pulover roșu este un pulover roșu. Ciocolata este ciocolată. Multe cadouri sunt greu de personalizat, dar nu florile și baloanele cu heliu.

Există atât de multe posibilități diferite și atât de multe modalități de a crea un aranjament de flori care să se potrivească perfect gustului destinatarului. Dacă știi că adoră roșul și rozul, poți trimite un aranjament roșu și roz. Dacă sunt fani ai fluturilor, florile ar putea să fie așezate într-o vază cu fluturi. Fiecare aranjament este unic și personal.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Social

Vine toamna și este timpul sӑ ne programăm la hair stylist

Publicat

pe

De

Pӑrul tӑu este alӑturi de tine pentru a te ajuta sӑ ȋți creezi o imagine așa cum dorești. Se spune cӑ pӑrul este unul dintre cele mai apreciate aspecte fizice ale unui om. El poate sӑ fie remarcat prin amplitudine, lungime, culoare sau mod de prindere și aranjare. Astfel, poți alege sӑ ȋi schimbi aspectul la un hair salon. Antica Hair Studio ȋți oferӑ posibilitӑțile nelimitate de ȋngrijire pentru pӑrul pe care ȋl adori. Specialiștii sunt atenți la nevoile tale și au grijӑ pȃnӑ ȋn cel mai mic detaliu de aspectul și sӑnӑtatea firelor de pӑr. Iatӑ care este importanța venirii toamnei pentru ȋngrjirea pӑrului tӑu.

Cȃnd este recomandat sӑ te programezi la hair stylist

Un hair stylist te poate ajuta sӑ obții sӑnӑtatea firelor de pӑr și un aspect pe care ȋl dorești. Așadar, este important sӑ ȋți propui sӑ te duci la halon cȃt de des poți. Recomandӑrile specialistului ȋți pot indica timpul maxim pe care poți sӑ ȋl lași ȋntre ședințele de ȋngrijire pentru pӑr. Astfel, poți sӑ ȋți coafezi pӑrul sau doar sӑ ȋl tunzi. De asemenea te poți duce pentru o perioadӑ de timp pentru tratamentele de care ai nevoie ȋn mod obligatoriu. Indiferent de modul ȋn care aratӑ pӑrul tӑu, oricȃnd ȋl poți ajuta sӑ obținӑ o strӑlucire frumoasӑ.

Toamna și importanța sa ȋn ȋngrijirea pӑrului

Venirea toamnei ȋnseamnӑ schimbare. Ea se reflectӑ asupra pӑrului și ȋntregului organism. De aceea vizita la salon la ȋnceputul toamnei este absolut necesarӑ. Ea poate sӑ fie fӑcutӑ pentru o schimbare a culorii pӑrului, ȋn acord cu modificӑrile peisajului din acest anotimp. Sunt multe persoane care preferӑ culorile pӑmȃntului, culorile vii ale frunzelor copacilor. Dacӑ discutӑm despre aspectul firului de pӑr, acesta poate sӑ sufere la impactul cu schimbӑrile din climӑ. Așadar, se poate degrada sau deshidrata ca urmare a venirii unui alt anotimp. Corpul tӑu are nevoie de obicei de vitamine, iar pӑrul simte aceleași diferențe și nevoi.

Care sunt coafurile specifice toamnei

Coafurile specifice toamnei sunt cele romantice, elegante. Ele pot cuprinde varietӑți ale buclelor sau codițelor ȋmpletite. Pӑrul lӑsat liber, fӑrӑ a fi ȋndreptat cu placa, poate fi de asemenea preferat ȋn timpul toamnei. Pӑrul este ȋn strȃnsӑ relație cu ȋmbrӑcӑmintea, care devine la rȃndul ei rafinatӑ și romanticӑ.

Beneficiile Antica Hair Studio pentru ȋngrijirea pӑrului tӑu

Antica Hair Studio ȋți oferӑ cele mai noi tehnici de ȋngrijire pentru pӑr. De asemenea, se folosesc produsele de ȋnaltӑ calitate care te pot ajuta sӑ obții sӑnӑtatea firului de pӑr și aspectul lui impecabil. Profesioniștii care ȋți aranjeazӑ pӑrul sunt permanent atenți la noile tendințe din domeniu. Ei te pot ȋndruma spre alegerile potrivite pentru tine. Așadar, poți alege Antica Hair Studio pentru vizitele tale la salon din timpul toamnei și ȋntregului an. Aici te poți simți bine și poți vedea rezultate majore ale aspectului podoabei tale capilare. Toamna este recomandat sӑ faci o primӑ vizitӑ pentru a ȋngriji pӑrul ȋn perioada sa de tranziție de la anotimpul cald la cel rece.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Social

Ce concluzii a tras Cătălin Gherzan, candidatul PER la Primăria Pitești, legat de ultimele zile?

Publicat

pe

Pentru cei care nu știu încă, Gherzan este un individ foarte activ atât in zona educației, cât și în zona ecologizării. De ceva timp, este omul care merge prin cartierele din Pitești pentru a cere sfaturi și idei la localnicii care își vor orașul înapoi modern și curat! Acesta le explică modul în care pot reclama nereguli și ce drepturi au.

Ce vrea să ne spună el, de fapt, este că în pădurea Trivale nu s-au mai reparat de foarte mulți ani cele două străzi utilizate atât de cetățeni în căutare de răcoare pe timpul verii cât și de bicicliști.

Cea de-a doua concluzie ne spune că magazinele care încep de la ruși și până la intrarea pe Crinului nu au fost ajutate de către primărie să depășească perioada grea prin care trece economia din cauza pandemiei de COVID-19, mulți mici negustori trăind doar din acest mic business. Însă primăria a reabilitat fațada clădirii cheltuind extrem de mulți bani, deși ultima renovare a avut loc relativ recent.

La vremuri noi, oameni noi! O faptă bine văzută de localnici este că acest candidat a ales să poarte mască de protecție și să îndemne purtarea acesteia în spațiile aglomerate.

Sfatul lui Cătălin Gherzan este ca cetățenii să aleagă corect pentru un viitor ecologic și o schimbare în bine a orașului Pitești.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Știri din Constanța

Eveniment2 săptămâni ago

6 motive pentru a oferi flori și baloane cu heliu – livrări speciale pentru ocazii

Fie pentru ziua de naștere, aniversarea, înmormântarea sau nuntă, oamenii trimit flori drept cadouri de secole. Victorienii au oferit flori...

Social2 săptămâni ago

Vine toamna și este timpul sӑ ne programăm la hair stylist

Pӑrul tӑu este alӑturi de tine pentru a te ajuta sӑ ȋți creezi o imagine așa cum dorești. Se spune...

Social2 luni ago

Ce concluzii a tras Cătălin Gherzan, candidatul PER la Primăria Pitești, legat de ultimele zile?

Pentru cei care nu știu încă, Gherzan este un individ foarte activ atât in zona educației, cât și în zona...

Social2 luni ago

Performanța vorbește de la sine!

Mai este foarte puţin până când oamenii vor avea din nou ocazia iasă la vot şi să pună ştampila pe...

operatie-barbie-dubla-pret operatie-barbie-dubla-pret
Comunicate de Presă2 luni ago

Cum scapam de gusa sau barbie dubla?

Barbia dubla este un defect estetic destul de comun. Acest termen se refera la faldul piele-grasime, care se formeaza sub barbie. Prezenta...

magazin-peruci magazin-peruci
Comunicate de Presă2 luni ago

Perucile, un accesoriu indemodabil!

Perucile sunt un accesoriu din ce in ce mai in voga, care au traversat epocile si care se poarta inca...

DCA DCA
Afaceri2 luni ago

Cum sa ajungi la clienti prin servicii de redactare articole SEO si content marketing?

Una dintre dimensiunile de care business-urile, indiferent de talia si domeniul lor de activitate, nu se pot lipsi este continutul....

Social2 luni ago

Gherzan Cătălin, PER: „Educaţia online nu va fi niciodată nici măcar 30% din modul în care trebuie făcută educaţia”

Gherzan Cătălin, candidatul PER la primăria municipiului Piteşti şi patron al unei grădiniţe private în Piteşti, a acordat un interviu...

Social3 luni ago

Asociaţia „Vindecă-ţi Viaţa” vă oferă cursuri de calificare

Terapiile alternative au cunoscut o ascensiune deosebită în ultimii ani şi tot mai mulţi oameni ajung să se trateze de...

Social4 luni ago

Cătălin Gherzan, Președintele Partidului Ecologist Român filiala Piteşti

Așa cum am spus-o şi în intervențiile mele online, decizia Primăriei Piteşti de a include în cadrul Planului Urbanistic General...