Connect with us

Administrație locală

Destinația Constanța – Mamaia promovată la Târgul de Turism al României

Constanta MEA

Publicat

pe

Timp de 4 zile, în perioada 20-23 februarie 2020, Primăria Municipiului Constanța prezintă la București o experiență turistică integrată în care istoria, cultura, diversitatea gastronomică și savoarea locală completează viziunea provocatoare a generației Z, pentru a oferi tuturor celor care ne vizitează o experiență unică.

De la evenimentele cu tradiție, deja cunoscute pe plan național și internațional, până la atracțiile pregătite pentru sezonul estival 2020, aplicațiile SMART care îi vor încuraja pe turiști să exploreze obiectivele destinației sau invitația de a practica sporturi acvatice (kite, kaiac, snorkeling, parasailing sau windsurf), Constanța – Mamaia este alegerea perfectă pentru petrecerea unei vacanțe în Capitala Tineretului din România.

De la noi răsare soarele! Acesta este mesajul cu care îi vom întâmpina pe toți cei care ne vor trece pragul în Pavilionul B2, stand 334-340, alături de concursuri ce vor avea ca premii bilete de avion, acces gratuit în cel mai nou parc acvatic din stațiune, sejururi, abonamente la cel mai mare festival de la Marea Neagră sau genți de voiaj.

Facebook Comments

Administrație locală

Nova Power & Gas salută încheierea Misiunii SEED efectuată de AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare

Publicat

pe

De

Nova Power & Gas, parte a grupului E-INFRA, salută încheierea cu succes a Misiunii SEED (Site External Events Design) efectuată de experții AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare Mici (SMR) la Doicești.

Site-ul de la Doicești a fost preselectat în urma unei analize complexe de specialitate realizate de Nuclearelectrica în cadrul unui grant de 1,2 milioane de dolari de la USTDA în 2021 pentru identificarea și evaluarea potențialelor amplasamente pentru Reactoare Modulare Mici. Această cercetare a presupus evaluarea mai multor site-uri potențiale, iar fostul amplasament al termocentralei Doicești a îndeplinit un număr substanțial de criterii de eligibilitate, inclusiv cele legate de siguranță, dar și în ceea ce privește infrastructura existentă pentru dezvoltarea ulterioară a proiectului.

„Suntem bucuroși să vedem că site-ul SMR de la Doicești este pe deplin conform cu cele mai înalte standarde de siguranță ale AIEA, acest lucru reprezentând un pas important în Proiectul SMR și în implementarea acestuia. Avem încredere că oportunitatea de a dezvolta tehnologia SMR în România va aduce un număr mare de beneficii în ceea ce privește dezvoltarea industriei nucleare din România și diversificarea surselor de energie cu emisii reduse de carbon, aducând în același timp avantaje locale, deschizând o nouă industrie în județul Dâmbovița și creând mii de locuri de muncă pentru localnici și specialiști”, declară Teofil Mureșan, CEO și Președintele E-INFRA.

Proiectul SMR de la Doicești este dezvoltat de RoPower Nuclear, compania de proiect creată special pentru prima implementare sigură, curată și fiabilă a unei centrale SMR în România.

Despre E-INFRA

Cu o experiență de peste 27 de ani, Grupul E-INFRA cuprinde 5 companii românești active în domeniul energiei, construcțiilor și infrastructurii de telecomunicații. Grupul E-INFRA include: Electrogrup – antreprenor EPC pentru proiecte complexe de infrastructură critică pentru energie și energie regenerabilă, construcții și proiecte de telecomunicații, Nova Power & Gas – activă în producția de energie, furnizarea de energie și gaze naturale, distribuția de gaze naturale și comerțul cu energie și gaze, Netcity Telecom – companie care dezvoltă și operează infrastructura metropolitană de fibră optică din București, Direct One – operatorul celei mai mari rețele neutre de fibră optică la distanță cu acoperire națională, servicii de mentenanță și proiecte de telecomunicații și WESEE – care oferă servicii complete de instalare și mentenanță pentru parcuri eoliene. Principalul obiectiv al Grupului E-INFRA, care cuprinde peste 1300 de angajați, este de a îmbunătăți calitatea vieții indivizilor prin furnizarea unei infrastructuri moderne de ultimă generație care să susțină un viitor mai bun.

Despre NOVA

Nova Power & Gas este în prezent unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați furnizori de pe piața de energie electrică și gaze naturale din România, răspunzând nevoilor consumatorilor printr-o ofertă integrată de servicii, punând în același timp accent pe eficientizarea consumului și a costurilor.

Prin investiții continue în capacitățile proprii de producție de energie electrică și în infrastructura de distribuție a gazelor naturale, Nova Power & Gas contribuie la dezvoltarea durabilă a energiei din România și demonstrează că, prin determinare, transparență și agilitate, o companie antreprenorială poate deveni un jucător important în industria energetică.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Administrație locală

Comunicat de presă Partidul Alternativa Dreaptă: Ce putem face în legătură cu situația din Mangalia?

Constanta MEA

Publicat

pe

Noi, Alternativa Dreaptă, am luat decizia de a-l susține pe candidatul Menabit Ozghiun la Primăria Mangalia, cât și la Proiectul Alianței Electorale Locale “Noi Suntem Mangalia”!

În urma analizei, a experiențelor prin care am trecut, a situației care de 12 ani este într-un ciclu repetitiv și a stagnării locale, ne-am hotărât că cel mai înțelept lucru este să îl susținem pe candidatul Menabit Ozghiun la Primăria Mangalia.

Deoarece apreciem foarte mult lupta depusă de-a lungul anilor de către Ozzy, suntem inspirați, optimiști și recunoscători față de eforturile și acțiunile prin care Ozzy a susținut cetățenii Mangaliei pană în prezent.

Ce vrem sa facem mai concret?

Intrăm în Alianța Electorală Locală ”Noi Suntem Mangalia” în care susținem la Primăria Mangaliei pe Menabit Ozghiun, iar la Consiliul Local cu listă comună proiectul ”10 Pentru Mangalia”.

În Alianța Electorală Locală sunt invitate toate partidele, OAMENII și Organizațiile non-profit din orașul Mangalia.

Deblocarea orașului din stagnarea activităților recreaționale și cea economică.

Dezvoltare economică a orașului astfel încât tinerii și familiile să beneficieze de oportunități educaționale și financiare.

Suntem de părere că Oamenii trebuie sa și zâmbească! Avem nevoie de ajutorul TĂU la schimbare, vino în Alianță alături de noi!

Grăbește-te, termenul-limită de înscriere în alianță este Duminică 14 Aprilie!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Administrație locală

DXOMARK a desemnat HONOR Magic6 Pro drept “Smartphone-ul cu cea mai performantă cameră foto din lume”

Publicat

pe

De

HONOR Magic6 Pro a fost recunoscut ca având cea mai performantă cameră foto din lume, obținând un punctaj remarcabil de 158 în clasamentul DXOMARK pentru această categorie. Astfel, HONOR Magic6 Pro stabilește un nou standard de excelență în fotografia pe smartphone.

Această performanță subliniază devotamentul HONOR pentru a redefini limitele tehnologiei smartphone-urilor, prin angajamentul constant în cercetare și dezvoltare pentru a atinge excelența în tehnologia camerei foto. Scopul este de a oferi utilizatorilor o experiență fotografică de neegalat în lumea fotografiilor realizate cu un smartphone.

De ce este important:

Leadership în fotografie: Obținerea primului loc în clasamentul camerelor foto DXOMARK subliniază calitatea excepțională și capacitatea sistemului foto al HONOR Magic6 Pro, stabilind un nou standard pentru fotografia pe smartphone.

AI Motion Capture: Tehnologia avansată AI Motion Capture de pe HONOR Magic6 Pro duce fotografia la un nou nivel de claritate, surprinzând fiecare moment cu o precizie uimitoare.

Perfecțiune pe toate planurile: Depășind limitele fotografiei, HONOR Magic6 Pro excelează și la calitatea audio, display și rezistența bateriei. Prin obținerea a cinci distincții DXOMARK Gold 2024, smartphone-ul își consolidează statutul de flagship multifuncțional.

Pentru mai multe detalii, vedeți prezentarea realizată de DXOMARK pentru HONOR Magic6 Pro.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Știri din Constanța

Social2 săptămâni ago

10 moduri incredibile în care cupoanele de reducere vă pot ajuta să economisiți bani lunar

Economisește bani lunar folosind cupoane de reducere pentru a maximiza economiile la cumpărături, ieșiri la restaurant, modă, electronice și multe...

Staţiunile balneare Staţiunile balneare
Social3 săptămâni ago

Staţiunile balneare din Vâlcea – terapie pentru trup şi suflet

Vâlcea nu este cunoscută doar pentru zonele sale montane de excepţie, ci mai ales pentru staiunile balneare de care dispune. Acestea...

tamplarie pvc tamplarie pvc
Social3 săptămâni ago

Tipuri de tamplarie PVC pentru apartament vs. pentru casa

Atunci cand vine vorba de tamplarie PVC pentru apartament si pentru casa, exista diferite tipuri si stiluri disponibile pentru a...

cursuri engleza online copii cursuri engleza online copii
Social4 săptămâni ago

Cursuri de engleza online pentru copii: eficienta crescuta, economie de timp si energie

A invata limba engleza este esential pentru dezvoltarea copiilor intr-o lume globalizata, astfel incat sa reuseasca sa se bucure din...

ferestre PVC ferestre PVC
Social1 lună ago

Rolul usilor si ferestrelor din PVC in izolarea fonica

Intr-o lume in continua miscare, cautarea spatiilor linistite, unde zgomotul si forfota vietii cotidiene sunt filtrate, devine esentiala pentru binele...

hotelul perfect hotelul perfect
Social2 luni ago

Cum să îți alegi hotelul perfect pentru o vacanță ideală

Planificarea unei vacanțe poate fi o experiență entuziasmantă, dar și plină de provocări. Una dintre cele mai importante decizii este...

statuete personalizate dupa poza statuete personalizate dupa poza
Social2 luni ago

Cum să folosești o fotografie pentru a crea un cadou memorabil

Fotografiile sunt niște mici capsule care capturează momente prețioase din viața noastră. Ele sunt o modalitate minunată de a păstra...

ferestrele din PVC ferestrele din PVC
Social3 luni ago

Despre combaterea mucegaiului si umiditatii cu usile si ferestrele din PVC

Cand vine vorba de caminul nostru, confortul si sanatatea sunt doua aspecte esentiale pe care ne straduim sa le imbunatatim...

Vâlcea Vâlcea
Social3 luni ago

Locuri romantice din judeţul Vâlcea

Romantismul nu este rezervat doar orașelor mari sau destinațiilor exotice. Vâlcea, un colț pitoresc al României, ascunde locuri romantice care...

ferestrele din PVC ferestrele din PVC
Social3 luni ago

Economiseste energie si bani cu usi si ferestre PVC

In prezent, preocuparea pentru eficienta energetica in locuinte este din ce in ce mai prezenta. O solutie versatila si eficienta...