Connect with us

Eveniment

FC Farul, învinsă de ACS Viitorul Pandurii TG. Jiu

Constanta MEA

Publicat

pe

FC Farul, a pierdut astăzi la limită, scor 2 – 1(1-1) meciul disputat cu ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu în etapa a 11-a din Liga a 2-a la fotbal.

Constănțenii au fost conduși dupa zece minute când Alexandru Gîrbiță a șutat pe jos, puternic, din interiorul careului, în dreapta lui Vlad Muțiu și a deschis scorul pentru gazde. Echipa pregătită de Ianis Zicu a profitat de o fază fixă și a restabilit egalitatea în minutul 28 prin Viorel Lică.
În repriza secundă, în minutul 67, Victoraș Astafei a reluat cu capul de la bara a doua, fără speranțe pentru portarul constănțean.

Ianis Zicu supărat de rezultat și nemulțumit de joc: „Este un rezultat just prin prisma felului în care ne-am prezentat în multe momente ale jocului Am pierdut foarte mult din organizarea defensivă, trebuia să jucăm mult mai rapid, dar am făcut mereu o atingere în plus și am tratat cu superficialitate multe faze. Dacă la Reșița am plecat supărat de rezultat, dar mulțumit de joc, acum sunt supărat de rezultat și nemulțumit de joc. Băieții trebuie să fie conștienți și repsonsabili, pentru că era un moment important și noi l-am ratat. Din păcate, este o nouă deplasare lungă din care ne întoarcem fără puncte. Acasă, lucrurile sunt în regulă, dar în deplasare nu există curaj, încredere și responsabilitate în felul în care se tratează atât faza defensivă, cât și cea ofensivă. Când nu ești concentrat sută la sută, nu ai cum să câștigi”.

FC Farul: Muțiu – Nicola, Cană, Lică, Carabela – D. Toma (46 Doumbia), Antoche – Al. Stoica, Greu (77 D. Halep), P. Petre (63 Kanda) – I. Stoica.

În etapa următoare FC Farul va juca la Constanța cu Universitatea Cluj. miercuri, 16 octombrie, de la ora 15.00.

Facebook Comments

Eveniment

ViewSonic M10 câștigă premiul iF Design 2024: Oferind proiectoarelor portabile noi orizonturi

Publicat

pe

De

Brea, California – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, este onorat să anunțe că proiectorul laser RGB portabil M10 a primit recunoașterea prestigiosului premiu iF Design Award. M10 oferă o experiență audiovizuală cinematografică într-un design compact care împinge limitele proiecției portabile. Adoptând tehnologia avansată cu laser RGB, acesta oferă un spectru larg de culori de 100% din gama BT.2020, asigurând culori vii și luminozitate sporită la rezoluția Full HD. M10 dispune de un difuzor Harman Kardon, oferind o calitate audio excepțională.

„Primirea premiului iF Design Award subliniază încă o dată dedicarea noastră pentru excelență în design și inovație tehnologică”, a declarat Dean Tsai, director general al segmentului de business pentru proiectoare și ecrane LED ViewSonic. „M10 este creat pentru a te bucura de experiența de cinematograf în confortul casei tale. Performanța sa coloristică stabilește un nou punct de referință pentru ceea ce utilizatorii se pot aștepta de la proiectoarele portabile. Ne menținem angajamentul de a dezvolta produse care să transforme viața modernă cu un amestec perfect de funcționalitate și estetică.”

Designul modelului M10 îmbină eleganța cu funcționalitatea, având un finisaj metalic elegant, cu dimensiuni compacte pentru o mobilitate ușoară. Capacitatea sa de a proiecta direct pe tavan, fără a fi nevoie de un trepied suplimentar, oferă eficiență în personalizarea mediului de vizionare. De asemenea, M10 include funcții precum corecția automată a proiecției pe orizontală/verticală și focalizarea automată instantanee prin tehnologia Time-of-Flight (ToF) pentru o configurare fără rapidă. Aceste atribute fac din M10 o alegere remarcabilă pentru oricine dorește să își îmbunătățească seriile de film acasă.

M10 este cel mai recent din gama de proiectoare ViewSonic care a primit recunoașterea iF Design Award. Anterior, compania a primit distincții pentru proiectorul LED Smart X1000-4K Ultra Short Throw, proiectorul LED Smart Pocket Cinema M1 mini Plusvv, proiectorul LED portabil Smart X11-4K Short Throw și proiectorul LED portabil M1.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Aqurate: Opțiuni suplimentare de personalizare a recomandărilor AI; integrare a platformei VTEX printr-o dezvoltare iviteb

Publicat

pe

De

  • Magazinele online pot personaliza, de acum, recomandările AI de produse furnizate de Aqurate;
  • VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț digital cu ajutorul căreia brandurile și retailerii își gestionează operațiunile de comerț la nivel global, este o soluțiede eCommerce B2B, B2C care  include capabilități precum marketplace nativ și Order Management System;
  • iviteb a dezvoltat componentele de conectare și automatizare a integrării cu VTEX

Aqurate, platformă SaaS care crește conversiile din eCommerce prin personalizare bazată pe Inteligenţă Artificială (AI), lansează opțiuni suplimentare de personalizare și prioritizare a recomandărilor de produse și integrează platforma VTEX (NYSE: VTEX), printr-o dezvoltare realizată de echipa iviteb.

„Avem două noutăți relevante, menite să crească și mai mult eficiența afacerilor din eCommerce. Am finalizat dezvoltarea noii soluții Advanced Merchandising Rules, ce permite magazinelor online un grad superior de personalizare și prioritizare a produselor recomandate, și încheiem cu succes și integrarea cu platforma VTEX, printr-o dezvoltare specifică realizată de echipa iviteb. Acești pași permit magazinelor online un control sporit al resurselor, dar și o expunere facilă pe una dintre platformele de eCommerce lider la nivel global”, declară Vlad Marincaș, CEO și cofondator Aqurate.

VTEXeste singurul furnizor exclusiv recunoscut Customer’s Choice în Voice of the Customer for Digital Commerce, raport al Gartner pentru anul 2024. De asemenea, VTEX a fost recunoscută ca un lider de top în studiul IDC MarketScape Worldwide B2C Digital Commerce Platforms în Midmarket Growth Vendor Assessment și ca lider în IDC’s Marketscape: Worldwide Midmarket Growth B2B Digital Commerce Applications 2023-2024 Vendor Assessment.

„VTEX continuă să adauge soluții și instrumente moderne prin care clienții companiei pot vinde mai mult și pot oferi cumpărătorilor cele mai bune experiențe de achiziție online. Integrarea solutiei Aqurate a venit ca un pas natural pentru VTEX, care, de-a lungul celor peste 20 de ani de activitate, a integrat numeroase instrumente care țin pasul cu tot mai exigentele cerințe ale clientilor”, menționează Kiril Dinov, Growth Leader Estern Europe, VTEX.

„Prin dezvoltarea personalizată, am introdus o serie de automatizări pentru a simplifica procesul de înrolare a magazinelor online în platforma VTEX. Ne-am dorit să oferim o integrare cât mai facilă, așa că, de acum, produsele prelucrate de Aqurate pot fi listate printr-o singura componenta, ale cărei proprietăți pot fi ajustate direct din editorul vizual. Această componentă poate fi reutilizată în mai multe pagini din fiecare site și este gândită să preia automat stilurile definite în tema magazinului online”, adaugă Doru Alexandru Radu, fondator iviteb.

Aqurate a încheiat anul 2023 cu venituri lunare recurente (MRR) de trei ori mai mari și cu de cinci ori mai mulți clienți în rândul magazinelor online relevante din România. Printre magazinele online care au ales soluția AI  Aqurate se numără și Doraly, evoMag, Librex, Neakaisa, PC Garage sau TheHome.

Aqurate ajută la colectarea datelor cu care interacționează utilizatorii magazinelor online și la introducerea acestora în motorul de recomandare de produse. Soluția AI este bazată pe analizarea și interpretarea unor volume mari de date privind comportamentul clienților – produse cumpărate, click-uri, produse adăugate în coș și altele. Aceasta compară acțiunile similare ale diferiților utilizatori și estimează, prin intermediul inteligenței artificiale, ce ar putea prezenta interes pentru fiecare utilizator.

La finalul anului 2024, Aqurate a depășit 3,84 milioane de comenzi procesate prin magazinele online ce folosesc algoritmul său AI de recomandări de produse.

Aqurate Personalize crește veniturile din eCommerce cu până la 23%, prin recomandările de produs generate cu AI, personalizate fiecărui vizitator al site-urilor. Serviciul crește atât rata de conversie din eCommerce, cât și valoarea medie a comenzii.

Despre Aqurate

Aqurate, platformă SaaS bazată pe inteligenţă artificială care ajută companiile din eCommerce să îşi folosească datele pentru a creşte, a fost fondată în 2019 de Vlad Marincaş, Tudor Goicea, Lisardo Erman si Raul Mazilu. Platforma a atras, până în prezent, finanțări în valoare de aproximativ 500.000 de Euro. Mai multe informații sunt disponibile pe www.aqurate.ai.

Despre VTEX

În calitate de lider în domeniul platformelor de comerț digital, VTEX se bucură de încrederea a 2.600 de clienți B2C și B2B, printre care Carrefour, Colgate, Motorola, Sony, Stanley Black & Decker și Whirlpool, având 3.500 de magazine online active în 43 de țări (date pentru anul fiscal care s-a încheiat la 31 decembrie 2023). Pentru informații suplimentare, vizitează www.vtex.com.

Despre Iviteb

Iviteb este o companie fondată în anul 2014 ce oferă servicii de web development, UX/UI design, branding și graphic design, cu o experiență vastă în soluții de eCommerce. Iviteb are în portofoliu peste 300 de proiecte de succes, incluzând site-uri de prezentare, aplicații web, soluții personalizate pentru startup-uri, proiecte de eCommerce, precum și proiecte de identitate vizuală. Printre principalii clienți ai companiei se numără: Macromex, Infinity, Floria, F64, Miniprix, Pluxee (Sodexo), Timberland, 7card, Dacris. Iviteb este un partener de încredere pentru evoluția digitală, îmbinând design-ul funcțional cu o implementare stabilă și scalabilă. Mai multe informații sunt disponibile la www.iviteb.com.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Cum îți protejezi datele? Manager de parole și securitate suplimentară pentru fișierele tale

Publicat

pe

De

În fiecare zi, ne bazăm pe zeci de platforme online. Stocăm informații importante în cloud și ne ținem viețile personale și profesionale pe dispozitive electronice. Totuși, pe măsură ce tehnologia evoluează, la fel se întâmplă și cu riscurile privind securitatea datelor, ajungându-se adesea la pierderea confidențialității. Așadar, cum ne putem proteja fișierele în mod eficient?

Una dintre cele mai mari greșeli de securitate este să folosim aceleași parole pentru servicii diferite. Dacă o parolă este compromisă, un atacator poate obține cu ușurință acces și la alte conturi care aparțin aceluiași utilizator. Soluția ideală este să utilizezi parole unice, puternice, care reprezintă o combinație între diferite cifre, litere și caractere speciale. Cu toate acestea, poate fi destul de dificil să îți amintești și să administrezi toate aceste combinații, motiv pentru care este firesc să utilizezi un manager de parole. Acest instrument generează, stochează și completează automat parolele pentru diverse conturi online. Astfel, datele tale vor fi păstrate mai în siguranță. De asemenea, îți va permite să te conectezi și să îți gestionezi datele mai convenabil. Pe internet există astfel de aplicații atât contra cost cât și gratuite, cum ar fi 1Password, NordPass și KeePass.Acestea pot fi diferite în ceea ce privește caracteristicile, dar principiul este similar și orice manager de parole este mai bun decât niciunul.

Autentificarea cu doi factori, care este o confirmare suplimentară a accesului după introducerea unei parole, este o altă modalitate de a păstra conturile online în siguranță. De obicei, se generează un cod pe un dispozitiv extern sau acesta este trimis la un număr de telefon prestabilit. Astfel, chiar și în situația în care parola ta ajunge pe mâini greșite, un hacker nu poate avea acces complet fără modalitatea suplimentară de autorizare.

În plus față de securitatea rețelei, merită luată în considerare și securitatea datelor stocate la nivel local; până la urmă, aici stocăm adesea cele mai personale fișiere. Făcând o copie de rezervă pe suporturi externe, cum ar fi Samsung T5 EVO de 8 TB, te poți asigura că nu vei pierde accesul la datele tale în cazul unui atac cibernetic sau al unei defecțiuni a serverului. Dar dacă ne pierdem SSD-ul sau dacă mai multe persoane utilizează același computer? Unii producători au propriile aplicații de protecție a datelor, cum ar fi Samsung Magician Software. Acesta este un instrument care îți permite cu ușurință să criptezi și să protejezi prin parolă fișierele selectate, să instalezi cele mai recente drivere sau să rulezi scanări de diagnosticare pentru a te asigura că datele tale nu au fost deteriorate. În cazul în care dispozitivele tale au cititoare de amprente, poți utiliza și securitatea biometrică, astfel încât numai persoanele autorizate să aibă acces la fișierele protejate.

Într-o lume din ce în ce mai digitalizată, protejarea datelor este o prioritate, așadar merită să profiți de numeroasele forme suplimentare de securitate a fișierelor. Un manager de parole, autentificarea cu doi factori sau criptarea copiilor locale sunt doar câteva dintre soluțiile pe care le poți implementa pentru a maximiza protecția datelor tale împotriva accesului neautorizat.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Știri din Constanța

Social2 săptămâni ago

10 moduri incredibile în care cupoanele de reducere vă pot ajuta să economisiți bani lunar

Economisește bani lunar folosind cupoane de reducere pentru a maximiza economiile la cumpărături, ieșiri la restaurant, modă, electronice și multe...

Staţiunile balneare Staţiunile balneare
Social3 săptămâni ago

Staţiunile balneare din Vâlcea – terapie pentru trup şi suflet

Vâlcea nu este cunoscută doar pentru zonele sale montane de excepţie, ci mai ales pentru staiunile balneare de care dispune. Acestea...

tamplarie pvc tamplarie pvc
Social3 săptămâni ago

Tipuri de tamplarie PVC pentru apartament vs. pentru casa

Atunci cand vine vorba de tamplarie PVC pentru apartament si pentru casa, exista diferite tipuri si stiluri disponibile pentru a...

cursuri engleza online copii cursuri engleza online copii
Social4 săptămâni ago

Cursuri de engleza online pentru copii: eficienta crescuta, economie de timp si energie

A invata limba engleza este esential pentru dezvoltarea copiilor intr-o lume globalizata, astfel incat sa reuseasca sa se bucure din...

ferestre PVC ferestre PVC
Social4 săptămâni ago

Rolul usilor si ferestrelor din PVC in izolarea fonica

Intr-o lume in continua miscare, cautarea spatiilor linistite, unde zgomotul si forfota vietii cotidiene sunt filtrate, devine esentiala pentru binele...

hotelul perfect hotelul perfect
Social2 luni ago

Cum să îți alegi hotelul perfect pentru o vacanță ideală

Planificarea unei vacanțe poate fi o experiență entuziasmantă, dar și plină de provocări. Una dintre cele mai importante decizii este...

statuete personalizate dupa poza statuete personalizate dupa poza
Social2 luni ago

Cum să folosești o fotografie pentru a crea un cadou memorabil

Fotografiile sunt niște mici capsule care capturează momente prețioase din viața noastră. Ele sunt o modalitate minunată de a păstra...

ferestrele din PVC ferestrele din PVC
Social3 luni ago

Despre combaterea mucegaiului si umiditatii cu usile si ferestrele din PVC

Cand vine vorba de caminul nostru, confortul si sanatatea sunt doua aspecte esentiale pe care ne straduim sa le imbunatatim...

Vâlcea Vâlcea
Social3 luni ago

Locuri romantice din judeţul Vâlcea

Romantismul nu este rezervat doar orașelor mari sau destinațiilor exotice. Vâlcea, un colț pitoresc al României, ascunde locuri romantice care...

ferestrele din PVC ferestrele din PVC
Social3 luni ago

Economiseste energie si bani cu usi si ferestre PVC

In prezent, preocuparea pentru eficienta energetica in locuinte este din ce in ce mai prezenta. O solutie versatila si eficienta...