Plaja Tuzla, cu apă turcoaz, merită sa fie promovată, dar mai ales conservată, astfel încât să rămână sălbatică, dar nu sălbăticită de urmele lăsate de către vizitatori. 
Sub sloganul “Pentru o plajă sălbatică, nu sălbăticită”, Feel SEAvic va  realiza  acţiuni de ecologizare a plajei Tuzla, pentru sensibilizarea comunității locale și conservarea naturală a unui peisaj spectaculos.

Campania Feel SEAvic va avea loc în data de 25 mai 2019, pe Plaja Tuzla, de la ora 10:00 până la ora 13.00.  Acţiunea vizează suprafaţa dintre pontonul de lemn şi digul farului Tuzla. Punctul de întâlnire este pe faleză, în dreptul primei alei care coboară spre plajă. În cadrul campaniei Feel SEAvicorganizatorii vor pune la dispoziţie toate materiale necesare desfăşurării acţiunii.
Problema plasticului și a altor deșeuri acumulate afectează plajele, mările și oceanele din întreaga lume, provocând fenomene de tip “nisip plastic”, imposibil de curățat. Acţiunea doreşte să contribuie la prevenirea acestor fenomene care iau amploare şi la dezvoltarea simţului civic la nivel local.

Sursa foto: Mircea Stoian / www.casafotoplus.ro