Fostul europarlamentar Adrian Severin, a lansat un atac fără precedent la adresa lui Tudorel Toader. El a postat un mesaj dur pe pagina sa de socializare în care a adresat cuvinte grele la adresa ministrului Justiției. “Dacă o problemă urgentă nu este soluționată urgent de un decident impotent, laș, tranzacționist sau iresponsabil, înseamnă că ea nu este urgentă. Așa ne învață filosoful Tudorel”, a scris Adrian Severin.
Replica lui Tudorel Toader nu s-a lăsat foarte mult așteptată și a venit tot pe Facebook. “La cate interese are in justitie, mai nou vorbeste/ ma critica/ si un anume Severin !”, a răspuns ministrul Justiției. În context, trebuie amintit că fostul europarlamentar PSD a fost implicat într-un imens scandal, el fiind condamnat definitiv în 2016 la 4 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită și trafic de influență.
Din nou, a venit rândul lui Severin să replice. “În lipsă de argumente ministrul Toader adoptă metoda atacului la persoană. Rușine! Am interesul edificării unei justiții echitabile. Opusul celei păstrate de Dl Toader”, a punctat fostul europarlamnetar.

Te-ar putea interesa și: