Connect with us

Comunicate de Presă

Horoscop, 7 februarie! Vești bune pentru această zodie. Cineva din anturaj îți dă semne… | ConstantaMEA

Constanta MEA

Publicat

pe

BERBEC Astăzi, lucru nobişnuit pentru tine, eşti precaut şi chiar şiret. Păstrezi un atuu pe care să-l foloseşti la momentul potrivit. Şi carisma este bună, aşa că poţi reuşi în ceea ce doreşti.  Un ajutor neasteptat. Cineva din anturaj, semn tot de foc sau de pamant te ajuta involuntar sau dezinteresat sa rezolvi o problemă care iti părea ceva foarte greu de rezolvat.  

  

TAUR Cu toate că eşti imprudent şi de obicei te bazezi pe „încredere”, azi ai noroc! Nimeni nu profită de naivitatea ta. Cei din jur sunt preocupaţi şi au „poker face”. Au şi ei problemele lor! Dimineaţă densă şi obositoare, cu schimbări de ritm. Odihneşte-te mai mult şi evită efectele haosului organizat. 

GEMENI Ai o propunere nouă, sau un proiect mai vechi, care trebuie finalizat. Te comporţi forte politicos şi civilizat, nu vrei să deranjezi pe nimeni, ceea ce este foarte frumos din partea ta! Ai şansa să-ţi clarifici dorinţele şi aspiraţiile, să te detaşezi de cotidian şi să te relazexi un pic. Sigur, după orele de program! 

RAC  Nu prea te interesează părerea celor din jur, rezultatul contează! Eşti prea tensionat ca să te bucuri de succes. Victoriile fără glorie sunt specialitatea ta, eşti din nou singur în mulţime! Anumite configuratii particulare care tin de stelele fixe se pot interpreta ca fiind producatoare de echilibru si consecventa. Este o zi în care trebuie sa te hotarasti. O decizie se impune si parca timpul a început sa vină! 

 

LEU  Astăzi nu te implica în conflicte cu semnele de apă. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil.  Atenţie dacă ieşi în oraş. Limitează cheltuielile la strictul necesar. Este bine sa-ti vezi de treburile tale obişnuite, fara prea multe proiecte de viitor si cheltuieli insemnate. Dar trebuie sa te gandesti la deciziile pe care trebuie să le iei şi la modul în care acestea trebuie să prinda viaţa. 

FECIOARĂ  Mici probleme la serviciu. Atenţie la detalii, nu că le-ai neglija, eşti un maestru, dar nu pierde din vedere scopul final către care converg amănuntele. Nu amesteca plăcutul cu utilul!  Ofera-ti prilejuri de multumire şi satisfactie. Poziţiile reciproce ale lui Venus, Marte şi Mercur şi mai ales Luna, indica reuşita si succes. 

 

BALANŢĂ   Domeniul relaţiilor sociale e afectat. Eşti mai puţin nervos, dar sigur, agitat! Încearcă să destinzi atmosfera, ceilalţi pot fi recunoscători, pentru că „fericiţi sunt făcătorii de pace”! Sunt o serie de evenimente, însa, provocate de Mercur care până la urmă au o latura comică şi o mare doză de neprevăzut.  Tema ta astrala din ziua de astăzi este complexa. Atentie la lucrurile marunte, la detalii! 

Facebook Comments

Administrație locală

Comunicat de presă Partidul Alternativa Dreaptă: Ce putem face în legătură cu situația din Mangalia?

Constanta MEA

Publicat

pe

Noi, Alternativa Dreaptă, am luat decizia de a-l susține pe candidatul Menabit Ozghiun la Primăria Mangalia, cât și la Proiectul Alianței Electorale Locale “Noi Suntem Mangalia”!

În urma analizei, a experiențelor prin care am trecut, a situației care de 12 ani este într-un ciclu repetitiv și a stagnării locale, ne-am hotărât că cel mai înțelept lucru este să îl susținem pe candidatul Menabit Ozghiun la Primăria Mangalia.

Deoarece apreciem foarte mult lupta depusă de-a lungul anilor de către Ozzy, suntem inspirați, optimiști și recunoscători față de eforturile și acțiunile prin care Ozzy a susținut cetățenii Mangaliei pană în prezent.

Ce vrem sa facem mai concret?

Intrăm în Alianța Electorală Locală ”Noi Suntem Mangalia” în care susținem la Primăria Mangaliei pe Menabit Ozghiun, iar la Consiliul Local cu listă comună proiectul ”10 Pentru Mangalia”.

În Alianța Electorală Locală sunt invitate toate partidele, OAMENII și Organizațiile non-profit din orașul Mangalia.

Deblocarea orașului din stagnarea activităților recreaționale și cea economică.

Dezvoltare economică a orașului astfel încât tinerii și familiile să beneficieze de oportunități educaționale și financiare.

Suntem de părere că Oamenii trebuie sa și zâmbească! Avem nevoie de ajutorul TĂU la schimbare, vino în Alianță alături de noi!

Grăbește-te, termenul-limită de înscriere în alianță este Duminică 14 Aprilie!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Comunicate de Presă

Care sunt argumentele care sustin externalizarea serviciilor de curatenie

Publicat

pe

Curatenia trebuie sa fie un deziderat atat in locuinta personala, cat si in spatiile de lucru sau unde sunt desfasurate diferite activitati. Daca in locuinta personala nu exista riscul de a fi amendat din prisma nivelului de curatenie, in privinta curateniei in cadrul oricarei societati comerciale sau a oricarei entitati cu personalitate juridica, neglijenta poate aduce consecinte deloc placute. Mai ales in situatiile in care activezi in domenii caracterizate prin relatii frecvente cu publicul.

In acest sens toate societatile comerciale, administratiile locale si institutiile trebuie sa acorde atentie pentru efectuarea periodica a curateniei in spatiul unde se desfasoara activitatea. Exista optiunea de a angaja propriul departament de curatenie sau optiunea de a externaliza aceste servicii catre o firma de curatenie Bucuresti. Sa descoperim in continuare care sunt argumentele care sustin externalizarea serviciilor de curatenie catre o firma din domeniul acesta de activitate.

Eficienta sporita

Un prim argument care poate convinge pe oricine, indiferent daca este din domeniul public sau din cel privat, vizeaza eficienta. Angajarea unei firme din exterior pentru igienizare si curatenie in spatiile unde se desfasoara activitatea inseamna o eficienta sporita. Curatarea si igienizarea la standarde ridicate, intr-un timp foarte scurt, inseamna neafectarea activitatilor specifice desfasurate in spatiile respective. Curatenia impecabila va fi asigurata de experienta si pregatirea personalului, dar si de produsele si echipamentele profesionale de curatenie. Implicit discutam si de o mai mare productivitate pentru compania respectiva sau pentru organizatia care alege sa externalizeze serviciile.

Costuri mai mici cu salariile si taxele pe salarii

Al doilea argument vizeaza reducerea costurilor cu salariile si taxele aferente salariilor. Prin externalizarea serviciilor de curatenie pe care inainte le aveai organizate in cadrul companiei tale, se vor reduce costurile necesare pentru salarizarea personalului de curatenie si a tuturor taxelor asociate salariului. Externalizarea catre o firma curatenie Bucuresti a acestor servicii implica un contract de prestari servicii. Prin prisma acestui contract se va face plata catre firma care presteaza serviciile de curatenie. De aici rezulta o economie lunara din perspectiva financiara.

Flexibilitate ridicata

Un argument care recomanda in aceeasi masura serviciile profesionale pentru curatenie implica si flexibilitatea sporita. Aici discutam despre situatia in care poate aparea nevoia de a inlocui firma care presteaza serviciile de curatenie. Fie ca vorbim despre dorinta de a reduce costurile, fie calitatea serviciilor nu se ridica la standardele dorite, atunci cand alegi sa externalizezi serviciile de curatenie, flexibilitatea de a schimba firma prestatoare este mult mai mare comparativ cu inlocuirea constanta a personalului angajat pentru curatenie.

Mai putine griji

In cele din urma putem aminti si argumente referitor la grijile mai putine in privinta personalului de curatenie si a echipamentelor sau produselor profesionale pentru aceasta activitate. Externalizarea catre o firma de curatenie Bucuresti a acestor servicii inseamna ca nu mai trebuie sa gasesti personal pentru departamentul de curatenie, nu mai este necesar spatiul pentru depozitarea produselor de curatenie si a echipamentelor, dar nici investitia in astfel de produse si echipamente pentru curatenie.

Tine cont de aceste argumente pentru externalizarea serviciilor de curatenie.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Comunicate de Presă

NAVITEL a lansat o nouă cameră de bord auto: NAVITEL R35

Publicat

pe

De

NAVITEL a lansat la începutul anului noua cameră de bord auto NAVITEL R35 care este proiectată pentru a oferi o experiență de înregistrare video avansată și eficientă, cu o gamă largă de caracteristici care sporesc siguranța și ușurința în utilizare pentru șoferi.

NAVITEL R35 este echipată cu o cameră de înaltă calitate capabilă de filmare video Full HD, oferind imagini clare și detaliate în orice condiții de iluminare, fie că este zi sau noapte. Cu un unghi larg de vizualizare de 135° și o lentilă wide de șase straturi, această cameră poate captura chiar și cele mai mici detalii, cum ar fi semnele de circulație, plăcuțele de înmatriculare și semafoarele.

NAVITEL R35 se evidențiază printr-o serie de caracteristici avansate, proiectate pentru a oferi o experiență de înregistrare video completă și eficientă pentru utilizatorii săi. Senzorul camerei GC2053 asigură capturarea detaliată a imaginilor în format Full HD, în orice condiții de iluminare, garantând astfel o vizualizare clară și precisă a evenimentelor de pe drum. Cu un ecran compact IPS de 1,47”, utilizatorii pot monitoriza feed-ul video live și pot gestiona setările camerei în timp real, oferindu-le un control simplu și intuitiv asupra dispozitivului. De asemenea, G-senzorul ajustabil își demonstrează utilitatea în situațiile de urgență, intervenind pentru protejarea înregistrărilor în caz de impact sau manevre bruște. Capacitatea de stocare extensibilă de până la 128 GB, cu ajutorul cardurilor microSD, permite utilizatorilor să salveze o cantitate mare de înregistrări, fără a-și face griji în privința spațiului disponibil. În plus, conectivitatea Wi-Fi permite controlul la distanță al camerei de bord prin intermediul aplicației Navitel DVR Center, oferind utilizatorilor o modalitate convenabilă de a gestiona și partaja înregistrările lor folosind dispozitive Android și iOS. Aceste caracteristici esențiale conferă NAVITEL R35 un avantaj competitiv pe piața dispozitivelor de înregistrare video auto, asigurându-le șoferilor o soluție completă și fiabilă pentru monitorizarea și securizarea experiențelor lor de conducere.

NAVITEL R35 reprezintă un pas înainte în tehnologia de înregistrare video pentru autovehicule, oferind șoferilor o modalitate simplă și eficientă de a-și îmbunătăți experiența pe drum, datorită caracteristicilor precum înregistrarea Full HD, unghiul larg de vizualizare sau conectivitatea Wi-Fi, această cameră de bord fiind concepută pentru a oferi siguranță și liniște în timpul fiecărei călătorii.

Pentru mai multe informații despre NAVITEL R35 și alte produse NAVITEL, vizitați http://www.navitel.com/ro.

Despre NAVITEL:

NAVITEL® este recunoscut ca un jucător foarte important în domeniul dezvoltării soluțiilor tehnologice avansate pentru navigația auto, supraveghere auto, înregistrare video digitală (DVR) și accesorii diverse pentru vehicule. Obiectivul său principal este să îmbunătățească experiența conducătorilor auto prin furnizarea de produse de cea mai înaltă calitate, care înglobează cele mai recente inovații tehnologice. Prin concentrarea pe satisfacerea cerințelor în schimbare ale șoferilor și prin sublinierea importanței siguranței și confortului în timpul condusului, NAVITEL® se străduiește să ofere echipamente de vârf care să satisfacă diversitatea nevoilor conducătorilor auto.

Website: http://www.navitel.com/ro

Facebook: https://www.facebook.com/p/Navitel-Romania-100065358645391/

Contact: Blogatu@gmail.com, contact@avantnet.ro

Nume Contact: Marius Calugaru

Titulatura: PR Manager

Telefon: 0785351511

Email: Blogatu@gmail.com

Website: https://perspektive.ro

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Știri din Constanța

Social2 săptămâni ago

10 moduri incredibile în care cupoanele de reducere vă pot ajuta să economisiți bani lunar

Economisește bani lunar folosind cupoane de reducere pentru a maximiza economiile la cumpărături, ieșiri la restaurant, modă, electronice și multe...

Staţiunile balneare Staţiunile balneare
Social3 săptămâni ago

Staţiunile balneare din Vâlcea – terapie pentru trup şi suflet

Vâlcea nu este cunoscută doar pentru zonele sale montane de excepţie, ci mai ales pentru staiunile balneare de care dispune. Acestea...

tamplarie pvc tamplarie pvc
Social3 săptămâni ago

Tipuri de tamplarie PVC pentru apartament vs. pentru casa

Atunci cand vine vorba de tamplarie PVC pentru apartament si pentru casa, exista diferite tipuri si stiluri disponibile pentru a...

cursuri engleza online copii cursuri engleza online copii
Social4 săptămâni ago

Cursuri de engleza online pentru copii: eficienta crescuta, economie de timp si energie

A invata limba engleza este esential pentru dezvoltarea copiilor intr-o lume globalizata, astfel incat sa reuseasca sa se bucure din...

ferestre PVC ferestre PVC
Social1 lună ago

Rolul usilor si ferestrelor din PVC in izolarea fonica

Intr-o lume in continua miscare, cautarea spatiilor linistite, unde zgomotul si forfota vietii cotidiene sunt filtrate, devine esentiala pentru binele...

hotelul perfect hotelul perfect
Social2 luni ago

Cum să îți alegi hotelul perfect pentru o vacanță ideală

Planificarea unei vacanțe poate fi o experiență entuziasmantă, dar și plină de provocări. Una dintre cele mai importante decizii este...

statuete personalizate dupa poza statuete personalizate dupa poza
Social2 luni ago

Cum să folosești o fotografie pentru a crea un cadou memorabil

Fotografiile sunt niște mici capsule care capturează momente prețioase din viața noastră. Ele sunt o modalitate minunată de a păstra...

ferestrele din PVC ferestrele din PVC
Social3 luni ago

Despre combaterea mucegaiului si umiditatii cu usile si ferestrele din PVC

Cand vine vorba de caminul nostru, confortul si sanatatea sunt doua aspecte esentiale pe care ne straduim sa le imbunatatim...

Vâlcea Vâlcea
Social3 luni ago

Locuri romantice din judeţul Vâlcea

Romantismul nu este rezervat doar orașelor mari sau destinațiilor exotice. Vâlcea, un colț pitoresc al României, ascunde locuri romantice care...

ferestrele din PVC ferestrele din PVC
Social3 luni ago

Economiseste energie si bani cu usi si ferestre PVC

In prezent, preocuparea pentru eficienta energetica in locuinte este din ce in ce mai prezenta. O solutie versatila si eficienta...