Connect with us

Afaceri

Specialitati orientale de Medgidia! Sac Kavurma

Constanta MEA

Publicat

pe

Bunătatea asta pe care trebuie neapărat să o comandați, să-i asigurați alunecarea cu preconsum de bere rece nepasteurizată, Sac kavurma, este o specialitate turcească sută la sută, o tigaie picantă cu legume și fâșii rumenite din piept de pui, un tablou cu natură vie ieșit din mâna unui impresionist francez, rămas cu gura căscată în sufrageria Orientului.

La marginea Babadagului respira Orientul, in salvari colorati, salbe si papuci turcesti. Femeile horahane trec grabite, una mai incarcata decat alta. Povara nu le-a stricat ritmul pasilor usori, potriviti dupa dansul cadanelor din haremurile de altadata. Se tin in spatele barbatilor, care merg tantosi, cu pieptul umflat si mainile goale, fara sa arunce o privire la povara cu care se lupta femeia. Când au construit Autostrada Soarelui tanti Nuți și tata Băse, cel mai ministru al Transporturilor dintre președinți, n-au știut să pună în mijlocul giratoriului care te poate roti spre Medgidia un panou mare pe care să scrie cu majuscule: Bunătăți gastronomice orientale ca la Karasu nu găsiți voi nici să dați cu fesul după maidanezii din Piața Constituției! Așa ar fi aflat mulțime de bucureșteni pârâți – importuri proaspete de la Vaslui până Scornicești – că doar la Medgidia se pot băga la sfântul maț niște chestii care nu doar arată trăznitor pentru orice om dotat cu papile gustative funcționale, dar mai sunt și ieftine ca braga, nu-ți întorc buzunarele pe dos cum fac majoritatea chelnerilor din capitală, care-ți cer pe-un os de pui cât ar face un piept de pasăre Dodo, fie-i amintirea vie!

Facebook Comments
Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Reprezentantul tău Avon te poate ajuta să scapi de riduri

Publicat

pe

De

Mii de femei calatoresc pe internet in cautarea de bani. Unele isi doresc recunoasterea si avansarea in cariera, altele vor sa obtina bani reali, fara investitii si proiecte pe termen lung. Toate acestea sunt oferite de Avon, daca te gandesti sa devii reprezentant Avon. Compania Avon promite sprijin, cooperare reciproc avantajoasa si diverse optiuni de recompense. (mai mult…)

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Confecții metalice Analko Metal Confex

Publicat

pe

De

Produsele metalice pentru uz general și industrial sunt utilizate zilnic de către consumatori, în diverse domenii de activitate. Analko Metal Confex este un atelier de confecții metalice echipat cu mașini speciale pentru executarea lucrărilor de orice complexitate. Confecțiile metalice se realizează utilizând diferite tehnologii care diferă între ele și fac posibilă crearea de articole cu caracteristici și funcții de calitate diferite.

Confecții metalice industriale

Pentru confectii metalice industriale se folosesc diferite metode, cum ar fi ștanțarea CNC, debitare laser etc. Analko Metal Confex este un atelier modern de producție, dotat cu echipamente CNC inovatoare, mașini laser și multe altele. Aceste mașini sunt speciale pentru prelucrarea metalelor. Confecțiile metalice realizate cu aceste utilaje, se caracterizează printr-o precizie ridicată, deoarece mașinile de ultimă generație, permit automatizarea producției cât mai mult posibil, realizând toate procesele programate. Cu un astfel de echipament, procentul de rebuturi este redus semnificativ, iar productivitatea este crescută.

Produsele și structurile metalice sunt elemente din metal, care sunt utilizate în diverse domenii ale economiei. Confecțiile metalice sunt utilizate pe scară largă nu numai în domeniul construcțiilor de mașini, ci și în construcții de clădiri. La producția de armături pretensionate se utilizează sârmă de înaltă rezistență sau oțel cu o singură bară, laminată la cald. Armătura bazalt-plastic și fibra de sticlă, care au apărut recent pe piața în domeniu, îndeplinesc toate cerințele de siguranță, și în multe privințe, sunt semnificativ superioare structurilor metalice tradiționale. Producția de fitinguri se realizează folosind cele mai noi tehnologii.

Servicii diverse pentru confecții metalice

Analko Metal Confex este specializată în confecții metalice din oțel inoxidabil, metale feroase (alamă, titan, aluminiu, cupru) și neferoase, folosind următoarele tipuri de confecții metalice: tăierea cu laser a metalului, îndoirea metalului, ștanțarea metalelor, sudarea metalelor, lucrări de frezare, strunjire, forjare artistică, instalarea și demontarea structurilor, vopsire în câmp electrostatic, debitare tablă neagră, debitare tablă galvanizată.

Fabricarea produselor metalice necesită abilități speciale și mașini tehnologice de ultimă generație pe care atelierul de confecții metalice Analko Metal Confex le deține. De asemenea, poți solicita confecții metalice de orice complexitate, și chiar după schițele tale sau după o simplă idee a ta. Pot fi realizate produse pentru diverse sectoare ale economiei. Este vorba despre industria mobilei, structuri metalice, elemente de decor și design, bunuri de larg consum, industrie generatoare de căldură, industria auto, construcții, produse din tablă și multe altele.

Ce confecții metalice pot fi realizate?

Analko Metal Confex poate realiza sobe, cazane, porți metalice, copertine, uși metalice, garduri profilate, garaje, foișoare de grădină, cuști pentru păsări și animale de companie, bare de ferestre, structuri pentru sere și hale, scări metalice, balustrade, bănci, leagăne, structuri de pod, pergole și arcade, tije de perdea și lustre, standuri și suporturi pentru plante, elemente decorative, cornișe, containere și rezervoare, rafturi, suporturi, grilaje pentru construcții, țevi, grinzi, bare, garduri de împrejmuire, tablă pentru acoperișuri și multe altele. Analko Metal Confex oferă o gamă completă de servicii pentru confecții metalice. Fabricarea pieselor se face conform unui desen și a unei planșe tehnice, deoarece, la atelierul de confecții metalice lucrează doar profesioniști, care și-au dovedit abilitățile de-a lungul anilor.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Ventilatoare de terasa cu vapori de apa

Publicat

pe

inchirieri ventilatoare

Ventilatoare de terasa cu vapori de apa

Ventilatoarele de terasa cu vapori de apa sunt роtrіvіte in ѕресіаl реntru rеѕtаurаntе sі mаgаzіnе, рrесum sі реntru gradіni ѕаu tеrаѕe рrорrіi. Оfеra raсоаrе sі соnfоrt in tіmрul сaldurіі dе vаra. Vеntіlаtоrul, рrоduсand vapori dе арa, ѕсаdе ѕеmnіfісаtіv tеmреrаturа mеdіuluі, сrеstе umіdіtаtеа, indерartеаza dіn аеr рrаful sі раrtісulеlе daunatоаrе.

Exista modele de ventilatoare de terasa cu vapori de apa cu ultrаѕunеtе, care trаnѕfоrma ара intr-о сеаta сu dіmеnѕіunеа dе рana lа 3 mісrоnі, сееа се il fасе роtrіvіt sі реntru іntеrіоr. Vaporii de apa fоrmаti аbѕоrb еnеrgіа tеrmісa dіn аеr sі ѕе еvароra, iar tеmреrаturа ѕсаdе сu рana lа 4 grade С. Astfel, sе сrееаza о brіza рlaсuta.

Ventilatoarele de terasa cu vapori de apa stationare sunt potrivite pentru restaurante, baruri, hoteluri, piscine. Racirea cu vapori de apa este responsabila de racoarea pe care o simti atunci cand briza iti atinge pielea. Umiditatea din piele se evapora in aer, tinand departe caldura de organism.

Principiul racirii cu vapori de apa

Racirea prin evaporare este responsabila de racoarea pe care o simti atunci cand briza iti atinge pielea. Umiditatea pielii se evapora in aer, eliminand energia termica a corpului. Prin injectarea de apa, cu ajutorul unei pompe de inalta presiune, care lasa apa sa treaca prin duze special concepute, creeaza o ceata de picaturi foarte mici de apa, care absorb rapid energia (caldura) din mediu si o transforma in vapori de apa.

Energia (caldura) folosita pentru a converti apa in vapori este eliminata din mediu, astfel incat aerul este racit. Ventilatoarele de terasa cu vapori de apa араrtіnе fаmіlіеі dе араrаtе еlесtrісе еfісіеntе dіn рunсt dе vеdеrе еnеrgеtіс, сu соnѕum rеduѕ dе еnеrgіе.

Ventilatoarele de terasa cu vapori de apa – Tipuri

Din catalogul online poti alege tipurile de ventilatoare potrivite pentru terase comerciale, cat si pentru uzul personal. Sunt prezentate cu diferite configuratii si functii suplimentare. Exista ventilatoare de terasa cu vapori de apa echipate cu umidificator de aer, precum si dispozitive de tip mobil, cu dimensiuni compacte.

In catalogul online poti gasi solutii simple si complexe pentru a crea un mediu confortabil pe terasa clubului, pe terasa cafenelei, a restaurantului sau pe terasa casei. Inchiriere ventilatoare de terasa cu vapori de apa. Depinde de forma lamei si de viteza de rotatie a acesteia. Lamele mari necesita utilizarea unor motoare puternice, dar in acelasi timp au o productivitate crescuta si pot fi utilizate pe terasele mari. Aceste tipuri de dispozitive sunt  o optiune ideala pentru crearea unui microclimat sanatos si confortabil pe terasa.

Prin scaderea usoara a temperaturii cu cateva grade atunci cand stai pe o terasa si savurezi un suc rece sau o bere rece, climatul este racoros, si de asemenea, este benefic pentru sanatatea ta. Ventilatoarele de terasa cu vapori de apa complet portabile poate fi instalate practic oriunde. Mentin racoarea exact acolo unde ai nevoie.

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Știri din Constanța

Eveniment2 săptămâni ago

6 motive pentru a oferi flori și baloane cu heliu – livrări speciale pentru ocazii

Fie pentru ziua de naștere, aniversarea, înmormântarea sau nuntă, oamenii trimit flori drept cadouri de secole. Victorienii au oferit flori...

Social2 săptămâni ago

Vine toamna și este timpul sӑ ne programăm la hair stylist

Pӑrul tӑu este alӑturi de tine pentru a te ajuta sӑ ȋți creezi o imagine așa cum dorești. Se spune...

Social2 luni ago

Ce concluzii a tras Cătălin Gherzan, candidatul PER la Primăria Pitești, legat de ultimele zile?

Pentru cei care nu știu încă, Gherzan este un individ foarte activ atât in zona educației, cât și în zona...

Social2 luni ago

Performanța vorbește de la sine!

Mai este foarte puţin până când oamenii vor avea din nou ocazia iasă la vot şi să pună ştampila pe...

operatie-barbie-dubla-pret operatie-barbie-dubla-pret
Comunicate de Presă2 luni ago

Cum scapam de gusa sau barbie dubla?

Barbia dubla este un defect estetic destul de comun. Acest termen se refera la faldul piele-grasime, care se formeaza sub barbie. Prezenta...

magazin-peruci magazin-peruci
Comunicate de Presă2 luni ago

Perucile, un accesoriu indemodabil!

Perucile sunt un accesoriu din ce in ce mai in voga, care au traversat epocile si care se poarta inca...

DCA DCA
Afaceri2 luni ago

Cum sa ajungi la clienti prin servicii de redactare articole SEO si content marketing?

Una dintre dimensiunile de care business-urile, indiferent de talia si domeniul lor de activitate, nu se pot lipsi este continutul....

Social2 luni ago

Gherzan Cătălin, PER: „Educaţia online nu va fi niciodată nici măcar 30% din modul în care trebuie făcută educaţia”

Gherzan Cătălin, candidatul PER la primăria municipiului Piteşti şi patron al unei grădiniţe private în Piteşti, a acordat un interviu...

Social3 luni ago

Asociaţia „Vindecă-ţi Viaţa” vă oferă cursuri de calificare

Terapiile alternative au cunoscut o ascensiune deosebită în ultimii ani şi tot mai mulţi oameni ajung să se trateze de...

Social4 luni ago

Cătălin Gherzan, Președintele Partidului Ecologist Român filiala Piteşti

Așa cum am spus-o şi în intervențiile mele online, decizia Primăriei Piteşti de a include în cadrul Planului Urbanistic General...